2009.08.24.@ 14.08

Heti horoszkóp 08.24-30.

A hét a Rákoknak egy régi szerelem fellobbanását hozhatja, az Oroszlánok rendezhetik pénzügyeiket, a Bakok pedig elszántan harcolnak igazukért. Neked mit jósol Molnár Éva, a Cosmo.hu asztrológusa az év 35. hetére?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.)
Ez a hét mozgalmas, fordulatokban gazdag napokat hoz számodra. Ha éppen most telik le a nyári szabadságod, felfrissülve állsz munkába. Érdemes volt kis időre eltávolodnod a hétköznapoktól, mert így a legegyszerűbb rutinmunkát is más szemmel nézed. Újra kihivásként éled meg a feladataidat. Partnereddel a legteljesebb az egyetértés, kapcsolatod harmonikusan működik. A hét első napjaiban számtalan nyengéd gesztust mutatsz irányába. Ha ingatlan vagy más nagyobb érték vásárlása van napirenden, legjobb, ha megvárod a hétvégét hogy újra, részletesen átgondolhasd a terveidet.

BIKA (április 21-május 20.)
Nagy összegű kiadásra számíthatsz. Olyan dolgot vásárolsz, ami hosszú évekre örömet okoz. Megéri a befektetést még akkor is, ha jelenleg sokan vakmerőnek gondolnak érte. Ezekben a napokban nagyon élvezed, ha társaságba hívnak. Különösen a kollégák vagy a szomszéd srác, esetleg új ismerősök jelentik számodra a legnagyobb felüdülést. A hét közepét hullámzó kedélyállapotban élheted meg. Magadnak bármit elnézel, de ha kritikusod akad, jobb, ha előbb háromig számol magában, vagy jó távolra elhúzódik, mert most senkit nem kimélsz a csipös szövegeddel. A hétvégén mindenképpen sportolj!

IKREK (május 21-június 21.)
Önző viselkedéseddel kicsit kikészíted a családodat. Elhanyagolod a dolgaidat, mert csak az érdekel, kivel lehetne egy újabb flörtbe kezdeni. Ezen a héten járd körbe az üzleteket. Túl azon, hogy szórakoztat a vásárlás, most jó esellyel futhatsz bele valóban trendi cuccokba. Anyagilag most meglehetősen jól állsz. A hétvége közeledtével egyre erősebb benned a vágy, hogy valami maradandót hozz létre. Egyik barátnőd megkérhet, hogy segíts kibékülni a pasijával. Most valóban sikerrel vállahatod a döntőbíró szerepét. Arra azonban figyelj, hogy csak közvetitő maradj. Ne próbáld lenyúlni senki barátját!

RÁK (június 22-július 22.)
Nincs az a pénz, ami jelenleg elegendő lenne számodra. Minden helyzetben te akarod vinni a prímet, és ehhez – legalábbis szerinted – jó sok pénzre, látványos ruhákra és egyéb drága kellékekre van szükséged. Ezekben a napokban általában minden jól sikerül. Szerencsésen alakul a helyzeted, ha például átrendezed a lakásod, vagy más, olyan dologba kezdesz, ami igényli a kreativitást és a jó esztétikai érzéket. Kitűzöl magad elé egy távolabbi célt, és ezen a héten előkészited az új projektet. Szerdától különösen sokat jelent számodra a precizitás. Magasak az elvárásaid. Nem csak magaddal szemben, hanem a munkatársakkal kapcsolatban is. Aki nem felel meg az elképzeléseidnek, súlyos kritikával illeted. A hétvége egy régi szerelem új fellobbanását hozhatja. Vasárnap pedig olyan buliban lehet részed, ahol minden vágyad teljesül.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Kifejezetten kedvező eseményekre számíthatsz, ha ezen a héten sok időt tudsz partnerednek szentelni. Makacsságodat most kompromisszumkészség váltja fel. Ha egyedül élsz, elképzelhető, hogy összefutsz valakivel, akiből rajongást vált ki a közelséged. Különösen a hét második felében élvezed ezt a bizsergetően jó érzést. Most kedvező alkalom adódik arra is, hogy pénzügyeidet rendezd. Kivételesen nem csak költeni, hanem megtakarítani is szeretnél. Néhány igen jó ötleted támad új befektetési formák után kutatva. Néhány titokra is fény derülhet családod anyagi javait illetöen. Ezeket próbáld komolyan venni, ne csak vállvonogatva beseperni a szönyeg alá. A hét második felében újra beléd bújik a kisördög, mindenkit el akarsz varázsolni. Elemi erővel tör ki belöled a jókedély és a szabadságvágy.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Ezzel a hétfővel a Nap megkezdi útját a jegyedben, tehát hamarosan itt a születésnapod. Eleinte kevéssé élvezed a csillagok jótékony hatását, hiszen néhány napig veszekedős kedvedben lehetsz. Még kedvesedet is maró kritikával illeted, pedig ő igazán csak a legjobbat szeretné neked nyújtani. Munkádban kedvező események várhatóak. Főnököd elismeri a teljesitményedet, és szóban egészen biztos, de valószinüleg anyagiakban is kifejezi megbecsülését. Könnyen megy a munka, különösen, ha az eszedet kell használnod. Friss aggyal gondolkodsz. Köszönhető ez annak is, hogy e héten belekezdesz valamilyen sportba. Nem kell nagylélegzetű és fárasztó edzésbe fognod, a legegyszerűbb gyaloglás is megteszi a magáét. Szombaton ülj a pasid mellé, és beszélgessetek régi, bizalmas titkokról.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Ha a hétvégén rossz fát tettél a tűzre, most kitűnő lehetőség adódik, hogy helyrehozd a hibádat. Olyan magyarázattal tudsz szolgálni, ami senkiben nem hagy kétséget, és mindenki elfogadja. Ez még akkor is működik, ha a pasid gyanakszik, és egy vetélytársat keres valahol a környezetedben. Mivel sikerül helyreállítanod az egyensúlyt, megjutalmazod magad. Vásárolni indulsz, és a jó cuccok mellett néhány teljesen fölösleges darabot is beszerzel. Ha már egyszer megvetted, legalább viseld egyszer-kétszer, vagy hasznositsd más módon! Otthon, családod részéről több kritika is érhet. Ennek nem örülsz, és megpróbálod őket távol tartani a személyes ügyeidtől. Abban azonban igazuk van, hogy szeretnék elejét venni egy hibás döntésednek.

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Egy nyárvégi utazás nagy örörmet szerez. Tele vagy energiával. Alkalmasak ezek a napok sportolásra is. Legjobb, ha valamilyen vízisport mellett teszed le a voksodat. Az egészséges mozgás mellett még a trendi fürdőruhádat is megmutathatod a kíváncsi szemeknek. Ha valóban utazásra indulsz, partnereddel konfliktusba kerülhetsz. A kisebb vitának mindössze annyi oka van, hogy a pasid nehezebben viseli a környezetváltozást, mint te. A hét elején óriási figyelmet szentelsz a családodnak. Korábban talán kevesebb időt szántál rájuk. Most igyekszel bepótolni azt, amit eddig elmulasztottál. Néhány lelki természetű kérdésben is érdemes megfogadnod a tanácsukat.
 

NYILAS (november 23-december 21.)
Rengeteg terv foglalkoztat egyszerre. Ezen a héten több időd jut a barátnőkkel való találkozásra, mint korábban. Most elszabadulhat a fantáziád! Te vezeted az ötletbörzét. A hét második fele a munkahelyi jó közérzet és biztonság kialakitásának kedvez. Nem titkolod, hogy jól jönne egy előléptetés is. Most szinte válogatás nélkül megragadsz minden eszközt, amivel a jóhiredet és az elismertségedet fokozhatod. Amig másokat nem zavar a nyomulásod, nincs baj. Partnered egy olyan ajándékkal lephet meg, amire már régen vágytál. Esetleg egy, a gyerekkorodban kedvelt tárgy kerül elő ezekben a napokban. Szerdától a megszokottnál is gyorsabban vág az agyad. Ha az időjárás megengedi, iktass a napi programodba laza futást!

BAK (december 22-január 20.)
Új oldaladról mutatkozol be. Vakmerően és elszántan harcolsz az igazadért. Azért nem ártana, ha valamennyi kompromisszumkészség is szorulna beléd. Túlságosan kemény szavakkal illetheted még a hozzád legközelebb állókat is. Tudod, az igazság mindig valahol középen található. Elhamarkododtt kijelentéseidet sokan nagyképűségnek gondolhatják. Azt pedig majd csak te érzed, hogy amikor másokat bántasz, az neked fáj a legjobban. E héten szerepet kapnak a barátaid is, bár sokkal kevesebbet foglalkozol velük, mint az illő volna. Általában a magánéleted legjobb esetben is csak a második helyre szorul. Egy új projekten dolgozol, ami innentől kezdve hosszú ideig meghatározza a napjaidat.

VIZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Egy nagy utazás előtt állsz. Nem biztos, hogy valódi helyváltoztatásról van szó. Sokkal inkább egy új életszakasz, egy újfajta lelki és gondolkodási átrendeződés küszöbén állsz. Hétfőn várhatóan jó hírt is kapsz. Anyagi ügyeid a vártnál kedvezőbben alakulnak. Nagylelkűséged határtalan. Nem csak a közvetlen barátnőid, családtagjaid élvezhetik ezt a kedvezö helyzetet, hanem, ha idöd engedi, átrendezed a szekrényeket, és a fölöslegessé vált ruhaneműidet összecsomagolva felajánlod karitatív célra. Általában az egész hét jó hangulatban telik, bár néha túlzottan álmodozó lehetsz. Néhány elképzelésed pedig egészen elrugaszkodik a valóságtól. A hétvégén próbálj pihenni, mert hamarosan szükséged lesz minden energiádra. A pihenés lehet aktív is. Egy kis mozgás, különösen ha társaságban teszed, soha nem árt.

HALAK (február 20-március 20.)
Szelíd természeteddel nagyon nehéz összeegyezteteni azt a lázadó énedet, ami mostanában kezd kibontakozni. A hét első napjaiban makacsul hajtogatod a magadét. Nagyon nehéz eltéríteni ettől az iránytól. Kisebb vitákra is számíthatsz, de hidd el, hogy ha családod próbál jobb belátásra téríteni, az csak azt jelenti, hogy szeretnek és fontos vagy nekik. A hét második felében a hivatásod kerül a középpontba. Arra is képes vagy, hogy a felettesednek megmondd a magadét. Ettől a héttől kezdve sokat adsz a megjelenésedre. Közeledik egy új évszak, és ezzel együtt benned is megnő a vágy a megújulásra. Jelenleg a legjobban és leghatásosabban néhány jól megválasztott új ruhadarabbal tudod a célod elérni. Vasárnap nézd át a divatmagazinokat, is hátha a szemed elé kerül egy új frizura.

Szeretnél útmutatást kapni az adott napra? A segítség közvetlenül a mobilodra érkezik! (x)

Címkék: 0824-30 heti horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

„Amikor szorongok, eszembe jut ez a 4 szó, ami segít”

„Amikor szorongok, eszembe jut ez a 4 szó, ami segít”

Ashley Broadwater a Popsugarnak írta meg a történetét, amivel másoknak is próbál segíteni.

Nicki Minaj végre megosztott egy fotót az újszülött kisfiáról

Reméljük, hamarosan még több kép érkezik!

Ennél meghatóbb videót ma már nem fogsz látni

Pedig még csak reggel van, de ezt nehéz lenne űberelni!

Végre kiderült, miért utálja annyira Vilmos Meghant

Oké, csak szerintünk túl önérzetes Vilmos?

Hivatalosan is ez minden idők legszokatlanabb adventi naptára

Sajt nélkül nincs karácsony... Mostantól!

Szerinted gáz vagy normális, amit David Beckham a lányával csinált?

Megint egy apróság miatt készült ki a fél világ.

Nincs most finomabb ennél a körtés desszertnél

Bia, a Cosmo ügyeletes sütimestere most egy olyan tortát mutat, ami ránézésre bonyolultnak tűnik, pedig egyáltalán nem az! Érdemes vele próbálkozni, mert isteni illata és mennyei íze van!

WOW: Jake Gyllenhaal sorozatban fog szerepelni!

Ráadásul már most elképesztően jól hangzik a projekt!

A Mandalorian új előzetese mindent visz!

Ennél jobban már tényleg nem lehet várni a folytatást!

Hailey Bieber új tetkójának köze van Selena Gomezhez?

A fanok szerint nincs vége a cicaharcnak...

5 zseniális könyv, amit el kell olvasnod ősszel!

Köszönj szépen a kuckózós időszaknak és az elmaradhatatlan + letehetetlen kellékeinek!

A netezők betámadták Chris Prattet, kollégái védik

Chris Pratt most a legrosszabb Chris neten...