2009.06.01.@ 07.06

Heti horoszkóp 06.01-07.

A héten a Kosok feszültek, a Szüzek szabadságot vesznek ki, a Bakok pedig érzelmileg nagyon jó passzban vannak. Neked mit jósol Molnár Éva, a Cosmo.hu asztrológusa az év 23. hetére?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20)
Feszülten, migrénnel indulhat a heted. Semmiképpen ne engedd, hogy bármilyen, munkával, vagy a munkahelyeddel kapcsolatos kérdés beférkőzhessen ebbe az ünnepnapba. Legegyszerűbb, ha kikapcsolod a mobilodat, és minimum egy nagy sétára indulsz, de valójában a legyógyítóbb egy vízparti kirándulás lenne. A hét közepére időzítsd a hivatalos ügyeidet. Olyan meggyőző leszel, hogy senki nem tud ellenállni neked. Egy baráti kapcsolat pénzbe is kerülhet!

BIKA (április 21-május 20)
Szerelemben mindig a szív parancsa az érvényes. Hétfőn válaszút elé kerülhetsz, és akkor jó lenne, ha az előbbi „aranyigazságra” gondolnál. Várható egy vita a kedveseddel, de ez csak múló pillanat. Jusson eszedbe minden szép és szenvedélyes nap, amit vele töltöttél és máris elmegy a kedved a szakítástól. A hét első munkanapja nem sok jóval bíztat. Egy fel nem oldott konfliktus bánt. Vigyázz, hogy kinek mit fecsegsz ki! A hét végére helyreáll az érzelmi egyensúlyod.

IKREK (május 21-június 21)
Hiába jár a Nap a te jegyedben, valahogy még mindig korlátozva érzed magad, és nem tudod minden elképzelésedet megvalósítani. Ilyen esetben legjobb, ha azokra a dolgokra koncentrálsz, amelyek lehet, hogy nem túl nagy jelentőségűek, de sikerülnek. Ilyen például, hogy több srác is megnéz magának a buszon vagy a munkahelyeden. Nem kötelező mindenkivel megismerkedni, de egy mosoly, vagy egy sokat ígérő összenézés napsugárral vonja be a hangulatodat.

RÁK (június 22-július 22)
A testvéred, vagy a kedvesed testvére nem teszi könnyűvé a hét kezdetét. Hiába vagy érzékeny, fütyülj az egészre, és vedd úgy, hogy csak irigykedik, vagy éppen rossz napja van. Te sajnos hajlamos vagy elrágódni a legkisebb megjegyzésen is. Gondolj arra, hogy a hét második felére milyen remek programot tervezhetsz a szerelmeddel. Vond be a misztikumot is. Kedvesed minden gesztusodnak örül.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)
Ilyenkor könnyű spórolósnak lenni, amikor hétfőn, ünnep lévén egyetlen üzlet sincs nyitva! Mindenesetre ezen a napon világosan látod, hogy az elmúlt időszakban túllőttél a célon. Lényegesen több pénzt elvertél, mint amid volt. Persze nálad csak egy napig tart a bánat és a fogadalom. Tudod, hogy „jogod van” mindenhez, és ennek szellemében irányítod a hét többi napját. E héten a szokásosnál is nyitottabb lehetsz. Örömmel fogadsz egy lehetőséget egy utazással kapcsolatban.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)
Érezd és élvezd a hét eleji pihenőnapot. Ne görcsölj! Különösen érzelmileg legyél laza és odaadó. Természetesen nem kell mindenkinek igent mondanod, de a saját fiúddal lehetnél sokkal bizalmasabb. Egy-két nap szabadságot kivehetnél a héten. Ezzel elkerülhetnéd, hogy bizonyos munkahelyi félreértések áldozatává válj. A hét közepén fontossá válnak az emberi kapcsolataid. Képes leszel egészen új és mélyebb gondolatok kisugárzására.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)
Bármit terveztél is a hét első napjára, semmiképpen ne halaszd el. Képzeld csak el, milyen dolog, ha az utolsó pillanatban egy barátnői együttlétet valamilyen kis vacak indokkal lemondasz. Ennyi határozottságra mindenképpen szükséged van. Megígérted, megteszed. A hét közepén már teljes benned a béke. Azonban ha bármilyen jelentős ügyet kell intézned, iratokat aláírni, az apró betűs részeket, ha kell, kétszer is olvasd át. Rengeteg félreértéstől kíméled meg magad.


SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hétfő fontos nap az életedben, már ha van egy olyan partnered, akivel hosszú ideje együtt vagytok. Lehet, hogy egy régebben dédelgetett terve szerint leánykérésre szánja magát. Mivel téged ez nem ér meglepetésként, ne kéresd magad sokáig. Legyen ez az a pillanat az életedben, amikor semmi mögöttes szándékot nem keresel, nem viszed túlzásba az önérzeteskedést és az eszed helyett a szívedre hallgatsz. A hét végére pedig már egészen különlegesnek érezheted magadat.

NYILAS (november 23-december 21)
Remélhetőleg nem vittél haza munkát az ünnepnapokra. Amennyiben mégis, akkor jó korán kelj fel, végezd el, és irány a természet. A baráti kör ott kopogtat az ajtódon vagy telefonálgat, így lehetetlen lesz nemet mondani nekik. Általában jellemző lehet a hetedre, hogy társaságban töltöd. Egy korábbi kapcsolatoddal is megkötheted a békét, bár ez csak látszólagos fegyverszünet. Vasárnapra a provokatív éned kerekedhet felül.

BAK (december 22-január 20)
Érzelmileg nagyon jó passzban vagy. Nem vagy ugyan az a nagyon belelkesedő, vagy „kimutatós” fajta, de ezekben a napokban megnövekszik a belső kisugárzásod és még az is veszi a lapot, aki eddig nem tette. A hét közepétől munkahelyeden is kedvező a légkör. Ilyen esetekben mindig képes vagy a legjobb formádat mutatni. Azért is kell most ez a belső többlet, mivel befuthat egy kellemetlen ügy vagy ügyfél. Nagyon jól tudod majd kezelni.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)
A nagy félreértések hete következik, de ha koncentrálsz, és nem kapkodsz, szinte mindennek képes leszel az elejét venni. Figyelj a családodra! Olyasmit várnak tőled, amit már felnőtt és önálló nőként nem kellene megtenned. Vannak helyzetek, amikor, bár nehéz nemet mondani, mégis meg kell szólalni. Megláthatsz egy érdekes utazási hirdetést. Most kedvet érzel, hogy megismerd azt a tájat vagy országot.

HALAK (február 20-március 20)
Most akarod eljátszani a „vaslady”-t. Igazán nem szerencsés a hét eleji ünnepnapon feszültséget teremteni a párkapcsolatodban. Inkább vegyél elő egy magazint és ismerkedj meg a legújabb trendekkel. Szerencsédre a hét második felére alábbhagy benned a buzgalom. Néhány olyan, szinte ezoterikusnak is nevezhető gondolat üti fel benned a fejét, ami más távlatokat is megnyithat előtted, mint amiket eddig ismertél.

Szeretnél útmutatást kapni az adott napra? A segítség közvetlenül a mobilodra érkezik! (x)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

„A terhességem korai bejelentése így segített feldolgozni a vetélésemet”

„A terhességem korai bejelentése így segített feldolgozni a vetélésemet”

A titkolózás fárasztó lehet, és talán még jobban megnehezíti az átélt veszteséget...

5 ok, amiért álmodban rendszeresen összejössz az exeddel

Gyakran álmodsz ilyesmit az utóbbi időben? Akkor ezt mindenképpen olvasd el!

Ez a világ legegyszerűbb almáspitéje

Mutatjuk az új kedvenc receptedet! Van rá 3 perced?

Szakértő szerint így lehetsz még jobb társa a szerelmednek

Ezt egészen egyszerűen mindenkinek el kéne olvasnia, de tényleg!

Új emojik érkeztek, és te észre sem vetted!

Csekkold le, mik közül lehet válogatni ezentúl!

7 tökéletes ajándékötlet a legstílusosabb barátnődnek

A karácsony hamarabb itt van, mint hinnéd!

Ezért ne köszöntsd fel az exed a szülinapján

Olyan ártatlan dolognak tűnik, pedig egyáltalán nem az!

6 intő jel, hogy egy mérgező kapcsolatban élsz

Ha a felsorolt dolgok közül több is ismerős lesz neked, akkor érdemes erősen elgondolkoznod a szakításon...

8 lakber cucc, ha kimaxolnád a kuckózást

Van néhány ötletünk, amitől azonnal hangulatba kerülsz majd!

Mit árul el a személyiségedről a kedvenc Riverdale karaktered?

Alig várod imádott sorozatod következő évadát? Hidd el, mi is. Addig viszont ideje, hogy lecsekkold, mit súg meg a személyiségedről az a szereplő, akit a kezdetektől bírsz!