2009.07.23.@ 11.07

Te jó barát vagy?

A barátság valahol pontosan olyan, mint a szerelem: nem tudunk teljes életet élni nélküle. Az igaz barátságra vigyázz nagyon, és szűrd ki azokat, amelyek mégsem olyan erős köteléken alapulnak. A következőkben az egyik legőszintébb emberi kapcsolat jellemzőit fejtegetjük.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Együttérzés

A barátok nem nevetnek a másikon, nem számít, milyen kínos, cikis szituációban találja magát az illető. Ha valóban vicces a helyzet, akkor veled nevetnek és nem rajtad.

Eltávolodás

Az természetes, ha bizonyos változások után, például összeköltözést, házasságot követően már nem lógtok annyit együtt, mint korábban. De ha már semmi közös pontot nem tudtok találni, ha már nem érzed magad olyan fesztelenül a társaságában, akkor elkönyvelheted, hogy az a barátság sajnos már vesződik.

Árulás

Ha egyetlen egy alkalommal elárul a barátnőd, és ha képes vagy megbocsátani, akkor még új erőre kaphat a barátságotok, de ő is tisztában lesz vele, hogy a belé vetett bizalmad már nem lesz a régi. De ha csak még egyszer komolyan csalódsz benne, akkor be kell látnod: az ilyen nem igaz barátnő, nem éri meg, hogy bánkódj miatta.

Örökkévalóság és emlékek

Nem minden barátság tart örökké. Néhány ember azért lép az életedbe, hogy egyes időszakokban melletted legyen, hogy segítsen átvészelni a mindennapokat, de az biztos, legyen szó gyerekkori barátokról, vagy épp a főiskolaiakról, különleges szerep jut nekik. A trükk az, hogy tudni kell felismerni, mikor van vége a barátságnak, és el kell engedni a másikat. De ettől még az emlékek örökre megmaradnak.

Titkok

A barátság a nagy horderejű titkok megosztásával kezdődik, de a legbensőbb gondolataidat, azokat, amelyek nyugodt szívvel csak a lelakatolható naplódban írnál le, tartsd magadban addig, míg meg nem győződsz arról, hogy a köztetek lévő bizalom szilárd alapokon nyugszik. Nem kell feltétlenül a bizalmadba fogadnod olyanokat, akikkel épp, hogy csak párszor együtt buliztál.

Önállóság

Csak úgy, mint a párkapcsolatban, lényeges, hogy a barátságon kívül is legyen saját életed. Ne függj a barátnőidtől! Ha csak azért támaszkodsz valakire, hogy te jól érezd magad, hogy eljárhass valakivel partizni, akkor az előbb-utóbb visszaüthet és fuccs a barátságnak.

Elfogadás

Képletesen szólva mindegyik barátunk más-más célt szolgál az életünkben. Van, akivel szinte mindent kitárgyalhatunk, ami a szívünket nyomja, de lehet, hogy ugyanakkor ő nem egy partikirálynő, mint te. Fontos, hogy elfogadd a másikat olyannak, amilyen, és ne akarj más embert faragni belőle! A barátság az őszinte elfogadásról is szól!

Kapcsolódó cikkek:

Ha a barátnőd férjhez megy, és te még mindig szingli vagy

Sztárbarátságok, és amit belőlük tanulhatsz…

Pasiszemmel: A csajom barátnője

Címkék: barát vagy

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Ezt jelenti valójában, ha a srác nem ír vissza azonnal

Ezt jelenti valójában, ha a srác nem ír vissza azonnal

Nem kell azonnal pánikolni, lehet, hogy épp csomó munkája van, és nem ér rá válaszolni. Vagy mégsem? Itt van pár magyarázat, hogy miért nem ír vissza azonnal.

Ilyenek lennének a kedvenc sztárjaid Disney hercegnőként

Meseszép rajzokat készít egy ukrán grafikus lány

Ezt jelenti valójában, ha a pasi azt mondja, hogy hiányzol neki

Ez az egy szó többet elárul a kiszemeltedről, mint gondolnád!

Ennél menőbb sütit most nem is készíthetnél!

Ezzel a módszerrel tökéletes lesz a csokis kekszed!

10 Disney idézet, ami kicsit megváltoztatja majd az életed

Írd fel őket a kedvenced a határidőnaplódba!

3 isteni jégkrém, amit otthon is elkészíthetsz

Azonnal ki akarod próbálni ezeket a recepteket!

Ennél szexibb tetkótrend nem lesz idén

Még pont időben jött a nyári szexizéshez.

Gwyneth Paltrow tészta receptjénél nem készíthetsz ma finomabbat

Mit szólsz egy gyors, könnyű és fincsi vacsorához?

5 elképesztő tény a Disney hercegnőkről, amitől eldobod az agyad

Készülj, mert itt semmi nem az, aminek látszik!