2009.05.11.@ 07.05

Heti horoszkóp 05.11-17.

A héten az Ikrek párkapcsolata felpezsdül, a Szüzek megértőek és kommunikatívak, a Halak pedig munkájukban érnek el sikereket. Neked mit jósol Molnár Éva, a Cosmo.hu asztrológusa az év 20. hetére?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20)
Itt az ideje, hogy korábbi vitás ügyeid végére pontot tegyél. Arra is kedvezőek a hét első napjai, hogy olyan dolgokat rendezz el, amelyek már régóta nyomják a szívedet. Ezek valószínűleg többnyire emberi kapcsolataidat érintik. Nagyon a lelkedre veszed, ha valakinek „meg kell mondanod a magadét”, de saját nyugalmad érdekében tisztáznod kell a helyzeteket. A hét közepétől hivatásod kerül reflektorfénybe. Változtass a megszokásaidon. A rutin mindent ellaposít.

BIKA (április 21-május 20)
Megint jó mélyen bele kell nyúlnod a pénztárcádba, vagy éppen túl sokszor kell előhúznod a bankkártyádat. Ne ugorj bele mindenbe! Mielőtt költekezel, tegyél egy kört az üzlet körül, vagy éppen ülj le, és gondolkozz, hogy valóban szükséged van-e arra a befektetésre. A hét közepétől érdemes a nyaralásodra is gondolnod. Repülőjegyet például most tudnál kedvező áron vásárolni. Kedvesed is örülne, ha elkezdenétek a tervezgetést.

IKREK (május 21-június 21)
A Merkúr, a jegyed uralkodó bolygója, most ízelítőt ad hatékonyságból, rátermettségből és mozgékonyságból. Elsősorban párkapcsolatodban pezsdül fel az élet. Több kedvet érzel ahhoz, hogy kedveseddel töltsd az időt. Legjobb lenne, ha közös edzésprogramot állítanátok össze. Így nemcsak lelkileg, hanem fizikailag is sokat adhatnátok egymásnak. A hétvégén hajlamos lehetsz elhamarkodott döntéseket hozni. Az azonban bizonyos, hogy néhány dologban nem árt, ha kimondod a végső szót.

RÁK (június 22-július 22)
Otthonod adja a legtöbb feladatot. Lehet, hogy hétvégi vendégeid voltak, akik nem kímélték a lakásodat, így most bosszankodva bár, de hatalmas energiával vágsz neki a rendrakásnak. Mint mindennek, ennek is megvan az előnye. Rengeteget gondolkodhatsz takarítás közben, és néhány bizonytalan kérdésben dűlőre juthatsz. A hét közepén kedvesedet kell meggyőznöd, hogy a hivatásod területén egyedül te hozhatsz döntéseket. Amennyiben kreatív területen dolgozol, ez fokozottan igaz lesz.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)
Akár szerelemben, akár vállalkozásban igen jó hétnek nézel elébe. Akik kedvelik az igazmondást, vagy a meggyőző előadást, azok most szinte a vállukra emelnek. Barátnőknek, kollégáknak te vagy a heti „megmondó ember”, amit ők lelkesen fogadnak. Elismerik, hogy a dolgoknak legalább két oldala van, és a te szemléleted most helyesebbnek bizonyul. Nagyon felvillanyoz, hogy az események középpontjában állhatsz.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)
Igazán jól irányítasz mindent, ami az otthonoddal vagy szüleiddel kapcsolatos. Megértő és kommunikatív leszel. Ha volt is korábban kisebb-nagyobb ellentét köztetek, azt a hét elején biztosan elsimítod. A hét második felében kedvező döntést hozhatsz érzelmi ügyekben. Határozottá válnak az elképzeléseid, és nincs az a pasi, aki most megingathatna. Ahogy közeledik a hétvége, egyre jobban érzed magad a bőrödben. Néhány új ötlettel feldobhatod a párkapcsolatodat.


MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé felületesen kezeled az emberi kapcsolataidat. Ígérgetsz, és nem tartod a szavad. Szerencsédre ezt olyan helyesen és mosolyogva teszed, hogy senki nem akad, aki komolyan megharagudna rád. Néhány szélhámos is felbukkanhat a közeledben. Idegen pasiknak még akkor se adj pénzt kölcsön, ha látszólag a lelkét is kiteszi érted. A hétvégét mindenképpen töltsd társaságban, vagy a partnereddel. Bármilyen megoldás után kiáltó kérdés merül fel, most képes leszel megválaszolni.

SKORPIÓ (október 24-november 22)
Kissé lustán indul a heted. Jobb is, ha távol tartod magad az emberektől, mivel néhány anyagi csapda leselkedik rád. A hét közepétől már változik a helyzet, bár akkor elképzelhető, hogy a munkahelyeden kapsz olyan hírt, ami nem túl kellemes. Azonban hiába lázadozol, vannak dolgok, amelyek függetlenek az akaratodtól. A hétvégére a párkapcsolatod válik elsődlegessé. Ha felhőtlen boldogságot szeretnél, inkább most mondd meg neki, hogy mi az, ami zavar a viselkedésében.

NYILAS (november 23-december 21)
Elégedetlenséged, már ami az anyagi dolgaidat illeti, csak a hét első napjaiban okoz problémát. Valamelyik kollégád megnyugtat, esetleg más megvilágításba helyezi a gondjaidat. A hét közepétől már ismét minden idődet a társasági életnek szentelheted. Az alkohollal bánj óvatosan, mert ha mostanában felöntesz a garatra, akkor kellemetlenné, kötekedővé válhatsz. Téged, aki általában a társaság kedvence vagy, most kiutálhatnak.


BAK (december 22-január 20)

Egy lezáratlan otthoni, vagy szerelmi konfliktus árnyékolhatja be a hét első napjait. Igazságérzeted kerekedjen felül és nyugodtan mondd meg a véleményedet. Ha felvállalod önmagadat és megszabadulsz néhány régebbi beidegződéstől, még ezen a héten tiszta lappal indíthatsz egy újabb életszakaszt. Nem kell nagylélegzetű döntésre gondolnod. Elég például, ha a pasidnak megmondod, hogy rakjon rendet maga után. A hét második fele anyagi területen pozitívnak látszik.


VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Baráti köröd hálás lehet. Vendégül látod őket, vagy más módon mutatod ki, hogy mennyire fontosak neked. Arra azonban ne vállalkozz, hogy döntőbíró legyél két (éppen hajba kapni készülő) csaj között. Egy ilyen helyzetből jobb kimaradni. A hét közepén felmerül benned a gondolat, hogy valamit újítani kellene a lakásodban. Kitűnőek a lehetőségek, élj velük. A hét végére szervezz programot a szerelmeddel. Mindkettőtöknek jót tenne egy kis mozgás, kirándulás.


HALAK (február 20-március 20)

Beveted magad a munkahely lázas forgatagába. Élvezed, hogy van olyan terület, amit rajtad kívül senki nem ismer. Mivel természeted szerint nem vagy agresszív, kellemes benyomást teszel a felettesedre, és kollégáid is inkább segítenek, mint irigyelnek. A hét közepén felbukkanhat egy barátnő, aki kölcsönkér tőled. Döntsd el mennyire közeli a kapcsolatotok, és ennek függvényében segítsd ki. Szombattól magányosabbá válhatsz. Használd ezt az időszakot meditációra.

Szöveg: Molnár Éva

Szeretnél útmutatást kapni az adott napra? A segítség közvetlenül a mobilodra érkezik! (x)
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

„A terhességem korai bejelentése így segített feldolgozni a vetélésemet”

„A terhességem korai bejelentése így segített feldolgozni a vetélésemet”

A titkolózás fárasztó lehet, és talán még jobban megnehezíti az átélt veszteséget...

5 ok, amiért álmodban rendszeresen összejössz az exeddel

Gyakran álmodsz ilyesmit az utóbbi időben? Akkor ezt mindenképpen olvasd el!

Ez a világ legegyszerűbb almáspitéje

Mutatjuk az új kedvenc receptedet! Van rá 3 perced?

Szakértő szerint így lehetsz még jobb társa a szerelmednek

Ezt egészen egyszerűen mindenkinek el kéne olvasnia, de tényleg!

Új emojik érkeztek, és te észre sem vetted!

Csekkold le, mik közül lehet válogatni ezentúl!

7 tökéletes ajándékötlet a legstílusosabb barátnődnek

A karácsony hamarabb itt van, mint hinnéd!

Ezért ne köszöntsd fel az exed a szülinapján

Olyan ártatlan dolognak tűnik, pedig egyáltalán nem az!

6 intő jel, hogy egy mérgező kapcsolatban élsz

Ha a felsorolt dolgok közül több is ismerős lesz neked, akkor érdemes erősen elgondolkoznod a szakításon...

8 lakber cucc, ha kimaxolnád a kuckózást

Van néhány ötletünk, amitől azonnal hangulatba kerülsz majd!

Mit árul el a személyiségedről a kedvenc Riverdale karaktered?

Alig várod imádott sorozatod következő évadát? Hidd el, mi is. Addig viszont ideje, hogy lecsekkold, mit súg meg a személyiségedről az a szereplő, akit a kezdetektől bírsz!