2010.07.26.@ 08.07

Heti horoszkóp 07.26-08.01.

Ezen a héten az Ikrekre külföldi út várhat, a Bikák találkozhatnak egy vonzó idegennel, a Rákok pedig remekül teljesítenek a munkahelyükön. Neked mit jósol Molnár Éva, a Cosmo.hu asztrológusa az év 30. hetére?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.)
Már megint túl sok dolog esett rád. Hiszti helyett inkább rendszerezd a tennivalóidat és a gondolataidat is. Ha azt várod, hogy segítséget is kapj, fogalmazz pontosan, és beszélj érthetően. Általában azt gondolod, hogy amit te tudsz, azt más is tudja. Ebben tévedsz. Szükséged lesz türelemre és józan belátásra is. A hét közepén érzelmileg lehetsz túlságosan feszült. A bolhából is elefántot csinálsz, és sokszor megsértődsz. A hét végén kezdeményezz bátran. Ez pasi ügyekben is nyerő lehet.

BIKA (április 20-május 20.)
A hét elején a hivatásodban gyorsulnak fel az események. Remélhetőleg nem vállalsz olyasmit, ami meghaladja a képességeidet. Most ugyanis képtelen vagy az önkontrollra, és a családi béke rovására mehetnek a munkahelyi dolgok. Az egyedülállókra a hét közepén szerencsés fordulat vár. Megpillanthatod a várva várt idegent, vagy éppen egy meglepő helyen futhatsz össze vele. Legyél bátor és kezdeményező. Nyugodtan a tudomására hozhatod, ha tetszik neked.

IKREK (május 21-június 21.)
Egy külföldi út egészen felszabadulttá tehet. Sok dolgod akad az előkészületekkel, de ha már megérkezel, az maga a paradicsom. Ha éppen nem ezen a héten kezded meg a szabadságodat, legalább egy útikönyvvel vagy szép tájakat, vízpartot bemutató filmekkel tedd kellemessé az estéidet. A hétvégét töltsd barátaid társaságában, próbáljatok ki valamilyen vízisportot. Most nagy szükséged van arra, hogy levezesd az energiád, de az új bikinid felvonultatása sem maradhat el.

RÁK (június 22-július 22.)
Tele vagy megfelelési vággyal. Más ilyenkor az árnyékot, a vizet és a fagyit keresi, te pedig még mindig a feladataiddal vagy elfoglalva. Abban valóban igazad van, hogy a vasat addig kell ütni, amíg meleg. Most szakmai szempontból nagyon jó passzban vagy. Ezen a héten remekül kommunikálsz. Még az is elképzelhető, hogy valaki éppen ezért zár a szívébe. A pasid családjának azonban nem ártana a körmére nézni. Hivatásos kútmérgező van közöttük.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Elnézve a heti csillagállásokat, remek időszakra számíthatsz. Kisebb felelőtlenség bekavarhat a hét elején, lehet, hogy meggondolatlanul megsértesz valakit, de ezen kívül kizárólag pozitív dolgok történhetnek veled. Derűlátóan, pozitívan éled a napokat. Öröm lesz mindenkinek a közeledben lenni. Valami kis turpisságon is töröd a fejed. Ki akarod játszani a pasid éberségét, és egy vad éjszakára megszöknél azzal az izgalmas sráccal a strandról.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Kiszámíthatatlan hangulatban indítod a heted. Állandóan az önállóságodat félted. Belekötsz a szüleidbe, rokonaidba, mivel bennük látod az elsőszámú közellenséget. Egy buliban összefuthatsz valakivel, aki sokat ígér, és most még azt hiszed, hogy be is váltja azokat. A hét közepén, ha még mindig tart a harapós hangulatod, könnyen lehet, hogy kenyértörésre viszed a jelenlegi kapcsolatodat. A hét végére megnövekvő aktivitásod mindenképpen sportban vezesd le.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Képtelen vagy megegyezni a hozzád közel állókkal. Máshol és más emberek társaságában keresed a megértést és a megoldásokat. Jelenleg sokkal több benned a bizonytalanság, mint ami még normálisnak nevezhető. Sokat jelenthet, ha a hét közepén állásinterjún vagy legalább tapogatózó megbeszélésen veszel részt. Így kénytelen leszel összegezni az erényeidet és a hibáidat. Könnyebb a továbblépés, ha tisztul a magadról alkotott képed.

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
A barátaid fárasztanak. Olyan igényekkel bombáznak, amiket semmiképpen nem akarsz teljesíteni. Lehet, hogy a főnököd visszavonja a szabadnapodat, vagy éppen a szabadságodról kell korábban visszatérned a munkába. Ez meglehetősen felbosszant. Szerencsére a csillagok most egyfolytában a munkaterületedre mosolyognak, így ha más nem, akkor a plusz kereset vigaszt jelenthet neked. A hét közepén merj merészet álmodni. Érzelmileg jó formában leszel, és ezt a pasid is értékeli.

NYILAS (november 23-december 21.)
Ha ezen a héten utazol, a legkülönfélébb kalandokra számíthatsz. Felpörögnek az események, és lehet, hogy a tervezettnél több hely re is eljuthatsz. Számos új ismeretséget is köthess. Ezek lehetnek futó nyári barátságok, de ott rejtőzhet valahol az igazi is. Kinek szerencséje, kinek lehetőségei és vágyai szerint következhetnek be az események. Van egy terület az életedben, ahol makacsul ragaszkodsz a bevált sémákhoz. Jó lenne ezen változtatni.

BAK (december 22-január 20.)
Ezekben a napokban még a kisebb súlyú dolgokat is az átlagnál nagyobb erőkifejtéssel kell elvégezned. Ez szellemi és fizikai szempontból egyformán így van. Anyagi ügyeidet még a hét első napjaiban rendezned kellene. Érhet néhány meglepetés, de jobb ezeken a kifizetéseken túl lenni. A hét közepén egy régebbi, talán már elfeledett külföldi barát vagy barátnő bukkanhat fel. Nagyon örülsz neki, és szeretnéd azonnal teljes sebességre kapcsolni az ismeretséget.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Kezedbe veszed az irányítást. Érzelmileg labilisabb vagy az átlagosnál, de ennek ellenére ragaszkodsz a vezető pozíciódhoz. Addig nincs is nagyobb baj, amíg a pasid csak játéknak fogja fel ezt a sok utasítgatást és a megnövekedett igényeidet. A hét második felében kiemelkedően kreatívvá válsz. Érdemes egy-két munkahelyi problémát is akkor megoldani, mert a siker nem marad el. A hét végén bátran vágj bele egy eddig még soha ki nem próbált sportba.

HALAK (február 20-március 20.)
A hét eleji hangulatváltozásaidat még magadnak is nehéz elviselni. Fanatikusan ragaszkodsz egy barátsághoz, ami már régen kihűlt. A hét közepe kedvező fordulatot hozhat az önmegismerés szempontjából. Érzelmileg stabil helyzetbe kerülhetsz, így a hódításban is jobb eséllyel indulsz. A tudomásodra jutó információk később még sokat hozhatnak anyagi helyzeted javítása érdekében. Előre azonban ne költekezz.

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Kérdezd a Nagyit, amíg lehet!(x)

Ahogy közelednek az Ünnepek, már tervezgetjük az évvégi programot, családi látogatásokat. Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy a nagyszüleink még velünk vannak, ragadjuk meg az alkalmat, lassítsunk le és töltsünk velük időt. Társaságunk az életet jelentheti nekik.
Címkék: 0726-0801 heti horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

1 milliót költött karácsonyi dekorációra ez a nő

1 milliót költött karácsonyi dekorációra ez a nő

Az ünnepekre mindenki igyekszik meghitté varázsolni az otthonát, de amit ez a nő tett, egy picit talán túlzás...

Ezekre kerestek rá idén a legtöbbször a Google-ben

Egy-két dolgon biztosan meg fogsz lepődni!

Horoszkóp: December 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 13-án is!

Kulcsár Edina kisfiánál senki nem várja jobban a karácsonyt

Elképesztően édes az első karácsonyát váró Medox!

Bizarr újítást terveznek a Facebookra

Már a jövődet is megpróbálják megjósolni!

Ezt teszi Meghan és Harry, amikor hiányoznak egymásnak

Annyira aranyos, amit a házaspár csinál, amikor az egyik fél nincs jelen!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

Megtaláltuk a tökéletes karácsonyi ajándékot!

Még mindig hiányzik egy-két meglepetés a fa alá? Akkor gyorsan olvass tovább!

Az öngyilkosságot fontolgatta a Modern család sztárja

Sarah Hyland őszintén beszélt a fizikai és mentális egészségi állapotáról is.

Durván átlátszó ruhában gálázott Kendall Jenner

A modelltől nem újdonság, hogy akár teljesen ledobja magáról a ruhát, de ilyen bevállalós egy vörös szőnyeges eseményen sem volt még.

2 perc alatt elalhatsz ezzel a szuper trükkel

Te is órákat forgolódsz este? Ezzel a technikával véget vethetsz az álmatlan éjszakáknak!

Selena Gomez tönkre akarja tenni Justin Bieber házasságát?

Nagyon úgy néz ki, hogy Justin még mindig nem tette túl magát az exén.

Megható, miről mondott le Harry Vilmosért

Ilyen az igazi testvéri szeretet. Könnybe lábad a szemed, ha ezt a sztorit elolvasod!