2010.11.15.@ 08.11

Heti horoszkóp 11.15-21.

Ezen a héten az Ikrek tele vannak energiával, a Mérlegek anyagi helyzete tovább javul, az Oroszlánok életében pedig új pasi bukkanhat fel. Neked mit jósol Molnár Éva, a Cosmo.hu asztrológusa az év 46. hetére?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.)
A hét elején a barátnőid lelkét ápolod. Vigyázz, hogy ne éld bele teljesen magad mások problémáiba, és ne akard átvenni az életük irányítását. Lehet, hogy most örülnének ennek, de számodra az erőd és energiád szétforgácsolását hozza a túlzott segítőkészség. A hét közepén a szakmád kérdései kerülnek előtérbe. Bárkivel versenyre kelhetsz, mindenképpen te vagy a jobb. Szombaton kikapcsolódásképpen jöhet egy kis shopping.

BIKA (április 21-május 20.)
Nagylelkű, emberbarát oldaladat mutatod. Ha barátaid segítségre szorulnak, ezekben a napokban biztos, hogy meghallgatásra találnak nálad. Elképzelhető, hogy jótékony célra is adsz kisebb összeget. Munkádban inkább a kivárásra játszol. Nem akarsz kitűnni. Jobban is teszed, ha meghúzod magad, mert elképzelhető hogy az egyik felettesed megorrol rád. A hét végére olyan programot válassz, ami kapcsolatban áll a régi időkkel.

IKREK (május 21-június 21.)
Ezen a héten nagyon sok energiával rendelkezel. Elsősorban a hivatásod köt le. Előléptetésre vágysz, és igyekszel máris úgy gondolkodni, mintha a kezedben lenne az erről szóló értesítés. A hét közepén több társasági eseményre is eljuthatsz. Ismerkedsz, barátkozol, flörtölsz. Igencsak elemedben érzed magad. Szerelmi életedre most egy panaszszavad sem lehet. A pasiddal egyre jobb és szorosabb a kapcsolatod.

RÁK (június 22-július 22.)
Érzékeny lelkedre nagy hatással lehet egy hét eleji esemény. Könnyen elképzelhető, hogy a pasid lep meg egy szép ajándékkal, de ha vannak külföldi kapcsolataid, onnan érkezhet hír egy régen látott személytől, vagy esetleg ő maga bukkan fel. Munkádba nagy energiát fektetsz. Amit most kitalálsz, azt akkor is megvalósítod, ha egy hegyet kell érte elhordanod. Családodtól megfelelő támogatásra számíthatsz.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Egyéni elképzeléseidnek a hét elején nem nagyon kedveznek a csillagok. Így inkább, hogy elkerüld a borús hangulatot, menj el egy konditerembe! A fizikai munka és erőkifejtés elvonja a figyelmedet az aktuális ügyektől. A hét második felében már lényegesen több eséllyel indulsz, ha régen esedékes pénzedet kívánod megszerezni. Bármibe fogsz, legyél türelmes és udvarias. Új pasi is felbukkanhat a láthatáron.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Nagyon vágysz az érzelmi megújulásra. A hét elején a régi kapcsolatod még meg is ríkathat, de hamarosan sokkal több optimizmussal várod az új lehetőségeket. Mindenesetre az érzelmi zsarolásnak ne ülj fel! Határozd el magad, tűzz ki célokat és kezdj hozzá a megvalósításhoz! Anyagi ügyekben is megmozdul az állóvíz. Valószínűleg inkább adsz, mintsem kapsz, de az ezzel járó események mégis boldoggá tesznek.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Ez a hét még mindig kedvez a pénzügyeknek. Olyan ötleteid támadnak, amik viszonylag gyorsan meghozzák a várt és vágyott összeget. Így most lazábbra eresztheted a gyeplőt, és könnyedebben foghatod fel az életet. Arra azonban ügyelj, hogy ne fogadd meg kritika nélkül a különféle tanácsokat. A reklámok kifejezetten bevihetnek az erdőbe. Sajnos még az is lehet, hogy egy pasi lesz az, aki felelőtlenségével a tartalékaidra tör.

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Érzelmileg mozgalmas hét vár. Szerelmes vagy, és ezt le sem tagadhatod. A párod a legkülönfélébb módokon fejezi ki a vonzalmát. Mindez szórakoztató és szívet melengető. A hét elején néha úgy érzed, a boldogságtól sírni lenne kedved. Lekötni azonban mégsem akarod magad. Időről időre felébred benned a függetlenség utáni vágy. A hét második felében a munkahelyeden extra teljesítményt várnak tőled.

NYILAS (november 23-december 21.)
Az egyik családtagod igyekszik magára irányítani a figyelmedet, érzelmeid kisajátítására pályázik. Sajnos szokásos diplomáciai érzékedet és józanságodat elveszted, és indulatosan reagálsz ezekre az esetekre. Anyagi területen megérett az idő a változtatásra. A hét első napjaiban átgondolod a pénzügyi helyzetedet, és elhatározod, hogy a jövőben csak a szigorúan megtervezett költségvetés húzhat ki a csávából.

BAK (december 22-január 20.)
Nagyon érzékenyen reagálsz a környezetedből érkező ingerekre. Mielőtt nagyon felhúznád magad, ülj le, és gondold át, mi az, ahol esetleg hibáztál. Fogadd meg, hogy ezután addig semmibe nem fogsz bele, amíg a legapróbb részletekig meg nem ismerted a feltételeket. A hét első napjaiban sok új ismerősre tehetsz szert. Nagyon ügyesen helyezkedsz, és minden kapcsolatot képes leszel a magad hasznára fordítani.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Ne tedd tönkre a hangulatodat azzal, hogy állandóan a pénzedre koncentrálsz. Ne költekezz meggondolatlanul, és akkor kevesebb problémával kell szembenézned. Sajnos a hét elején nem csak a saját jövedelmed érdekel, hanem mások anyagi helyzete felől is szeretnél tájékozódni. Munkahelyeden elvárod, hogy mások is olyan odaadással dolgozzanak, mint te. Ezt csak úgy tudod elérni, ha sértődöttség helyett nagyvonalúságot mutatsz.

HALAK (február 20-március 20.)
Egészen új dimenziók nyílnak meg előtted a hét elején. Amennyiben tanulsz, olyan ismeretek birtokába kerülsz, amik komoly gondolkodásra késztenek. Átérzed mások nehézségeit, és azonnal a segítségükre sietsz. Szerelemben szerencsés, váratlan fordulat várható. Ezt is annak köszönheted, hogy sokkal tisztábban tudod felmérni a lehetőségeidet. Önismeret-fejlesztéssel nagyon jó úton haladsz.

Címkék: 1115-21 heti horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Ilyen ötletes lánykérést még tuti nem láttál!

Ilyen ötletes lánykérést még tuti nem láttál!

Ezt a cikket most „véletlenül” hagyd megnyitva, és reméld, hogy a pasid veszi az adást.

Tovább durvul a Bird Box kihívás!

A Sandra Bullock-féle filmből indult kihívás egyre brutálisabbá válik.

Ennek a magyar influencernek az eljegyzéséről beszél ma mindenki

Valóra vált a Miss Balaton korábbi közönségdíjasának kislánykori álma.

10 dolog, amiért jó szinglinek lenni 2019-ben

Ideje, hogy 2019-ben végre magaddal randizz egy kicsit!

6 jel, hogy ideje munkát váltanod

Jó ideje nem tudod eldönteni, elég egy nyaralás ahhoz, hogy újra motivált legyél, vagy jöhet egy full új meló? Olvass tovább, hogy kiderüljön, kell-e a CV-det frissítened.

A legfurcsább lánykérős sztorik, amik nemmel végződtek

De vajon mi történt azután, hogy a lány nemet mondott?

Felfoghatatlan az új Insta-trend

Hihetetlenül sokat árthat az egészségednek az Instán terjedő új őrület.

Az okos kütyü, ami megváltoztatja az életedet

Folyton halogatod a nagymosást és a vasalást? Ne aggódj, hamarosan már egyáltalán nem kell ezekkel foglalkoznod!

Megdöbbentő, amit ez a menyasszony a vendégeivel csinált

Nagyon durván reagált, mert nem azt kapta ajándékba, amit kért.

Ez a legcukibb videó, amit valaha láttál

Nem hiszed el, mit csinál egymással ez a kutya és cica!

Veszélyes, ha ébredés után azonnal a telefonodat csekkolod

Azonnal hagyj fel ezzel a rossz szokással!

Te észrevetted ezt az új őrületet az Instán?

Furcsa dolog terjedt el a képmegosztó oldal felhasználói között.

Nincs cukibb a Harry Potterért rajongó kutyánál

Az tuti, hogy ennél bűbájosabb kiskutyát még nem láttál!