2009.02.09.@ 07.02

Heti horoszkóp 02.09-15.

Ezen a héten a Kosok vigyázzanak az irigyeikkel, a Vízöntők kiteljesedhetnek a szerelemben, az Ikrek pedig költözködhetnek. Neked mit jósol Molnár Éva, a cosmo.hu asztrológusa az év hetedik hetére?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március21 –április 20)
A Vénusz meglátogatja a jegyedet, így mi mással is tölthetnéd a napjaidat, mint hódítással. A hét első napja másnak nyűgös munkakezdést, neked flörtöt hozhat. Feltehetően a munkahelyeden várható egy új kolléga, akivel azonnal érzitek az izzást. A hét többi napján szükséged lehet józan mértéktartásra. Szintén a munkahelyed lesz a helyszín, ahol néhány kellemetlenkedő vagy irigy figura is felbukkanhat.

BIKA (április 21-május 20)
Ezek a napok teljesen lázba hoznak. Kiemelkedőnek és erős kisugárzásúnak érzed magad. Ennek megfelelően is viselkedsz. Itt most nincs pardon senkinek. Vagy behódol, vagy mehet jó messzire! Barátnőkkel nem érdemes mindent megbeszélned. Ez a hét ugyan alkalmassá tesz, hogy kompromisszumokat köss, de azért mindennek van határa. Olyasmiket is mondhatnak a kedvesedről, ami számodra elfogadhatatlan és sértő.

IKREK (május 21-június 21)
Szerencsés a heted, ha éppen ide terveztél költözködést. Feltehetően elegánsabb helyre tudsz menni, mint a korábbi. Amennyiben nem hurcolkodsz, annyit mindenképpen megtehetsz, hogy néhány hangulatos, Valentin-napi dekorációval dobod fel a lakásodat. Ha alkalom adódik, és igényed is van, kezdj bele egy tanfolyamba. Olyasmit válassz, ahol fejlesztik az esztétikai érzékedet. Mostanában nagyon fogékony vagy erre a témára.

RÁK (június 22-július 22)
Pénzügyekben túlságosan elnéző és időnként fölöslegesen bőkezű vagy. Így, ha teheted, hétfőn inkább kerüld el az üzleteket. A többi napon mehetsz és beszerezhetsz néhány szuper cuccot, mert akkor már sokkal inkább a józan igény és a jó ízlés vezérel. Az egészségedre figyelj. Mostanában nagyon könnyen megfázhatsz. Kerüld a tömeges helyeket és fogyassz nagyon sok gyümölcsöt. Vigasztalan leszel, ha a szombati Valentin-napot egy csomag papír zsebkendő társaságában töltöd.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)
A hétfői telihold neked dolgozik. Amúgy sem vagy szerény, vagy visszahúzódó de most, ezen a napon szinte mindent sikeresen intézel, a saját elképzeléseid szerint és a saját hasznodra. Szinte szétvet az önbizalom. Néha azért az előtted álló napokban eszedbe jutnak pénzügyeid, különösen akkor, ha van egy-két kifizetetlen számlád. Most jobb, ha kis időre jegeled ezt a témát, mert hamarosan érkezik rá megoldás. Mást semmiképpen ne terhelj a problémáddal.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)
Néhányan fenik rád a fogukat a háttérből. Az irigyek nem kedvelik, ha valaki tehetségesebb náluk vagy többre is képes. Szilárd meggyőződésed, hogy amit te terveztél vagy gondoltál ki, az a jó. Ha nem adsz hangot az akaratodnak és a rosszallásodnak, akkor nagyon könnyű lesz téged felidegesíteni. A pénteki bulin inkább vállald a szemlélődő szerepét. Ha pedig nagyon vágysz már gyöngédségre és szerelemre, vasárnap az érzelmek legkülönfélébb formáit megélheted.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)
Nem maradsz partner és szerelem nélkül a héten. Olyan mintha az összes égitest a te malmodra hajtaná a vizet, és téged kívánna boldoggá tenni. Ha ezekben a napokban szeretnél ismerkedni, semmi akadálya, sőt! Csupa kellemes pasival találkozol, akik nem rejtik véka alá, hogy tetszel nekik. Már csak választanod kell. Persze nem kötelező a régi barátodat lecserélni. Alakítsd úgy az időbeosztásodat, hogy a hétvégét csak kettesben tölthessétek.

SKORPIÓ (október 24-november 22)
Szilárd önbizalommal indítod a heted. Erre legnagyobb szükséged akkor van, ha a munkahelyi vezetődet szeretnéd elkápráztatni. Már régen észrevette, hogy rád mindig számíthat, de azért az sem árt, ha tovább növeled a bizalmát. A hét közepén tölts sok időt a barátnőiddel. Megnyithatjátok egymás előtt a szíveteket. Most az egyszer adj több időt a tartalmas beszélgetéseknek, és csak utána vesézzétek ki a pasikat. A hétvégére tervezz aktív pihenést.

NYILAS (november 23-december 21)
Ezekben a napokban a legnagyobb erényed a szuper kommunikáció. Különösen hétfőn érzed elemedben magad. Több dolgot is elintézhetsz például telefonon. Olyasmiket, amiket már szinte elveszettnek hittél. Ezek a sikerek egészen feldobnak. Az elmúlt időszakban, lehet, hogy kissé langyosabbnak érezted a magánügyeidet. A hét végére, ha nem is forrósodnak fel igazán, mégsem lesz okod panaszra. A vágyott egyetértés és harmónia kialakul.

BAK (december 22-január 20)
A hét elején még arra gondolsz, hogy befuccsolt az összes emberi kapcsolatod. Felveszed megint a borús ábrázatodat. Valójában egy pénzügyi probléma vár megoldásra és ez a rossz hangulat okozója. Elhatározod, hogy még szorgalmasabban és még nagyobb kitartással végzed a dolgod. Ennek lehet is eredménye, hiszen még ezen a héten eladhatsz valamit, ami visszaállítja az önbecsülésed. A hét végére hívd meg kedvesedet az otthonodba.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)
Valami nagyon szerencsés bemutatkozással indul a heted. Állásinterjú vagy éppen egy kész munka prezentálása, mindegy is. Lényeg, hogy hétfőn a nap sztárja, vagy felfedezettje lehetsz. Ez a jó indulás feldobja a hangulatodat és mindent sokkal bátrabban, és természetesebben teszel, mint azt korábban gondoltad. A szerelemben is eldobod a gátlásaidat, már ha voltak. Egész lényed sugárzó és sokat ígérő lesz. Ha mást nem, legalább az elismerő pillantásokat söpörd be!

HALAK (február 20-március 20)
Olyan, mintha te már a hét közepén megtartanád a Valentin-napot. Érzelmeidet nem nagyon tudod kordában tartani, bár néhányszor fegyelmezteted magad, hogy lassabban és türelmesebben kezeld saját és partnered érzéseit. Egyszer-egyszer azért a te érzékeny és érző lényed is kirúghat a hámból. Arra azonban figyelj, hogy semmi olyat ne tegyél, amit később megbánhatnál. A döntések a te döntéseid és az ötletek is tőled származnak. Szombatra azért számíts egy kis bűntudatra.

Szöveg: Molnár Éva

Szeretnél útmutatást kapni az adott napra? A segítség közvetlenül a mobilodra érkezik!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

6 meglepő trükk, amivel új életet lehelhetsz az ékszereidbe

Spoiler: már most megvan otthon minden hozzávalód, hogy kezelésbe vedd a Drágaságaidat!

Regé-Jean Page így készült a Bridgerton szexjelenetire

Na egyáltalán nem úgy, ahogy gondolod…

6 módszer, amivel felgyorsíthatod az otthoni wifit

Már kezdesz megőrülni, mert annyira belassult? Ne parázz, segítünk! Csekkold le ezeket a szuper tippeket!

10 megdöbbentő dolog, amit a randiappok alkalmazottjai árultak el

A Reddit névtelen vallomásai után kétszer meggondolod, letöltsd-e ezredjére is a Tindert.

4 egyértelmű jel, hogy csak a tartalék választása vagy a pasinak

Szedd össze minden erőd, és inkább lépj tovább!

Ez a TikToker nagyon kreatív módon jött rá, hogy a pasija megcsalja

Reméljük, nem kell alkalmaznod a trükköt, de azért tedd el a „jó tudni”– kategóriába!

Tom Holland és Timothée Chalamet ugyanazért a filmszerepért harcolnak

Korábban Johnny Depp is megformálta már ezt a karaktert...

Gwyneth Paltrow vagina gyertyája felrobbant egy nőnél

Össze vagy zavarodva? Teljesen megértjük!

Meghan bírósághoz fordult

Szeretné minél előbb lezárni az ügyet.