2009.07.27.@ 07.07

Heti horoszkóp 07.27-08.02.

A héten a Nyilasok élvezik a társasági életet, a Bakok új célokat tűznek ki maguk elé, az Ikrek pedig vonzerejükkel csábítanak. Neked mit jósol Molnár Éva, a Cosmo.hu asztrológusa az év 31. hetére?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.)
Ha éppen most kerülsz új munkahelyre, esetleg a cégen belül költözöl új irodába, vagy bármilyen módon megváltoznak a körülményeid, két-három napig inkább a háttérből figyelj. Ne irányítsd magadra a figyelmet. Tudod, hogy mindig az első benyomás számít. Okos taktikával és sok őszinte mosollyal szimpatizánsokat szerezhetsz magadnak. A hét végére csípd ki magad, ugyanis ismerkedésre nyílik lehetőséged. Ha éppen külföldön nyaralsz, népszerűséged mellé egzotikum is párosul.

BIKA (április 21-május 20.)
A meleg nyári napok még a te béketűrő természetedet is próbára teszik. Ha éppen szabadságról térsz vissza a munkahelyedre, nehéz lesz visszazökkenni a napi rutinba. Kisebb konfliktussal is indulhat a heted, ha nem vagy eléggé résen, és nem látod át, hogy a felmerült probléma nevetséges, és aki felveti, kisstílű. A hét közepén titokra derülhet fény. Partnered vagy valamit nem mondott el neked. Kicsit megsértődhetsz, de ahogy közeledik a szombat, téged egyre jobban vonz egy kiruccanás.

IKREK (május 21-június 21.)
A csillagok e héten szinte kizárólag a szerelmi életed útját egyengetik. Kalandvágy és kapkodás jellemez, de ezek a tulajdonságok nemhogy negatívumokat hoznának, sokkal inkább a vonzerődet növelik. Mikor, ha nem most? Valami ilyesmi a heti jelmondatod. Néhány elhallgatott munkahelyi eseményre is fény derülhet. Úgy érzed, hogy erre azonnal reagálnod kell, hiszen közvetlen kollégáidat is érintik. Most azonban mégis jobb lenne, ha csak a nyári örömökre koncentrálnál.

RÁK (június 22-július 22.)
Kisebb otthoni problémával kezded a hetet. Tudnod kell, hogy ez annyira kis jelentőséggel bír, hogy mások észre sem vennék. Te azonban mindent a lelked szűrőjén futtatsz át, így többszörösen is átélsz egy-egy eseményt. Lényeg, hogy ne hagyd magad lelombozni! A hét közepe lehetőséget kínál, hogy titkos szerelembe ess. Ezt még akkor is nehéz kikerülnöd, ha éppen egy harmonikus kapcsolat közepén élsz. Ahogy közeledik a hétvége, egyre optimistább a világszemléleted.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Fantasztikusan érzed magad! Neked nem számít sem a meleg, sem a napsütés. Ezek mind csak fokozzák a jó érzésedet. Ha éppen erre a hétre időzíted a szabadságodat, bármilyen külföldi út megteszi. Lényeg, hogy vadonatúj környezetben csillogtasd meg magad. Egyik legjobb tulajdonságod a melegszívűség. Ezt mások is tudják. Várhatóan néhányan megpróbálnak visszaélni ezzel a tudással. A hétvégéd a pároddal fantasztikus lesz, különösen, ha elmentek táncolni is.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Az a hét, ami másoknak nyári vidámságot, neked inkább teljesítménykényszert hoz. Jól alakul a helyzet a hivatásodban, ezért még több energiát kívánsz arra a területre fordítani. Anyagilag is javul a helyzeted, de most legyél inkább óvatos. Megpróbálhatnak bizonytalan befektetésre csábítani. Se igent, se nemet ne mondj! Halaszd el a döntést, és majd az élet megoldja az egészet. A hét végét töltsd a családoddal. Három nagyon vidám napra számíthatsz.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Szerelmeddel e héten véglegesítitek nyaralási szándékotokat. Ez jó érzéssel tölt el. Sajnos azonban benne van a pakliban, hogy ő sokkal határozottabban lép fel, mint te és olyan utazásra csábít, amit egyáltalán nem élvezel. Így tehát fontold meg, hogy a hét elején mire mondasz igent. Előbb rágd meg jól magadban. Nem mindig a kompromisszum a jó megoldás. A hét közepén érdekes, pénzzel kapcsolatos hír birtokába juthatsz, ami kedvezően befolyásolja a hétvégi programodat.

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Hétfőn, kedden nagyon jól jön egy kis laza és lustálkodós nap. Várd ki szépen a hét közepét, amikor a jegyednek megfelelően titokzatosan és célratörően tudsz minden kihívás elé állni. Munkádban kissé megszorongathatnak, de rajtad nem lehet kifogni. Nem látványosan, de annál biztosabban éred el a célodat. A hét közepén csempéssz valami vicces újdonságot a régebbi szerelmi kapcsolatodba. Meglátod, milyen feldobó is egy kis vérfrissítés.

NYILAS (november 23-december 21.)
Te leszel a heti bulik és társasági események motorja. Eleinte mint szervező, aki utolérhetetlenül ötletes, majd pedig mint a legvidámabb és legbevállalósabb lány az egész csapatban. Szabadságvágyad szinte minden mást maga mögé utasít ebben az időszakban. A hét közepén csak egy pillanatra okozhat megtorpanást, hogy valaki elől eltitkolod, mi is jár a fejedben valójában.
A hét végére optimizmusod szinte az egekbe emel. Élvezd ezt a ragyogó életszakaszt!

BAK (december 22-január 20.)
Elhatározod, hogy különleges dologra gyűjtöd a pénzed. Valószínűleg most látod meg, vagy sokkal inkább most értesülsz arról a lehetőségről, amire érdemes hosszú távon anyagiakat áldozni. Jól érzed magad, hogy új cél áll előtted. Fontos is, hogy valami lekössön, mert most a magánéleted eléggé döcögősen halad. Ne legyél túl kritikus a pároddal, és ne várd tőle ugyanazt, mint saját magadtól. Ha sikerül lazítanod, a csillagok megajándékozhatnak egy szenvedélyes hétvégével.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Mosolyogj! Ez az első szabály. Elégedetlenséggel sem a magánéletben, sem a munkában nem jutsz előre. Van valami, amivel áltatod magad. Ha kiderülne, hogy mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan te merész álmaidban elképzelted, ne keseredj el. Mindig mindennek oka van. Minden olyan területen, ahol az önálló döntéseidre lehet szükség, a hét közepén éred el a legnagyobb eredményeket. Azt is könyveld el pozitívumként, hogy hány pasi fordul meg utánad.

HALAK (február 20-március 20.)
Néhány, az otthonoddal és családoddal kapcsolatos kérdés megválaszolása most már nem tűr halasztást. Ennek ellenére inkább még várj velük a hét közepéig. Utazás esetén, különösen, ha külföldön jársz, legyél körültekintő és óvatos. Vannak olyan ismeretlen dolgok, amik kellemetlenül érinthetnek. Ismerkedésben is légy távolságtartó. Addig, amíg nem tisztázottak a másik szándékai, semmiképpen ne fogadd a bizalmadba!

Szeretnél útmutatást kapni az adott napra? A segítség közvetlenül a mobilodra érkezik! (x)

Címkék: 0727-0802 heti horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

10 Disney idézet, ami kicsit megváltoztatja majd az életed

10 Disney idézet, ami kicsit megváltoztatja majd az életed

Írd fel őket a kedvenced a határidőnaplódba!

3 isteni jégkrém, amit otthon is elkészíthetsz

Azonnal ki akarod próbálni ezeket a recepteket!

Ennél szexibb tetkótrend nem lesz idén

Még pont időben jött a nyári szexizéshez.

Gwyneth Paltrow tészta receptjénél nem készíthetsz ma finomabbat

Mit szólsz egy gyors, könnyű és fincsi vacsorához?

5 elképesztő tény a Disney hercegnőkről, amitől eldobod az agyad

Készülj, mert itt semmi nem az, aminek látszik!

Szakítással álmodsz? Ezt jelenti a szakértők szerint

Álmodtad már valaha, hogy szakítottatok a barátoddal? Ha igen, de nem tudtad mire vélni a dolgot, segítünk megérteni, mit üzent a tudatos énednek a tudattalanod.

Ezt árulja el rólad, hogy jó vagy rossz karakterekre buksz egy filmben

Forog a gyomrod Havas Jontól és az elveitől? Vagy pont fordítva: egy egész életet le tudnál élni egy ennyire becsületes sráccal? Dekódoltuk, mit jelent, ha jó, és mit, ha inkább a negatív karakterekhez vonzódsz.