2010.04.05.@ 08.04

Heti horoszkóp 04.05-11.

Ezen a héten a Nyilasok munkahelyi sikerekre számíthatnak, a Bakok az ujjaik köré csavarják a kiszemelt pasit, a Vízöntőknek pedig itt az alkalom, hogy formába hozzák magukat. Neked mit jósol Molnár Éva, a Cosmo.hu asztrológusa az év 14. hetére?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.)
A húsvéthoz csatlakoztathatnál néhány nap szabadságot. Amilyen lelkesen és jó hangulatban indul a heted, annyira bezárkózóvá válhatsz a napok előrehaladtával. Legjobb lenne, ha kizárólag pozitív kicsengésű romantikus filmeket néznél, vagy ilyen tartalmú könyvet olvasnál. A hét második felére időzíts mindent, ahol kreativitásra és újító szándékra lehet szükség. Visszatér a régi éned. Még egy sráccal is összejöhetsz, ha nyitva tartod a szemed.

BIKA (április 21-május 20.)
Anyagi ügyekben fordulóponthoz érkezel. Pozitív irányban fejlődnek a dolgok. Lehet, hogy már húsvét hétfőn kapsz egy jó tippet vagy éppen egy telefonhívást, ami közelebb hozza a megoldást. Egy külföldi ügy vagy egy vizsga – ha éppen tanulsz – kissé nyomasztóan hat rád. Valószínűleg ezek is a pénzzel hozhatók kapcsolatba. Te pedig mostanában nem a kiadásokra, hanem sokkal inkább a bevételekre hajtasz. Szerelemben jó lenne, ha dűlőre jutnál. Féltékenység vagy engedékenység?

IKREK (május 21-június 21.)
Valószínűleg baráti körben kezded a heted. Itt szembesülhetsz néhány problémával. Ki az igazi barát? Az, aki annak mondja magát vagy az, aki tesz is ezért a kapcsolatért? Jól fel van adva a lecke! A hét vége felé megélénkülnek a napjaid. Már egy ideje a látóteredbe került valaki, akit most lehetőséged nyílik megismerni közelebbről is. Egyik álmot szövögeted a másik után. Az érzelmi skála szinte valamennyi fokozatát megismerheted.

RÁK (június 22-július 22.)
Komolyan kiállsz az igazság mellett. Mindegy, hogy családtag, barátnő, egy fiú vagy éppen egy idegen az utcáról, biztos, hogy számíthat a támaszodra, megértésedre, de a harci kedvedre is. E héten mindent lehet rád mondani, csak azt nem, hogy szelíd vagy. Aki még nem tudná, te kardinális jegyben születtél. Kivívod azt, amit akarsz. A hét második felében ingadozóvá válik a hangulatod. A kedvesed nem érti, te pedig nem adsz magyarázatot. Azért ne feszítsd túl a húrt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Hétfőn a száz százalékos formádat hozod. Jó dolga van annak, aki nálad locsolkodik! Humoroddal szinte magadba bolondítasz bárkit. A hét többi napján azonban ne keressen senki. Magadba zárkózol, és talán még meg is sértődsz. Ha van párod, vele sem osztod meg a gondjaidat. Inkább makacsul és önfejűen ragaszkodsz mindenféle kitalációdhoz. Túl élénk a képzeleted. Vigyázz, nehogy ezek az elszabadult gondolatok féltékenykedéshez vezessenek!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Mindent adj bele ebbe a hétbe! Érzelmileg nagyon magas fokozatra kapcsolsz. Jó lesz annak is, aki a partnered, de végre te sem engeded, hogy a kishitűség legyőzzön. Ha a húsvét hétfőt együtt töltöd a pasiddal, feltétlenül kapcsoljátok ki a mobilokat, és csak egymás rezgéseire figyeljetek. A boldog magánélet kihat a munkádra is. A hét második felében sziporkázol a munkahelyeden. Remélhetőleg ezt a feletteseid is látják, és értékelik a teljesítményedet.
 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Az autósok, de a gyalogosok között is te leszel a legraplisabb fazon. Hisztizel, és szilárdan hiszed, hogy csakis neked lehet igazad. Még akkor is, ha szemből hajtasz be egy egyirányú utcába. Szerencsére ez az állapot csak rövid ideig tart, és a hét hátralévő napjaiban békésen választod a családi otthont vagy egy félreeső, de annál kényelmesebb kuckót a fiúddal. A hétvégét mindenképpen buliban töltöd. Vicces szövegekkel szédíted a pasikat.

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Nyugalmasan telnek a napjaid. Kicsit nem árt, ha a háttérben maradsz. Letört is lehetsz néha, de nem annyira, hogy bármelyik barátnődtől is lelki segélyt kérnél. Különben sem vagy az a fajta, aki minden titkát megosztja másokkal. Keress olyan szórakozást, ahol elsősorban a szépérzéked kaphat táplálékot. Vasárnapra hívj vendégeket. Legjobb lenne, ha a fiúd szüleit kápráztatnád el vendégszeretettel. Ha valakinek tartozol egy vallomással, azt is ezen a napon tedd meg.

NYILAS (november 23-december 21.)
Egy könnyelmű és kissé nagyképű ígérettel indítod a heted. Ennek az lehet a következménye, hogy egy-két napon belül rendkívüli összeget kell kifizetned. Kicsit búslakodsz miatta, de hamar elfelejted az egészet. Szerdától hihetetlenül kreatívvá válsz, megoldod még a lehetetlent is. Becsvágyad a legjobb hajtóerőnek bizonyul. Munkahelyi előmenetel vagy legalább egy komoly dicséret van kilátásban. A pasikkal most azt teszel, amit csak akarsz. Te vagy a főnök.

BAK (december 22-január 20.)
Megfontoltsággal és jó taktikai érzékkel becserkészheted azt a pasit, akit már régóta szeretnél. Ha pedig van partnered, most őt is az ujjad köré csavarhatod. E héten a századik randi is olyan izgalmasra sikerül, mintha az első lenne. A hét második felében foglalkozz a megújulással! Új ruhák, egy-két vidám kiegészítő és néhány olyan dolog, amit magad készítettél, remek hangulatba hoz. Keresed a társaságot, és a társaság is keres téged.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Nagyon hiányzik a mozgás. Itt az idő, hogy kibújj a szobából, felállj a számítógép mellől, és irány a szabad levegő! Napi fél óra sétával már formába hozhatod magad. Ha kiszellőzteted a fejed, még olyan kérdésre is megkaphatod a választ, ami régóta foglalkoztat. A te idődre, azaz a változatosság napjaira a hét második felében számíthatsz. Csoportosítsd ide a találkozókat és az olyan munkákat, amiktől sokat vársz. A hét végén, ha szerencsét próbálsz, nyerhetsz is.

HALAK (február 20-március 20.)
Az érzelmes órákat nem szabad aprópénzre váltani. Hinned kell magadban. Komoly varázserővel rendelkezel. Néhány barátnő vagy látszólagos jóakaró megpróbál elbizonytalanítani. Ez most olyan hét, amikor legjobb, ha meg sem hallgatod ezeket a duruzsolókat. Ha véletlenül ezekben a napokban érettségi találkozóra kell menned, vegyél fel egy szolidan szexis ruhát. Érdekes élmény lesz összetalálkozni a titkos gimis szerelmeddel.

Címkék: 0405-11 heti horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Szakítással álmodsz? Ezt jelenti a szakértők szerint

Szakítással álmodsz? Ezt jelenti a szakértők szerint

Álmodtad már valaha, hogy szakítottatok a barátoddal? Ha igen, de nem tudtad mire vélni a dolgot, segítünk megérteni, mit üzent a tudatos énednek a tudattalanod.

Ezt árulja el rólad, hogy jó vagy rossz karakterekre buksz egy filmben

Forog a gyomrod Havas Jontól és az elveitől? Vagy pont fordítva: egy egész életet le tudnál élni egy ennyire becsületes sráccal? Dekódoltuk, mit jelent, ha jó, és mit, ha inkább a negatív karakterekhez vonzódsz.

Ez most a legmenőbb póz az Instán

Csekkold le, melyik beállásért van most mindenki odáig!

„Éppen előléptettek volna, amikor terhes lettem”

A karriered csúcsa felé tartasz, amikor kiderül, hogy egy teljesen új pozíció vár: anya leszel. Örülsz az új feladatnak, de mi lesz a melóddal?

Így tette tönkre majdnem az esküvőmet a Disney-mániás anyukám

Nem éppen úgy alakultak a dolgok, ahogy az a pár tervezte...

A srác arcából kiderítheted, hajlamos-e a megcsalásra

Ahelyett, hogy feltöröd a telóját, vess inkább néhány pillantást a srác pofijára. Egy-két vonásból ugyanis közelebb kerülhetsz hozzá, hogy kiderítsd, mennyire hajlamos a félrelépésre és a füllentésre.

Most kiderült: szinte mindenki illatmániás (x)

Az illat legyen jó és hosszan tartó – állítja a lakosság nagy része Tökéletes páros a Lenortól Azt gondolhatnánk, hogy a Covid19 járvány alatti

Így vállalj másodállást anélkül, hogy kirúgnának

Egyetlen helyen dolgozni olyan oldschool... De hogyan fusizz titokban?

5 titkos nyom, amit J.K. Rowling elrejtett a Harry Potter-könyvekben

Bizonyíték, hogy J. K. Rowling mesteri író.

Mit lépj, ha túl kritikus a srác?

Örömmel meséled a pasidnak, hogy végre beújítod álmaid séróját – ami 10 centivel rövidebb és 3 árnyalattal világosabb annál, mint amit megszokott. De mit lépj, ha emiatt behúzza a kapcsolat-kéziféket?

Ezért nem szabadna meztelenül aludnod a melegben

Bármennyire is csábítónak tűnik…