2010.07.16.@ 10.07

A főszerkesztő levele

Te miből döntöd el, hogy a dolognak, amin éppen bosszankodsz, tényleg van-e jelentősége?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hogy teljes joggal vagy mérges és őrlődsz, esetleg csak egy jól fejlett hisztirohamot produkálsz, amivel tönkreteszed a délutánodat. Nekem erre az a módszerem, hogy öt perc duzzogás után megkérdezem magamtól: egy év múlva is emlékszem-e a kellemetlenségre, vagy csak mosolygok majd, ha felidézem magamban, és örülök annak, amit tanultam az ügyből. Esetleg – és ez a vaskos 98% – szépen elfelejtem az egészet.

Mindenesetre ha például gyakran vagy dühös a pasidra, amiért képtelen elpakolni maga után, vagy már megint kiment a fejéből a közös családi program, a saját megnyugtatásodra kérdezd meg magadtól (persze, csak miután megbeszélted vele a dolgot): ez a kis intermezzo egy év múlva is számítani fog?
Oké, a fiúk néha tényleg pokolian idegesítő dolgokat tudnak produkálni, nekünk végre azt is megmagyarázták az 50. oldalon, hogy miért csinálják.
Viki, aki évek óta lelkes Cosmo-lány, nehezített körülmények között tesztelte a módszert és jelenti: működik. Tavaly júliusban ugyanis küldött nekem egy levelet. Elmesélte, hogy mennyire megbánta, amiért munkahelyet változtatott, mert az új cégnél bár több a fizetése, rengeteg a stressz és a kollégái sem túl kedvesek vele. Ettől a helyzettől pedig úgy érezte, hogy az egész jól szervezett élete összeomlik. Azt javasoltam neki, hogy azért próbálja a történet naposabb oldalát is észrevenni, mert ha egy év múlva a sok keserűség és rossz érzés elmúlik, maximum arra emlékszik majd, mit tanult a döntéséből. Csodák csodája, Viki pár napja újra írt, mégpedig azt, hogy otthagyta a multicéget, és a történtek miatt annyira kiismerte önmagát, hogy mára pontosan tudja, melyik az a terület, amiben ő a legjobb. A csalódásoknak pedig nyoma sincs már benne. Ahogy ő fogalmaz, talán csak egy dolog maradt teljesen változatlanul az életében (a szerelme mellett, aki mindvégig fogta a kezét): minden hónap közepén rohan az újságárushoz az új Cosmopolitanért!

Sabján Johanna főszerkesztő 

Címkék: főszerkesztő levele

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Egy újabb fiatal srác, aki sellőnek képzeli magát

Nézd meg a róla készült képeket!

Kylie Jenner végleg kidobta Jordyn Woodst az otthonából

A BFF korszaknak hivatalosan is vége!

Horoszkóp: Május 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 20-án is!

Megőrül a net ezért a trükkös kvízért

Hány kérdésre tudsz helyesen válaszolni?

Ez a nő temetéssel kötné egybe az esküvőjét

A menyasszonyoknak általában vad elképzeléseik vannak, de ez tényleg mindent felülmúlt.

4 hiba, amit elkövetsz, amikor fogyni szeretnél

Ha ezeket a bakikat elkerülöd, akkor könnyebben eléred az álomalakot.

Szétszedték a menyasszonyt az apró eljegyzési gyűrűje miatt

A trollok ezek szerint még nem hallottak a minimál és visszafogott stílusról.

Így változik meg a Facebook

Egy kevésbé feltűnő újdonságról van szó.

Túl szépnek tartja magát ez a nő, kiakadt a net

Nem hagyta magát, visszavágott a kritikusoknak.

„32 éves vagyok, és félek, hogy örökre szingli maradok”

Olvasd el ennek a lánynak a beszámolóját!