2010.04.12.@ 08.04

Heti horoszkóp 04.12-18.

Ezen a héten a Rákoknak egy külföldi srác dobogtatja meg a szívét, a Mérlegekbe belebújik a kisördög, a Skorpiók pedig anyagilag kedvező időszakra számíthatnak. Neked mit jósol Molnár Éva, a Cosmo.hu asztrológusa az év 15. hetére?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.)
Nem érdemes annyira a szívedre venni a munkahelyi eseményeket. Kicsit hisztisen indul a heted, és semmi mást nem látsz, csak azt, hogy már megint túl sokat várnak tőled. Nézz a dolgok mélyére! Véletlenül nem te vagy az, aki túl magasra állatottad a mércét? A hét közepétől kreativitásod szinte szárnyakat kap, és anyagi helyzeted is javulni látszik. Ez a kedvező hír azonban ne ösztönözzön túlzott költekezésre! Szerelemben is inkább a pénz, mintsem az érzelmek motiválnak jelenleg.

BIKA (április 21-május 20.)
Egyik barátnőd segítségedet kéri. Azonnal a rendelkezésére állsz, de a dolog mégis felemásra sikerül. Nem elég a jó szándék. Ide valami más is kellene, ami neked nincs. Egy olyan pasival hoz össze a sors aki bár nagyon nyomul, mégis ha tettekre kerül sor, azonnal visszatáncol. Két-három napig élvezed is azt, hogy ő zavarban van, de később már szeretnél egyértelműbb jelzéseket kapni a szándékairól. Ilyen esetben egy kis taktikus kezdeményezéssel felgyorsíthatod az eseményeket.

IKREK (május 21-június 21.)
Hivatásod komoly érzelmi köteléket jelent. E héten sokat teszel a cég jó hírnevének megőrzéséért.
Fontosak a társas kapcsolataid is. Minden egyes találkozót te kezdeményezel és szervezel. Mozgékonyságod különösen a hét első felében lesz feltűnő. Lehet, hogy néha le sem lehet lőni, annyit beszélsz és annyit rohangálsz. Egy pasi, akár állandó partner, akár csak időszaki, most sokat vár tőled. Szüksége van érzelmi megerősítésre, de te inkább csak laza kapcsolatra vágysz.

RÁK (június 22-július 22.)
Egy külföldi srác megdobogtathatja a szívedet. Még az is lehet, hogy csak plátói vonzalom alakul ki közöttetek, de nem lehetetlen a meglátni és azonnal belezúgni esete sem. Hivatásod területén rendkívül aktív vagy. Használd ezt a kedvező periódust önálló elképzeléseid megvalósítására és esetleges továbblépésre is. Van olyan munka, ahol egyedül csak te lehetsz az irányító. Szükséged van okos barátokra. Hallgasd meg, amit mondanak, és csak ezután alakítsd ki a saját véleményedet.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Valószínűleg nem örülsz annak, hogy ezen a héten bizony az összes pasi elkerül. Vigasztaljon, hogy vannak az életnek más területei is, ahol képes leszel kibontakozni. Ilyen például a munkahelykeresés. Rendkívül jó lehetőségekkel találkozhatsz. Most már csak azt kell eldöntened, hogy melyiket válaszd, illetve valóban komolyan gondolod-e a váltást. Valaki egy kedvező továbbképzési lehetőséggel vagy egy nyelviskolai tanfolyammal is megkereshet.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Mindent megteszel a párodért. A gondolatát is kitalálod. Néhány napig ezzel az áldozatkészséggel szinte a mennyekbe repítheted, azonban hamarosan úgy érzed, hogy megfulladsz. Valójában nem vagy szolgalelkű. Neked is meg vannak a magad igényei. Lehetőséget kaphatsz külföldi tanulmányútra, esetleg munkavégzésre. Jól teszed, ha elvállalod, hiszen a környezetváltozás csak jót hozhat. Ez még akkor is így van, ha jelenleg a kényelmi szempontokat részesíted előnyben.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
E héten olyan, mintha kisördög bújna beléd. Természeteddel ellentétben nem a békességet, hanem a harcot keresed. Mindenkinek ellentmondasz, ráadásul az egyikük valószínűleg a főnököd. Számíthatsz rá, hogy nem hagyja válasz nélkül a megjegyzéseidet. A szerelmed sem ússza meg ezt a hetet. Mindent elkövetsz, hogy féltékennyé tedd. Jó játék, már ameddig játék marad. Az ő türelme is véges. Barátoktól befektetési tanácsot kaphatsz. Szerződés esetén olvasd el az apró betűt is!

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Nagyon komoly feladat vár a munkahelyeden. Ismét bebizonyíthatod rátermettséged. A pasid nagyon boldog, hogy ilyen kedvező a hivatali előmeneteled. Amikor pedig megtudja, mennyi pénzt kapsz a munkáért, kiugrik a ház elé cigánykerekezni. Itt a kedvező pillanat, hogy már az e heti külön keresetedet is félretedd az esküvőre. Anyagi szempontból tehát láthatod, hogy milyen kedvező ez az időszak. Kitartással pedig hosszú ideig kitolhatod ezt a ragyogó életszakaszt.

NYILAS (november 23-december 21.)
Nagyon fontos, hogy tanulj. Bármilyen nehezedre esik, vagy éppen e héten bármennyire türelmetlen vagy, és az összes könyvet a sarokba vágod, akkor is gondolj arra a célra, amit kitűztél magad elé. Lakásoddal vagy az otthoniakkal kapcsolatban kisebb érzelmi felfordulás várható a hét elején. Próbálj konstruktívan gondolkodni, és ne ülj fel a napi problémáknak. Ha állást keresel, e hét második felében lehetőséget kaphatsz. Az interjún legyél szerény, de céltudatos.

BAK (december 22-január 20.)
A szerelem és a pénz összeegyeztetésén fáradozol. Megismerkedsz valakivel, aki jó anyagi körülmények között él. Igyekszed elhitetni magaddal, hogy ő az igazi. Valóban, mellette több olyan dolgot megengedhetsz magadnak, amit normál esetben nem. Vonz a csillogás, és miért is ne próbálnád ki ezt a lehetőséget is? A hét második felében egy családi konfliktust kell elrendezned. Szüleid vagy közeli rokonaid békétlenkednek. Szükség lesz a józan belátásodra.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Mélyre kell nyúlnod a pénztárcádba. Feltehetően otthonoddal kapcsolatos kiadásokat kell rendezned. Ettől függetlenül jó hangulatban telik a heted. Munkádban kiváló periódusra számíthatsz, rengeteg ötleted van. Annyira gazdag a fantáziád, hogy ez még a felettesednek is feltűnik végre. Néhány bíztató szavára pedig szárnyakat kapsz. Érzelmileg, párkapcsolatban a topon vagy. Szexuális vonzerőd olyan óriási, hogy a fiúd, de más pasik is csak úgy loholnak utánad.

HALAK (február 20-március 20.)
Élsz, mint hal a vízben. Önállóan és tevékenyen szervezed az életedet. Végre nem kell senkitől függnöd. Olyan jó gondolataid támadnak, amik pénzt is hozhatnak a konyhára. Valójában ezekben a napokban csak dicséret illet téged. Minden területen kitűnően megállod a helyed. A pasid néha nehézségeket okozhat. Valójában ő a bizonytalan, de ezt inkább titokban tartja. Ebben a helyzetben neked kell okosabbnak lenni. A hétvégére vidd el egy wellness hotelbe!

Most kiderült: szinte mindenki illatmániás (x)

Az illat legyen jó és hosszan tartó – állítja a lakosság nagy része Tökéletes páros a Lenortól Azt gondolhatnánk, hogy a Covid19 járvány alatti
Címkék: 0412-18 heti horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Napi 6 órát tölt azzal ez a nő, hogy Kim Kardashianra hasonlítson

Ez most a legmenőbb póz az Instán

Csekkold le, melyik beállásért van most mindenki odáig!

„Éppen előléptettek volna, amikor terhes lettem”

A karriered csúcsa felé tartasz, amikor kiderül, hogy egy teljesen új pozíció vár: anya leszel. Örülsz az új feladatnak, de mi lesz a melóddal?

Így tette tönkre majdnem az esküvőmet a Disney-mániás anyukám

Nem éppen úgy alakultak a dolgok, ahogy az a pár tervezte...

A srác arcából kiderítheted, hajlamos-e a megcsalásra

Ahelyett, hogy feltöröd a telóját, vess inkább néhány pillantást a srác pofijára. Egy-két vonásból ugyanis közelebb kerülhetsz hozzá, hogy kiderítsd, mennyire hajlamos a félrelépésre és a füllentésre.

Így vállalj másodállást anélkül, hogy kirúgnának

Egyetlen helyen dolgozni olyan oldschool... De hogyan fusizz titokban?

5 titkos nyom, amit J.K. Rowling elrejtett a Harry Potter-könyvekben

Bizonyíték, hogy J. K. Rowling mesteri író.

Mit lépj, ha túl kritikus a srác?

Örömmel meséled a pasidnak, hogy végre beújítod álmaid séróját – ami 10 centivel rövidebb és 3 árnyalattal világosabb annál, mint amit megszokott. De mit lépj, ha emiatt behúzza a kapcsolat-kéziféket?

Ezért nem szabadna meztelenül aludnod a melegben

Bármennyire is csábítónak tűnik…

20 ötlet, ha nem tudod, mit írj az Insta-fotód mellé

Most lőtted a legmenőbb OOTD posztot Instára, de nem tudod, milyen szöveggel posztold ki? Segítünk!

A top 10 tetoválóművész, akit követned kell az Instán

Mutatjuk az új kedvenc Insta-oldalaidat!

5 trükk, ha kicsit ügyesebben hazudnál

Egy kis füllentés minden Cosmo-lánynál belefér – persze csak ha ügyesen csinálod!