2009.11.30.@ 08.11

Heti horoszkóp 11.30-12.06.

Ez a hét a Rákoknak pénzügyileg kedvezően alakul, a Halak szenvedélyes pillanatokra számíthatnak a hétvégén, a Vízöntők pedig legszívesebben éjjel-nappal buliznának. Neked mit jósol Molnár Éva, a Cosmo.hu asztrológusa az év 49. hetére?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.)
A higgadtság nem tartozik az erényeid közzé. Most mégis szükséged lesz minden józanságodra. Számodra a hét vezető témája egy jogi ügy megoldása. Feltehetően a hét első napjaiban egy nagyobb összeget is ki kell fizetned. Tekintsd úgy ezeket az eseményeket és kötelességeket, hogy bár kellemetlenül érintenek, mégis ha elvégzed őket, sokkal közelebb kerülsz egy vágyott, szabadabb életszakasz felé. A hétvégét töltsd biztonságos, családi környezetben.

 
BIKA (április 21-május 20.)
Talpraesetten és megfontoltan. Ezek lehetnek a heti hívószavaid. Mostanában rendkívüli a kommunikációs készséged, de csak akkor látod a hasznát, ha minden megnyilvánulásodat átgondolod. Szükséged lehet főnököd meggyőzésére is, de ez csak akkor sikerülhet, ha kellő taktikát alkalmazol. A hét második felében egy, a barátságaidat érintő kérdésben inkább az eszedre hallgass és ne az érzéseidre! Vasárnap pedig a túlcsorduló energiádat mozgással vezesd le.
 
 
IKREK (május 21-június 21.)
A tapintatlanság sok bajt okozhat. Ezen a héten ha meggondolatlanul beszélsz, sok ellenséget szerezhetsz magadnak. Ráadásul olyan is akadhat közöttük, aki az eddig biztosnak gondolt hátországodból kerül ki. A hét közepén megismerkedhetsz egy pasival, aki ugyan első látásra lángra lobbantja a szíved, de néhány nap elteltével már szinte gondolni sem akarsz rá. Legegyszerűbb, ha már az első pillanattó csak mint futó kalandra gondolsz.
 
 
RÁK (június 22-július 22.)
Pénzügyi szempontból igen kedvező hét vár rád. Baráti támogatással olyan munkát kaphatsz, ami biztosít számodra nem csak normál, de plusz jövedelmet is. Mindenképpen jól jön ez így karácsony előtt. A hétvége felé elcsitulnak a hullámok kedvesed és közötted. Te is diplomatikusabban kezeled ezt a viszonyt, de ő is alábbhagy a követeléseivel. Vasárnap lehetőség szerint ne menj semmilyen tömegrendezvényre. Még egy adventi vásárban is előfordulnak zsebtolvajok.
 
 
OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Jó hangulatodnak még egy váratlan munkahelyi kellemetlenség sem tud gátat szabni. Egy-két napig valóban fejtörést okoz a főnök egyik kijelentése vagy terve. Később azonban minden energiádat a szórakozás, a pasizás felé fordítod. A hét közepével várhatóan beindulnak a Mikulás- vagy előkarácsonyi partik. Egyet sem hagysz ki. Pénteken, szombaton megsértődhetsz, ha valami nem a te akaratod szerint történik, de vasárnapra már nyoma sincs a duzzogásnak.
 
 
SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Érzelmi kapcsolatban olyasmihez vagy olyan valakihez ragaszkodsz, amin vagy akin már régen túl kellene lépned. Ez a gondolat sajnos éppen a hétvégét rontja meg jelentősen. Szervezz inkább magad köré néhány barátnőt, és induljatok együtt Mikulást nézni vagy feltérképezni az ünnepi kirakatok kínálatát. Lényeg, hogy ne süppedj bele a saját téves elképzeléseidbe. Munkádat most önmagadhoz képest felszínesen végzed. A főnökkel kisebb összezördülés várható. 
 
 
MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Ez a hét úgy indul, hogy szinte minden labilissá válik körülötted. De hát te éppen azért vagy, hogy megdolgozz az egyensúlyért! Elképzelhető, hogy felbukkan egy régi szerelmed. Szembesülsz a ténnyel, hogy még nem zártad le vele a kapcsolatot. Rögeszmésen azonban ne ragaszkodj hozzá! Mérd fel, hogy egy könnyelmű lépéssel milyen veszélybe sodorhatod a jelenlegi kapcsolatodat. Barátságaid körül most amúgy is forr a levegő. Túl sok vasat akarsz a tűzben tartani.
 
 
SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Szerelemben, párkapcsolatban kitűnőek az előrejelzések. Ha biztonságra és megértésre vágysz, szinte semmit nem kell tenned. Egyszerűen csak ránézel a kedvesedre, és ő elolvad. Anyagi területen ügyelj arra, hogy – még ha jelenleg jól is fut a szekered – több pénzt ne költs, mint ami normálisan megengedhető. A héten balesetveszély leselkedik rád. Kerüld azokat a helyeket, ahol sokan vannak. Tömegközlekedési eszközre is csak akkor szállj fel, ha nem kell tömörülni.
 
 
NYILAS (november 23-december 21.)
A munkádban a hét elején fantasztikus lehetőség adódhat. Lehet, hogy újragondolják vagy éppen újraszervezik a munkaköröket, és olyan lépést tehetsz előre, ami hosszú távú megoldást is jelenthet. Ez mindenképpen növeli a biztonságérzetedet. A hét közepe a pasiddal való kapcsolatban hozhat kisebb érzelmi feszültséget, de ha meggondoltabb vagy vele kapcsolatban, és odavetett mondatok helyett néhány kedves szót szólsz, nem alakulhat ki valódi konfliktus.
 
 
BAK (december 22-január 20.)
Bizonyos dolgokban, így a munkáról való elképzeléseidben is jó lenne, ha felhagynál a vaskalapos magaviselettel. Ráadásul esetenként félre is érted a főnököd gesztusait. Meg kell értened, hogy amíg az ő kezében van az irányítás, addig ő dirigál. Sajnos egész héten feszült lehetsz. Minden ponton a tökéletességre törekszel, és nem adsz magadnak egy perc pihenőidőt sem. Legalább hétvégén lazíts. Kénytelen is leszel, mivel vasárnapra egészen kimerültnek érzed magad.
 
 
VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Egy szabad órát nem adsz magadnak. Nálad már most beindul az év végi buliőrület. Keresed a társaságot, és különösen akkor érzed jól magad, ha te lehetsz a középpontban. A hét közepe kifejezetten alkalmas szerelmi kaland keresésére. Vidám, szexis megjelenéssel és jó szöveggel szinte bárkit felcsíphetsz. Persze komoly érzelmet ne várj a másiktól, hiszen te sem adsz neki többet néhány kellemes óránál. A hétvége alkalmas arra, hogy végre elkészítsd a karácsonyi ajándéklistát.
 
 
HALAK (február 20-március 20.)
Jók az elképzeléseid az életvezetéssel kapcsolatban, de ne tegyél elhamarkodott lépéseket. Ezekben a napokban szinte mindenkinek a terveidről beszélsz. Arra legyél figyelemmel, hogy másoknak is vannak érzései és elképzelései, tehát őket sem árt meghallgatni. Érzelmi, párkapcsolati szempontból kitűnőnek ígérkezik a hétvége. Lehet, hogy régen nem láttad a kedvesedet, és így most dupla örömet jelent az érkezése. A vasárnap kifejezetten szenvedélyes órákat tartogat számodra.

Szeretnél útmutatást kapni az adott napra? A segítség közvetlenül a mobilodra érkezik! (x)

Címkék: 1130-1206 heti horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Tippelj, mennyibe kerültek Meghan ékszerei és ruhái az új fotóján!

Tippelj, mennyibe kerültek Meghan ékszerei és ruhái az új fotóján!

Annyit elárulunk, hogy szép kis vagyonról van szó…

Ezt árulja el a személyiségedről a kedvenc kiegészítőd

Hajcsat, fülbevaló, vagy egy méretes sál – melyik az, ami mostanában a szetted alaptartozéka?

„Így bíztam meg újra a pasimban, miután megcsalt”

Mindkét félnek dogoznia kell a kapcsolaton egy ilyen törés után...

Ezért hiszi mindenki, hogy Kylie Jenner újra összejött az exével

Oké, ez most már tényleg elég gyanús...

4 jel, hogy megtaláltad a Nagy Ő-t

Ha ezeket kipipálhatod, nagy eséllyel kezdheted szervezni az esküvőt!

OMG: Halsey teljesen kopasz lett!

Nem csak photoshop, és nem is maszkmester munkája, ez teljesen komoly.

Ilyen ex vagy a csillagjegyed szerint

A horoszkópod erre is választ ad.

8 trendi ruha 12 ezer forint alatt, amit ősszel is hordhatsz

Ki mondta, hogy a hűvösebb szezonban el kell rejtened a lábaidat?

Ettől a hírtől minden Harry Potter rajongó eldobja az agyát!

Végre megtörténik az, amire évek óta várunk?!

Újabb képek kerültek elő Lily Jamesről és Dominic Westről

Ezeken is határozottan úgy tűnik, hogy elég közel kerültek egymáshoz.