2009.02.16.@ 07.02

Heti horoszkóp 02.16-22.

Ezen a héten az Oroszlánoknak türelemre lesz szükségük, a Mérlegeknek nagyszerűen alakul a párkapcsolatuk, az Ikrek pedig harciasan küzd az igazáért a munkahelyén. Neked mit jósol Molnár Éva, a cosmo.hu asztrológusa az év nyolcadik hetére?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.)
Egy korábbi, munkahelyi sérelmedért kívánsz elégtételt venni. Igazi, tüzes Kos módjára dühöngsz. De ahogy kiadod magadból a mérget, máris más szemmel látod a világot, és a hét közepére visszatér a derűlátásod. Lendületesen foglalkozol mindennel, különösen a pasikkal. Egy barát vagy a baráti társaság egyik tagja az, aki már régóta felkeltette az érdeklődésedet. Ezekben a napokban pedig alkalmas az idő hogy cselekedj. A hét végére találj magadnak kényeztető programot!

BIKA (április 21-május 20.)
Partnereddel vadul indul a heted. Szerelem és féltékenység most a jelszavad, és néha egyszerre érzed mindkettőt. Ne csodálkozz, ha rapszodikus viselkedésed kissé eltávolítja kedvesedet, ezért most nem is kellene erőltetned a találkozásokat. Neki sem árt, ha rövidebb időt a barátaival tölthet. Magánéleted minden feszültségéért kárpótol azonban a munkád. A hét második felére még egy jóindulatú protektor is érkezhet. A hétvégét, ha teheted, töltsd feltűnésmentesen! Valójában nem is vágysz társaságra.

IKREK (május 21-június 21.)
Munkahelyi konfliktus árnyékolhatja be a napjaidat, igazságtalanul bánnak veled. Mivel tudod, hogy a teljesítményeddel nincs baj, váratlan harciassággal szállsz szembe az ellenfeleiddel. Később azonban taktikát változtatsz, és a békesség kedvéért visszavonulsz. Akár még azt is elhitetheted, hogy téged egyáltalán nem rázott meg ez a kellemetlen helyzet. Külföldi kapcsolataid, ha vannak, nagyon jól alakulnak. Többféle terven is törheted a fejed.

RÁK (június 22-július 22.)
A féltékenység rossz tanácsadó. Nem csak a szerelmet, hanem önálló elképzeléseidet is makacsul félted és véded. A Rák jegyűek valóban szívesen veszik fel ezt a védelmi pózt, de azért vannak fokozatok. A hét közepére időzítsd a hivatalos ügyeidet! Annyira pozitívvá válik a kisugárzásod, hogy az összes bürokratikus terhet könnyen viseled. Érzéseidet ne szorítsd a háttérbe! Jelentkezhet valaki a baráti körödből, aki szeretné, ha sokkal többet találkoznátok.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Hétfőn ne veszítsd el a türelmedet! Még akkor sem, ha száz százalékos bizonyíték van arra, hogy családod nem rajong a sikereidért. Érdemes lenne inkább hagyni, hogy elcsituljanak az ellentétek. Koncentrálj arra, hogy változatlanul elbűvöld a környezetedet! Néhány ötleted vagy éppen egy-egy szellemes megjegyzésed rád irányíthatja feletteseid figyelmét. A hét második felére olyan jó hangulatba kerülhetsz, hogy magaddal ragadod az összes kollégát.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Némi titokzatoskodás belefér a napjaidba. Jó játéknak tartod, hogy csak sejtéseket fogalmazol meg. A többit meg találja ki az, aki nagyon kíváncsi. Találj magadnak valami fontos háztartási elfoglaltságot is! Lehet például, hogy a barátnőiddel vegyétek számba a szekrényed tartalmát. Jó alkalom egy kis dumálásra, közben pedig megtörténik a tél végi selejtezés is. Párkapcsolatban feszültség adódhat. Ez most a „se vele, se nélküle” állapot.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Szerelemben, párkapcsolatban egy gyönyörű hétre számíthatsz. Ez persze már nem jelent neked újdonságot az elmúlt időszak után. Annyira lefoglalod magad azzal, hogy a kedvesednek milyen programokat találj ki, vagy éppen mi legyen az a finomság, amivel este megleped, hogy szinte másra nem is figyelsz. Így például a munkádban történhet valami nem várt esemény, amit, ha előrelátó vagy, elkerülhettél volna. A kollégák provokációja elől térj ki!

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Az érzelmek teljes skáláját végigéled. A hét elején a menny és a pokol között lavírozol. Új kapcsolatodba egyre jobban belebonyolódsz, és néha türelmetlenül sürgetnéd az eseményeket. A hét közepére némi pozitív hangulati javulást hozhat, hogy elindulsz vásárolni. A kelleténél könnyebben költekezel, de ebben most senki nem tudna megállítani. A hét végén, ha egyedül leszel, találj időt meditációra! Az önelemzésnek, elmélyülésnek most nagy hasznát veszed.

NYILAS (november 23-december 21.)
Kisebb féltékenység gyötör. Inkább csak az lehet a baj, hogy kedvesed nem váltott be minden hozzá fűzött reményt. Ilyenkor gondolj arra, te mit tennél az ő helyében! Erején felül senki sem vállalhat. Szerencsére optimista éned felülkerekedik mindenféle kicsinyes gondolaton. Inkább törd azon a fejed, hova mehetnétek el még a hét közepén egy romantikus vacsorára! A hét végére inkább otthoni terveid legyenek, egy gyertya és egy meleg takaró lehet a legjobb választásod.

BAK (december 22-január 20.)
Nem gondolhatod komolyan, hogy a barátnőidre féltékenykedsz! Tekintsd úgy a hétfőt mint egy gyengébb napot, de semmiképpen ne vonj le messzemenő következtetéseket! Szerdától várhatóan komolyabb anyagi dolgokat kell megoldanod. Megfontoltságod nem engedi, hogy váratlan és bizonytalan helyzetekbe kerülj. Kissé lelombozódhatsz a hét végére, de tekintsd ezt átmeneti állapotnak! Jó alkalom lehet egy kis csendes visszavonulásra és olvasgatásra.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Nagyon vártál egy komoly munkahelyi megbízást. Sajnos mégsem lett a tiéd, de ez nem elég ok a dühös szakmai féltékenységre. Vedd úgy, hogy megtetted, amit tehettél! A többi pedig már nem a te ügyed. Sokkal okosabb, ha kihasználod a héten adódó lehetőségeket, és sokszor jársz társaságba. Jót tesz a lelkednek a barátságos hangulat, és még az sem lehetetlen, hogy néhány pártfogóra is találsz, ezért visszatér a régi lelkesedésed.

HALAK (február 20-március 20.)
Már megint erőt vesz rajtad a változtatás igénye. Eljátszol a gondolattal, hogy valamilyen ezoterikus tanfolyamot keresel magadnak. Fontold meg, hogy mibe kezdesz, és ne dönts elsőre! Sokkal jobb lenne, ha sportolni kezdenél. Bármilyen testmozgás megteszi, hiszen nagy szükséged lenne jó adag friss gondolatra. A hét közepén kitűnően érzed magad a munkában. A hét utolsó napjai pedig, ellentétben másokkal, neked igazi érzelmi kihívást és feltöltődést hoznak.

Szöveg: Molnár Éva

Szeretnél útmutatást kapni az adott napra? A segítség közvetlenül a mobilodra érkezik! (x)

Címkék: 0216-22 heti horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Megőrül a net ezért a trükkös kvízért

Megőrül a net ezért a trükkös kvízért

Hány kérdésre tudsz helyesen válaszolni?

Ez a nő temetéssel kötné egybe az esküvőjét

A menyasszonyoknak általában vad elképzeléseik vannak, de ez tényleg mindent felülmúlt.

4 hiba, amit elkövetsz, amikor fogyni szeretnél

Ha ezeket a bakikat elkerülöd, akkor könnyebben eléred az álomalakot.

Szétszedték a menyasszonyt az apró eljegyzési gyűrűje miatt

A trollok ezek szerint még nem hallottak a minimál és visszafogott stílusról.

Így változik meg a Facebook

Egy kevésbé feltűnő újdonságról van szó.

Túl szépnek tartja magát ez a nő, kiakadt a net

Nem hagyta magát, visszavágott a kritikusoknak.

„32 éves vagyok, és félek, hogy örökre szingli maradok”

Olvasd el ennek a lánynak a beszámolóját!

A legviccesebb mémek a royal bébiről

Te sem fogod kibírni nevetés nélkül!

Szétszedték a nőt, aki fehér ruhában ment a fia esküvőjére

Nem ez volt a legnagyobb probléma a választásával…

Ő most az Insta legmenőbb macskája

Cica létére több mint 17 ezer követője van!

Az emberek nagyon kiakadtak a Trónok harca új részére

Szerintük ez volt minden idők legrosszabb GoT-epizódja!