2009.07.06.@ 07.07

Heti horoszkóp 07.06-12.

A héten az Ikreket lefoglalják az anyagiak, a Mérlegek kicsapongóak, a Bakok pedig rendkívül vonzóak. Neked mit jósol Molnár Éva, a Cosmo.hu asztrológusa az év 28. hetére?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20)
Egész hétfőn mehetnéked támad. Mindent kitalálsz, csak ne kelljen egy helyben maradnod. Ha sikerül összejönnöd néhány barátnőddel, kellemesen telik az időd. Lehetséges, hogy külföldről vendéged érkezik. Nem váratlanul, csak ha előre megbeszéltétek. Nagy koncentrációt igénylő dolgaidat a hét közepére időzítsd, ha eredményt vársz. Ezekben a napokban a megszokottnál is fontosabb számodra a teljesítmény. A cselekvéshez józan tervezés is társul.

BIKA (április 21-május 20)
Számodra a hét második fele sokkal izgalmasabb lesz, mint az eleje. Legvadabb elképzeléseidet is felülmúlhatja, ha összejön egy munkahelyi szerelem. Érzelmi és szexuális vonalon amúgy is vágysz egy kis újdonságra. A hét végét ajánlatos lenne a szabadban tölteni. Az érzékeid mellett a lelked is felfrissülhet. Vasárnap lehet, hogy egy barátod csalódást okoz, aki mást gondol a hivatás fogalmáról, mint te. A véleménykülönbség miatt azonban nem érdemes felcsattannod.

IKREK (május 21-június 21)
Sokat foglalkoztatnak az anyagiak. Így lesz ez egész hónapban, most azonban még vitatkozni is képes vagy egészen kicsi összegek miatt. Ha olyan helyen dolgozol, ahol módodban áll elrendelni a takarékoskodást, ezt meg is teszed. Ezzel a héttel elindul egy olyan szakasz, amikor rád kacsinthat a szerelem. Annak is a felelőtlenebb, bohém fajtája. De hát nyár van! Miért ne kacérkodnál? A hét második felében, ha átszabadulsz egy szomszédos országba, ki ne hagyd a shoppingot!


RÁK (június 22-július 22)

Most már egy kicsit soknak érzed a munkahelyi terheket. Szeretnéd, ha más is kivenné a részét a tennivalókból. Valószínű, hogy fáradtság és nyugtalanság miatt kevesebbet tudsz teljesíteni, mint általában. Keddtől változik a helyzet. Megnő az akaraterőd. Ezekben a napokban még fogyókúrába is kezdhetsz. Egy rapid kúra még belefér a bikini-szezonra való átállásba. A néhány ledobott kiló feldobja a hangulatodat. Nagyobb önbizalommal pedig könnyű ismerkedni.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)
Addig ütöd a vasat, amíg meleg. A hét végén kiszemelt pasit ne hagyd futni hétfőn sem. Kellő nyugtalanság és vállalkozó szellem feszül benned, hogy elérd a célod. A hét közepére lehiggadsz és minden figyelmedet a munkádra fordítod. A legnehezebbnek tűnő feladatot is vállalod. Valódi kihívásoknak nézel elébe. A hétvége közeledtével egyre jobban érzed, hogy itt a te időd. Lehetetlen helyzeteket keresel, és elképzelhetetlenül ötletesen oldod meg őket.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)
A legjellemzőbb a kimért magaviselet lesz rád a héten. Barátnőid, kollégáid akár télikabátot is húzhatnának magukra a nyári meleg ellenére, ha a közeledbe kerülnek. Fagyosan, ugyanakkor nagyon körültekintően intézed az ügyeket és rendezed a kapcsolataidat. A hét második felében érdekes munkahelyi feladatot kaphatsz, ami sokat javít a lelkiállapotodon. Ezzel a megnövekedett munkakedvvel még sokra is viheted.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)
Kicsapongó kedved még mindig tart. Éppen ezért figyelmetlenné válhatsz, és ez feltűnik a főnöködnek. Ha kissé kókadtan kezded hétfőn a munkát, sok jóra ne számíts. Prédikáció, esetleg fenyegetődzés is lehet a főnök fegyvere. Két-három napig megpróbálod összeszedni magad. Célt tűzöl magad elé és éjszakánként alszol. A hétvége közeledtével azonban újra felcsap benned a buli hangulat. Egy pasiról érdekes dolgokat tudhatsz meg.


SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hétfőn lehet, hogy kiadsz egy nagyobb és talán eléggé fölösleges összeget. Te azonban ettől a lépésedtől boldog vagy, tehát minden rendben. A hét közepén nagyon komolyan veszed magad. A legapróbb részletekig kidolgozol mindent. Most nagyon jó az alkalom, ha külföldi utat tervezel. Képes lehetsz még a legeldugottabb útszéli büfét is feltérképezni. A vasárnap a szerelemé. Kedveseddel feleleveníted megismerkedésetek pillanatait.

NYILAS (november 23-december 21)
Mindenképpen találj magadnak hétfőre jó sok szaladgálnivalót. Ezekben a kicsi, de valójában nagyon fontos dolgokban tudod legjobban kiteljesíteni magad. Hivatásodat egyre inkább szereted. Úgy érzed, ott mindent megtaláltál, ami a boldogulásodhoz kell. Vannak nehezebb napok, így ezen a héten is, de már sokkal nagyobb biztonsággal nézed a jövődet. Ismerkedj. Vegyél részt a legkülönfélébb bulikban. Csütörtöktől minden új kapcsolat haszonnal kecsegtet.

BAK (december 22-január 20)
Rendkívüli józansággal éled a napjaidat. Érzelmileg is biztonságban érzed magad. Vonzerőd a héten is teljes, tehát nyugodtan söpörd be az elismerő pillantásokat. Ha van egy komolyabb kapcsolatod, elképzelhető, hogy valaki bele akar kavarni. Ne tekintsd az illetőt valódi ellenfélnek. Sokkal inkább szánalmas irigynek. A hét második felében izgalmas és nem szokványos pénzügyi megoldások foglalkoztatnak. Ne dőlj be senkinek, de a saját eszedre nyugodtan hallgass.


VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Sok belső tartalékkal rendelkezel, amiket a hét elején kitűnően tudsz elővarázsolni, már ha valóban akarod, és nem puskázod el a dolgokat. Kevesebb felelőtlen duma és sok alapos szervezés az, amire most szükséged van. Az biztos, hogy nem érezheted azonnal az eredményeket, de tekints minden egyes lépésedre úgy, mint egy befektetésre a jövődre nézve. A hét végét várhatóan családi körben töltöd. Hidd el, hogy a szülőknek nagyon jólesik emlegetni a gyerekkori eseteidet.


HALAK (február 20-március 20)

Nélkülözhetetlenné teheted magad a munkahelyeden. Arra azért ügyelj, hogy nehogy balekká is válj. Ami a te dolgod, azt oldd meg hibátlanul, de engedd, hogy más is hozzáférjen a munkához. Már a hét közepén alkalmad adódik buliba vagy másfajta társasági összejövetelre menni. Azt is elérheted, hogy ezeken az estéken te legyél a legkeresettebb csaj. Az átlagnál sokkal több intellektus szorult beléd, amit most képes is vagy kiadni magadból.

Szeretnél útmutatást kapni az adott napra? A segítség közvetlenül a mobilodra érkezik! (x)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Ezt jelenti valójában, ha a srác nem ír vissza azonnal

Ezt jelenti valójában, ha a srác nem ír vissza azonnal

Nem kell azonnal pánikolni, lehet, hogy épp csomó munkája van, és nem ér rá válaszolni. Vagy mégsem? Itt van pár magyarázat, hogy miért nem ír vissza azonnal.

Ilyenek lennének a kedvenc sztárjaid Disney hercegnőként

Meseszép rajzokat készít egy ukrán grafikus lány

Ezt jelenti valójában, ha a pasi azt mondja, hogy hiányzol neki

Ez az egy szó többet elárul a kiszemeltedről, mint gondolnád!

Ennél menőbb sütit most nem is készíthetnél!

Ezzel a módszerrel tökéletes lesz a csokis kekszed!

10 Disney idézet, ami kicsit megváltoztatja majd az életed

Írd fel őket a kedvenced a határidőnaplódba!

3 isteni jégkrém, amit otthon is elkészíthetsz

Azonnal ki akarod próbálni ezeket a recepteket!

Ennél szexibb tetkótrend nem lesz idén

Még pont időben jött a nyári szexizéshez.

Gwyneth Paltrow tészta receptjénél nem készíthetsz ma finomabbat

Mit szólsz egy gyors, könnyű és fincsi vacsorához?

5 elképesztő tény a Disney hercegnőkről, amitől eldobod az agyad

Készülj, mert itt semmi nem az, aminek látszik!