2009.02.03.@ 10.02

Mesés Valentin-nap: szerelmesek horoszkópja

A Zodiákus jegyei a legkülönfélébb tulajdonágaidat is elárulják. Így tehát a szerelem és a szexualitás kérdése sem marad rejtve. Lássuk, mint mond rólad és párodról az asztrológus!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bizonyára észrevetted már, hogy egyes emberekkel milyen könnyen teremtesz kapcsolatot, és milyen jól érzed magad a társaságukban, vagy éppen milyen könnyen tudsz elbűvölni valakit, és milyen egyszerű egyeseknek hálót fonni köréd. De persze mindez fordítva is igaz. Bizonyos esetekben sehogy sem jön össze semmi. Ennek az az oka, hogy az egyes asztrológiai típusok vonzzák, vagy éppen taszítják egymást.

Ebben a rendhagyó horoszkópban csokorba gyűjtöttük a közel azonos típusokat, és eléd tárjuk, mik a legjobb, legvonzóbb tulajdonságaid, hogyan tudsz hódítani, és mennyire lehet téged elbűvölni a csillagok jótékony segítségével. Ebből a leírásból azt is megtudhatod, ki illik hozzád legjobban.

A tüzes jegyűek: Kos, Oroszlán és Nyilas: ti vagytok a legszenvedélyesebbek!

KOS lány:
Szenvedélyes vagy, de eleinte titokzatos. Nem adod ki magad, inkább felkelted az érdeklődést.
Biztató jel, ha bevetsz néhány tréfát. Nem szereted az egyhangúságot, éppen ezért, ha csak teheted, váltogatod a partnereidet. Igazán nem okoz gondot, ha egy este több randit is lezavarsz. Kihívásnak és versenynek tekinted a szerelmet, éppen úgy, mint az élet egyéb dolgait. Szexuális életed ötletekkel teli. Itt is mindig te akarsz az élen járni, számodra nincs tabu.
Eszményi partnered lehet az Oroszlán, a Nyilas, de egy Vízöntő sem okoz csalódást.

KOS fiú:
Szenvedélyben itt sincs hiány, de egy dolgot jegyezz meg: ha egy ilyen jegyűt szeretnél megkaparintani, előbb az érzelmeire kell hatnod! A Kos fiú kívülről macsó, de belülről könnyen sebezhető. A megfelelően adagolt lelki támaszt nagyon értékeli. Kedveli a független nőket és a szellemes beszélgetéseket.
Mivel imád hódítani, elsőre semmiképpen ne add meg magad! Engedd, hogy megküzdjön a zsákmányért! Szexualitása heves, tüzes, így nem okoz csalódást, ha már eljuttok az ágyig.

OROSZLÁN lány:
Elragadó vagy, akit a szerelem még tovább tüzel és még izgatóbbá tesz. Sajnos azonban előfordulhat, hogy túlteng benned néhány nem túl vonzó tulajdonság, például a pazarlás. Olyan lendületet kapsz, érzelmi rakétádtól, hogy minden percedet vásárlással töltöd. Még szebb, még vonzóbb akarsz lenni. A te jegyed királyi jegy, és te királynőként viselkedsz az ágyban is. Ráhajtós vagy, és ha túlburjánzik benned a fantázia, még a többszemélyes akciókat sem veted meg.
Legjobb, ha a saját jegyedben született pasi vagy esetleg egy Nyilas fiú a partnered, de a Mérlegeket sem veted meg.

OROSZLÁN fiú:
Ő az, aki a szerelembe szerelmes. Csak a mindent elsöprő, vad és felülmúlhatatlan érzelmeket ismeri. Romantikus alkat, aki a partnerét az egekig magasztalja, és mindent megad neki. Ha kikötsz egy Oroszlán mellett, meglehet, hogy nem is kívánkozol máshová. Persze azért uralkodó természetét és tévedhetetlenségét mindig el kell ismerned. Bizalmas együttlétben a dicsérő szavakon túl azzal is boldoggá teheted, ha a gerincét simogatod.

NYILAS lány:
Dinamikus vagy és idealista. Téged a tüzes jegyed sokszor inkább az álmok birodalmába sodor. Mégis, egy pasi keresve sem találhatna nálad jobb élettársat. Szereted a közös programokat, de szívesen töltöd otthon is az időt, vele kettesben. Imádsz szórakozni, így alkalmad adódik gyakran ismerkedni is. Nagy meglepetést okozol, amikor először zártok be egy szobát belülről. Türelmetlen és önző szeretővé válsz, akinek gyakran fontosabb a mennyiség, mint a minőség.
Nagyszerű partner számodra egy Kos vagy egy Oroszlán, de szóba jöhet az Ikrek jegyű férfi is.

NYILAS fiú:
Ő a nagy kalandor. Mindenben keresi az újat, így ne lepődj, meg ha a szerelemben is képes hirtelen fordulatokra. Féltékeny jelenetekkel biztos, hogy nem érsz el nála sikert. Mivel nagyon fontos számára, hogy a partnerrel intellektuálisan is megértsék egymást, első lépés lehet meghódításában, ha figyelmesen meghallgatod őt. Szereti a jól irányzott kérdéseket is. A Nyilas jegy szülöttében a legtüzesebb szeretőt ismerheted meg.

A földies jegyek: Bika, Szűz, Bak: ti veszitek a legkomolyabban a szerelmet!

BIKA lány:
Mindig használd ki a veled született vonzerőt! Bármilyen magas vagy alacsony vagy, nincs olyan eset, hogy ne fordulnának meg utánad az utcán. Az ilyenre mondják, hogy igazi nő. Nagyon könnyen elnyered a fiúk tetszését, de te inkább azokat a pasikat kedveled, akik hagyományosabb módon közelítenek hozzád. Keresed a gyengédséget és a stabilitást, így téged nagyon nehéz behúzni egy futó kalandba.
Jól illik hozzád az érzéki Skorpió, de egy Bak vagy Szűz jegyű pasival is passzoltok.

BIKA fiú:
Aki kedveli a robusztus alkatot, az érzéki és temperamentumos partnert, annak sürgősen meg kell ismerkedni e jegy hímnemű szülöttével! Az előbb felsoroltakon kívül más előnyös tulajdonságai is vannak: szavatartó, figyelmes és hűséges. Mindezek fejében elvárja, hogy csak vele foglalkozz, és ő legyen az egyetlen az életedben. A legkisebb flörtre is nagyon érzékenyen reagál. Amikor szexre kerül a sor, valóságos ínyenc válik belőle, és hosszú ideig képes boldoggá tenni a partnerét.

SZŰZ lány:
Lehet, hogy mostanában kevésbé divatos az alaptulajdonságod, de te bizony szemérmes vagy. Általában az élet egyetlen területét sem éled meg harsányan, miért lenne ez másképpen a szerelemben? A tökéletességre törekszel, és olyan partnerre vársz, aki képes kapcsolódni a józan és néha szinte hideg gondolkodásodhoz. De ha valaki közel kerül hozzád, az meglepődik, hogy a tiszta szerelem mellett milyen oldott, erotikus órákat is tölthet veled.
Jól megérted magad a Bika jegyűekkel, és kedvedre való lehet a könnyed Nyilas is. Legjobban a Bak illik hozzád, de ha nagyon hiányzik a romantika és a gondoskodás, válassz a Rákok sorából!

SZŰZ fiú:
Érdekes, hogy nagyon meg tudja kedvelni a vele ellentétes természetű lányokat. Mindig közelíts hozzá nyíltan, legyél bátor és felszabadult, ha vele akarsz megismerkedni! Eleinte biztos, hogy tartózkodóan viselkedik majd, de hidd el, ez csak arra jó hogy közben megfigyeljen, és következtetéseket vonjon le rólad. Bátran tedd meg az első lépést! Ha randizol vele, legyél nagyon pontos! Biztos lehetsz benne, hogy értékelni fogja. Előnyösen hat a Szűz pasira a romantikus környezet.

BAK lány:
Te egy nagyon különleges lány vagy, nem illik rád semmilyen hétköznapi kategória. Aki veled megismerkedik, valóban ért a nőkhöz, és ráadásul még jól is jár, amint megnyitod előtte a szíved. Páratlan humorérzéked megkönnyíti az ismerkedést társaságban. Ritkán beszélsz, de akkor nagyon találó, ahogyan fogalmazol. A szerelemben későn érő típus vagy. Ez a tulajdonságod hozza meg, hogy kitartó szerető váljon belőled. Nálad elképzelhetetlen a futó kaland, az ötperces szex.
Legjobb, ha egy romantikus Bikával vagy Halak jegyűvel hoz össze a sors, de a mélyben szunnyadó
szexuális vágyaidat legjobban egy Skorpió képes kihozni belőled.

BAK fiú:
Vele csak akkor érdemes kezdeni, ha már elmúlt harminc éves, addig ugyanis kiforratlan és tétova. Később is szinte mindennél fontosabb a karrierje, így azt mindig a szerelmi kapcsolatok elé helyezi. Nála első az értelem, és csak utána jöhet az érzelem, viszont a leghűségesebb ember. Szerelemben mindenképpen ő akar az úr lenni. Inkább a gyámoltalan, segítségre szoruló lányokat kedveli. Ha meg akarod hódítani, csodáld, és mindig frissen megfürödve, tiszta illattal közelíts hozzá!

A levegős jegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő: a szerelemben is kedvelitek a változatosságot.

IKREK lány:
Csapongó lény vagy. Olyan, aki ezer irányba fut, és számtalan dolgot végez, vagy legalábbis tervez egyszerre. Nehéz dolga van annak a hímneműnek, aki veled szeretne járni. Nem tűröd a kötöttséget, így például nem is nagyon vágysz komoly kapcsolatra. Nagyon szereted a flörtöt. Kedvesen mosolyogsz, és várod a dicséretet, a vallomásokat. Mivel nagyon kíváncsi vagy, igen izgalmas szerető válik belőled. Szereted a változatosságot a hálószobádban, néha még egy-egy fotó is készülhet a szenvedélyes percekről.
Legalkalmasabb „játékostársad” a Mérleg vagy a Vízöntő.

IKREK fiú:
Igazi társasági lény. Imádja, ha zajlik az élet, tehát megkönnyíti a te dolgodat is, ha szeretnéd kivetni rá a hálódat. De ez persze csak a megismerkedést segíti. A későbbiekben esetleg éppen ez a nagy nyüzsgés és szabadságvágy lehet az, ami ronthat a kapcsolaton. Partnereit képes sűrűn váltogatni, de az biztos, hogy amit mond, azt ott és akkor komolyan gondolja. Másnap ne kérd tőle számon! Szenvedélye nem túlságosan mély, ugyanakkor partnerét szereti „vizsgáztatni.”

MÉRLEG lány:
Téged a teljes harmónia jellemez. Varázslatos személyiség vagy, aki az összes jó tulajdonságát és báját egyszerre képes megmutatni. Mivel társaság nélkül nem bírsz létezni, képes vagy egymás után vagy éppen egymás mellett is több kapcsolatot létesíteni. Imádod, ha kisebb, váratlan ajándékokkal lep meg a kedvesed. Uralkodó bolygód, a Vénusz gyöngéd szeretővé varázsol, ugyanakkor igényt tartasz arra, hogy intim helyzetben te legyél az irányító.
Ha igazi beteljesülésre vágysz, válassz egy Oroszlánt, de a Kos is tűzbe hoz!

MÉRLEG fiú:
Stílusos egyéniséggel van dolgod, ha vele keresed a kapcsolatot. Számára mindennél fontosabb a harmónia az élet valamennyi területén. Általában a minőséget részesíti előnyben a mennyiséggel szemben. Szeret ajándékot adni, ő a legfantasztikusabb udvarló. Imádja, ha elcsábítják, így ha képes vagy kellő megértéssel közeledni hozzá, már meg is kaphatod. Ne feledkezz meg az ízléses, választékos öltözködésről sem! A szexet ne sürgesd, várd ki amíg megérik rá a helyzet!

VÍZÖNTŐ lány:
Olyan vagy mint, egy mágnes. A különbség azonban az, hogy míg a mágnes vonz, addig te taszítani vagy legalább titokzatoskodni is képes vagy. Eredetiséged és felszabadultságod sokszor kiszámíthatatlanná tesz. Aki veled vágyik kapcsolatra, annak sok mindent el kell tűrnie. Ilyen az állandó társaság, akik körülvesznek, és ilyen az is, amikor mindig valami nagyon fontos és halaszthatatlan intéznivalód akad. Partnereidet szereted sűrűn válogatni, de csak azért, mert keresed az igazit. Addig pedig sok mindenkit ki kell próbálnod.
Ideális partnered lehet Ikrek jegyű, Oroszlán vagy Mérleg.

VÍZÖNTŐ fiú:
Ő az, aki gondolkodásával sokszor a zseni határát súrolja. Mindenesetre rendkívül eredeti személyiség. Éppen ezért ő nem csak érez, hanem gondolkodik is egyben. Szerelmi kapcsolatban mindent elkövet, hogy elképessze partnerét. Általában azonban eléggé ügyetlenül udvarol így légy vele türelmes, és akkor máris sok lépéssel közelebb kerültél hozzá! Párkapcsolatát nagyon lenyűgözően kezeli, jó néhány meglepő dolgot tapasztalhatsz meg vele édes kettesben.

A vizes jegyek: Rák, Skorpió, Halak: a legromantikusabb szeretők

RÁK lány:
Rendkívül érzékeny egyéniség vagy. Érzelmi világod annyira gazdag, hogy szinte nincs ember, aki mindent feltárjon. Kapcsolatokban nagyon óvatosan jársz el. Kitűnő megérzéseidet használd bátran, így sok kellemetlen szerelmi csalódástól, átveréstől megkímélheted magad. Csak azokat a partnereket fogadod el, akik legalább annyira romantikus érzelműek, mint te, és nem siettetnek semmilyen döntésben. Veled soha nem fordulhat elő, hogy hipp-hopp valaki ágyában találd magad.
Ideális partner lehet egy komoly Bak vagy egy fantáziadús Halak.

RÁK fiú:
Nagyon udvarias, igazi romantikus lovag. Olyan, mint aki egy kosztümös filmből ugrott ki. Sajnos gyakran változik a hangulata, így vigyázz, nehogy megsértsd! Néha egy buta tréfától is egészen tragikus állapotba kerülhet. Eléggé féltékeny típus, tehát ne adj neki okot rá! Szerelemben, szexualitásban meglehetősen konzervatív. Vele nem kell arra számítanod, hogy átkopog a szomszéd… Előnyös tulajdonsága, hogy tanulékony, mindent megjegyez, amivel neked örömet okozhat.

SKORPIÓ lány:
A Zodiákus jegyei közül te vagy az, akivel a leginkább érdemes kapcsolatot létesíteni, már ha ezt egy szerelemre nagyon fogékony fiú teszi. Lételemed a szerelem, szexuális kisugárzásod pedig osztályon felüli. Soha nem habozol, ha partnert kell választanod. Általában titokzatosan viselkedsz, és ez még akkor is igaz, ha amúgy ami a szíveden, az a szádon is. A te lelkedbe nagyon nehéz, vagy éppen lehetetlen belelátni. Az ágyban mindent bevetsz a változatosság kedvéért.
Kedvedre való partner lehet egy hasonlóan szexuális Bika vagy a fantáziadús Halak.

SKORPIÓ fiú:
Szinte lehetetlen kiismerni. Ne is próbáld meg. Olyan falba ütközhetsz, amit képtelenség áttörni. Engedd meg neki, hogy játszhassa a titokzatost! Ez a stílus még sok kellemes percet szerezhet neked. Mindemellett rendkívül sértődékeny és sérülékeny. Általában valami régebbi lelki sérülést hordoz magában, és az motiválja. Így szexualitására inkább a támadó jelleg a jellemző. Engedd meg neki, hogy tegyen azt, amit csak jónak lát. Garantáltan boldoggá tesz.

HALAK lány:
Kimondottan nőies vagy. Mind a külsőségeid, mind pedig a belső világod a klasszikus nőideál megtestesítője. Sokszor fantáziavilágban élsz, így jellemző rád az álmodozás. A szerelmet is több esetben inkább elméleti, lelki síkon éled meg, mintsem a tettekben. Imádsz mindent, ami romantikus, nagyon fontos számodra a szeretet. Csélcsap hímek nálad semmit nem érnek el. Örülsz, ha szerelmes levelet vagy üzenetet kapsz. Szexualitásod ugyanolyan ellentmondásos, mint a személyiséged. Titokban nagyon vágysz a testi érintkezésre, ugyanakkor valami belső akadály mindig megfékez. Egy jó partner, például Rák vagy Skorpió azonban képes a csúcsra juttatni.

HALAK fiú:
Ellentmondásos, titokzatos és végletek között mozgó személyiség. Többnyire az ösztönei irányítják, ezért gyakran lehetetlen megérteni a gondolkodását. A cselekedeteit pedig még kevésbé. Ne számíts arra, hogy valaha is kiismered. Közelíts hozzá érző módon, de ne lepődj meg azon sem, ha nem te vagy az egyetlen kiválasztott az életében. Mivel ő az „óceánok gyermeke”, vágyik arra, hogy nagy területeket úszhasson be, és ott vadásszon. Az asztrológiai hagyomány szerint tökéletes szerető.

Szöveg: Molnár Éva

Fotó: profimedia.hu

Címkék: horoszkópja mesés szerelmesek! valentin-nap

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Állati kínos és vicces sztori került elő Vilmos hercegről

Állati kínos és vicces sztori került elő Vilmos hercegről

Az a kategória, amit az ember csak úgy nem dob be magától egy közös nagy röhögésért.

5 kiegészítő 8 ezer Ft alatt, amivel látványosan feldobhatod a fotóidat

Mutatjuk, hogyan ragyoghatod be az Insát néhány csillogó ékszer és sapka trükkel!

Gigi Hadid végre felidézte a napot, amikor megtudta, hogy terhes

Már régóta vártuk ezeket az infókat!

Citromos-mascarponés kuglóf, ha valami egyszerű, de finom desszertre vágysz

Ezúttal egy könnyű keverős, viszont nagyon mutatós sütit hozott a Cosmo sütimestere, Bia.

5 divattrend, ami idén garantáltan elborítja az Instát

Készen állsz teljesen felújítani a ruhatáradat? A következő fashion-tippekkel garantáltan a te posztjaid lesznek a legdivatosabbak 2021-ben!

Túl sokat stresszelsz? Ezekkel a dalokkal kevesebbet fogsz!

Már mutatjuk is, miket adj hozzá a playlistedhez.

Imádjuk Katalin hercegné új frizuráját!

Vilmos herceg felesége beújított 2021 alkalmából.

Ben Affleck és Ana de Armas szakítottak, és nem is akárhogy

Pedig úgy tűnt, örökre egymásra találtak.

Ez a jelenet okozta a legtöbb nehézséget a Bridgerton forgatásán

Regé-Jean Page-nek kifejezetten komoly kihívást jelentett, a sorozatot ledarálva viszont észre sem vettük, hogy valójában mekkora belső küzdelmet okozott.

Valami nagyon nem stimmel Kylie Jenner zuhanyzójával, te észreveszed, mi az?

Tanulság: még egy ultra gazdag sztárnak se feltétlenül tökéletes a fürdője!