2009.02.05.@ 14.02

Kínai horoszkóp – Mit hoz a bivaly éve?

A bivaly évébe léptünk a kínai asztrológia szerint. A feledés homályába vész, hogy mikor ki, és mi alapján osztotta fel pont erre a tizenkét állatra az éveket, minden esetre, évezredek óta művészi színvonalon végzik eme „mesterséget” a keleti asztrológusok. Lássuk, mit ígér nekünk a megbízható és szívós Bivaly éve!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mit hoz a Bivaly általánosságban?

Egy szívós, állhatatos állatról lévén szó, a 2009-es évünkre leginkább a sok munka, és a türelem lesz jellemző, ami azonban szép lassan mindenki számára meghozza a várt eredményt. Nem szabad ebben az évben semmihez úgy hozzá állni, hogy adj uram isten mindent rögtön, mert akkor könnyen beletörhet bármibe a bicskánk. Lassú, kiszámítható lépések vezetnek el célunkig. Ugyanakkor nem a gondolatiság, az álmodozás időszaka ez: aktív cselekvésre buzdít minket, tudatosan kell építenünk életünket minden területen, ahhoz hogy minél nagyobb sikert érjünk el.

Pénzügyek

Senkinek nem lesz könnyű ez az év az anyagiakat tekintve, hiszen csak a válságra kell gondolni. Általában minden jegy szülöttére elmondható, hogy óvakodjon a felesleges kockázattól, és jól gondolja meg minden egyes kiadását! A jegyek közül talán a leginkább a disznó érezheti magát biztonságban ezen a területen. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ő nyakló nélkül költekezhet, de rá kevésbé jelent veszélyt például egy vállalkozás beindítása. A legjobban viszont a kecskék vigyázzanak a pénzükre!

Karrier

Ebben az évben fontos, hogy mindig tudjuk, mit is akarunk elérni a pályánkon, lebegjen a szemünk előtt a cél! Sok munka vár mindenkire, ami egyeseknek megterhelőbb, másoknak rutin, és kevésbé fárasztó. Nem fognak ebben az évben ölünkbe hullani a lehetőségek, meg kell őket találni, és jól kell őket felhasználni! A kígyók elképzelhető, hogy 2009-ben valamilyen változtatásra kényszerülnek szakmájukban, míg a ló jegyében születetteknek minden lehetőségük adott lesz, hogy karrierük felfelé íveljen.

Szerelem, társas kapcsolatok

A 2009-es esztendőben nem feltétlenül az érzelmek fognak igazán nagy súllyal hatni a mindennapjainkra! Természetesen nem kizárt, hogy bárki megtalálja a szerelmet, vagy a meglévő kapcsolata tovább fejlődjön, de erre is igaz, ami életünk más területeire is: lassabban történnek a dolgok, és kevésbé látványosan. A legkedvezőbb időszakot a szerelemben a patkányoknak és a kakasoknak ígéri, a majmokat és a sárkányokat körültekintésre szólítja fel a bivaly éve.

Kinek mit hoz a 2009-es esztendő?

A patkány jegyben születettek legfontosabb dolga ez évben, hogy minél keményebben dolgozzanak, ugyanis ezzel alapozzák meg jövőbeni előmenetelüket. Fontos, hogy jól gondold meg, mire költöd a pénzedet! Ez az időszak igen kedvező lesz az új szerelem megtalálásához.

A bivalyoknak kulcsfontosságú szerepet fog betölteni életükben a környezetük, akik mindenben támogatják őket. Szükségük lesz az együttműködő képességükre. A gazdasági válság ellenére elképzelhető, hogy anyagi elismeréssel fogják jutalmazni fáradozásaidat.

A tigris jegy szülöttei legyenek sokkal megfontoltabbak, és óvatosabbak 2009-ben! Nagy nyomás nehezedik majd rájuk főleg a karrier és pénzügyek tekintetében, de azért igyekezz minden helyzetből a legtöbbet kihozni! Még a személyes kapcsolataidban is fogd vissza vehemenciád, mert egy-egy rosszul elhelyezett megjegyzés még bajba sodorhat!

A nyulaknak kissé megterhelő évet jelent a bivaly. Bár komoly erősségekre tehet szert, mégis minden nagyon lassan fog történni. Sok kissé nyomasztó elfoglaltság várható, de pont ezért a személyes kapcsolataid sokkal többet nyomnak majd a latba, amik barátkozó természeted miatt sok hasznot is hozhatnak számodra.

A sárkány számára kimondottan gyümölcsöző lehet ez az év, főleg akkor, ha megtanulja jól beosztani az idejét, és nem kapkod. Mindez anyagi gyarapodáshoz is hozzásegíthet. Kedvező évre számíthatsz szívügyekben is, csak figyelj oda a körülötted keringő pletykákra!

A kígyók ebben az évben kénytelenek lesznek új helyzetekhez alkalmazkodni. Ha ez sikerül, akkor előtérbe kerülhet a képességeid fejlesztése. Légy kicsit nyitottabb, és máris nagy sikereket könyvelhetsz el! Új hobbi kerülhet a látómeződbe.

Ha a jegyében születtél, akkor kimondottan jó lehetőségeid adódnak az évben. Figyelj oda, és használj ki mindent, ami utazással kapcsolatos! Kemény munkád eredményeként plusz pénzhez juthatsz! Mivel sok dolga lesz ez évben a lovaknak, ezért igyekezz figyelmet fordítani családodra, és kedvesedre is, csak így lehet boldog az esztendő!

A kecskék előtt egy kimondottan nehéz év áll, de minden esetben sokat tanulhat belőle. Próbáld elkerülni a nézeteltéréseket, de ha mégis adódnak, azokat talpraesettséggel tudod korrigálni! Vigyázz a pénzedre, megfontoltan költs, és ha nem muszáj, ne vállalj kockázatot! A családban nagyon fontos lehet ebben az évben a szerepe egy kecskének, sokan számítanak tanácsaira.

A majomnak elsősorban jól kidolgozott tervekre lesz szüksége. Ebben benne van egy megfelelő étrend, és jól szervezett élet kialakítása is! A legfontosabb ebben az évben talán a kapcsolatok építése lesz. Utazások alkalmával kedvező események várhatók. Izgalmat hoz a bivaly éve a szerelemben, de ne kapkodj el semmit!

A kakasoknak itt az ideje új ötletekkel előállni. Ez az év ugyanis lehetőséget kínál ezek megvalósítására. Ha lehetőségeid engedik, akkor igyekezz rendezni hiteleidet, de legalábbis újba ne nagyon vágj bele! Ha szingli kakas vagy, akkor most eljöhet a várva várt szerelem ideje!

A kutya jegyben születettekre megpróbáltatások várnak az élet minden területén. Ha viszont mindig magad elé képzeled a célt, akkor az 2010-re már meg is valósulhat, persze csak kitartó munkával. A családi és társasági élete a kikapcsolódáshoz tökéletes környezetet fog nyújtani.

A disznók élvezhetik talán leginkább ezt az évet: elérkezett az ideje, hogy terveidet megvalósítsd! A disznónál nem jelent veszélyt, ha vállalkozásba kezd, ha jól és fegyelmezetten bánik a pénzével, akkor sokat lendíthet anyagi helyzetén. A szerelemben hagyj mindent a saját medrében csordogálni!

Szöveg: Kis Adri

Forrás: Neil Somerville: Kínai horoszkóp 2009 (Édesvíz Kiadó) 

Kapcsolódó cikkek:

Kérdezd a csillagokat nap mint nap!

Mesés Valentin-nap: szerelmesek horoszkópja

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Imádsz olvasni? Vágj bele a Cosmo 2021-es könyves kihívásába!

Jöjjön egy kis játék azoknak, akik falják a könyveket, és egy izgalmas challenge azoknak, akiknek tényleg kihívást jelent az elmélyült olvasás!

Bőven 70 kg felett vannak, mégis mindenkit inspirálnak ezek a modellek

Elhoztuk neked azokat a plus size modelleket, akik szerintünk legalább annyira kellenek, hogy jó legyen a napod, mint egy forró kávé.

Itt a meló, ahol csak pizzát kell enned és Netflixet nézned!

És ezért még egy rakás pénzt is fizetnek!

8 dolog, amit tudnod kell 2021 új befutójáról, Claudia Jessie-ről!

Tedd fel a kezed, ha neked is Eloise volt a kedvenc Bridgerton-tesód!

Itt a bizonyíték arra, hogy Armie Hammerrel komoly gondok vannak

Elég durva dolgokat követ az Instán...

A netezők szerint Jennifer Lopez botoxoltatott, így reagált az énekesnő

Nem hagyta szó nélkül, hogy már megint beleálltak!

Phoebe Dynevor már most retteg a Bridgerton 2. évada miatt

A színésznő nagyon aggódik – és most már mi is!

Kaley Cuoco gyászol

Elveszített egy hűséges barátot, aki nagyon közel állt hozzá.