2011.02.14.@ 08.02

Heti horoszkóp 02.14-20.

Ezen a héten a Skorpiók romantikus ajándékra számíthatnak kedvesüktől, a Bakok pénzügyei szerencsésen alakulnak, a Vízöntők pedig fontos lépésre szánják magukat. Neked mit jósol Molnár Éva, a Cosmo.hu asztrológusa az év hetedik hetére?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.)
Ugye jól felkészültél a hét első napjára? Az idei Valentin-nap még akkor sem hagy hidegen, ha amúgy a karriered sokkal fontosabb, mint a „szirupos” érzelmi kitörések. Meglephet, ha olyan pasi jelenik meg egy szál rózsával, akire álmodban sem gondoltál. Hát még ha az illető a kollégák vagy a lazább ismerősök köréből kerül ki. Valószínűleg tart egy kicsit tőled, így inkább ezt az alkalmat ragadja meg, hogy a közeledbe kerüljön.

BIKA (április 21-május 20.)
Ismerkedés szempontjából kitűnő ez a hét. Több nehézkes és rossz szokásodtól is képes leszel legalább néhány napra megszabadulni. Elképzelhető, hogy a munkaterületeden érsz el sikert, vagy éppen ott szabadul fel valamennyi időd. Mindezek rendkívül pozitív hatással lesznek az általános hangulatodra. Mély érzelmekre ne számíts, de valaki mégis felbukkan, aki több lehet, mint egy futó ismerős.

IKREK (május 21-június 21.)
Mások a pasijuk virág, csoki vagy egyéb kedves ajándékai között válogatnak, te azonban egy kitűnő lehetőséget találsz külföldi utazásra vagy éppen munkavállalásra, tanulásra egy másik országban. Jelenleg ezt tekinted a legszebb Valentin-napi ajándéknak. Eleinte még olyan ábrándokat is dédelgetsz, hogy majd ott találod meg az álompasit, az álomlakást vagy az álomautót, de hamarosan kicsit józanabbul kezded szemlélni és tervezni a dolgokat.

RÁK (június22-július22)
Ne feszítsd túl a húrt senkivel. Egyetlen ügy, egyetlen vitás kérdés sem éri meg az „örök haragot”. Ezt könnyű kimondani, de annál nehezebb visszafordítani. Eleinte nagyon feszült lehetsz. Érzelmes lényed a legkisebb bántásra is élesen reagál, vagy egyszerűen duzzogva visszahúzódik. A hét közepétől oldódik a rossz kedved. Nagyvonalúan kezeled a pénzügyeidet. A hét végére pedig remélhetőleg a pároddal is teljes lesz az összhang.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
A párod vicces ajándékkal lep meg, legalábbis ő ezt így gondolja. Te azonban eléggé felhúzod magad rajta. Enyhülhet a haragod, ha csak egy kicsit is belegondolsz az ő helyzetébe. Jót akart neked, ráadásul éppen te vagy az, aki sok esetben egyáltalán nem riad vissza a durva tréfáktól. A hét közepétől minden a régi, nagyvonalúságod határtalan. Még olyan embereket is elhívsz egy ebédre vagy kávéra, akik nem kötődnek szorosan hozzád.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Nagyon nagy szükséged van egy kis cirógatásra, törődésre. A Valentin-nap éppen jó alkalom, ha szeretnéd, hogy a párod kicsit kényeztessen. Ezt az igényedet a tudomására is hozod. Barátnőidet ezen a héten inkább kerüld. Több régi sérelmed is eszedbe juthat, és ezeket most szívesen számon kérnéd tőlük. Vitatkozásnak vagy egymás lelki zsarolásának igazán nincs értelme.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Tele a környék rózsaszín szívecskékkel és ölelkező macikkal. Neked is jut belőlük. Legfeljebb az okozhat gondot, hogyan oszd be az idődet, és hogy szervezd meg a találkáidat a lebukás veszélye nélkül. Most ugyanis több pasi is benyújthatja az igényét. Fantasztikusan találékony vagy egész héten, pozitív lelkesedésed fáradhatatlanná tesz. Jó lenne, ha nem csak a napi rutint oldanád meg, hanem előre is dolgoznál.

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Most végre megoldódhat egy munkahelyi konfliktus vagy egy régen lebegtetett előléptetés, vagy bármilyen más aktuális ügyedre találhatsz megoldást. A párod egy nagyon érzelmes ajándékkal lephet meg. Amennyiben már elhatároztátok, hogy összeházasodtok, ne lepődj meg, ha végre szeretné kitűzni az esküvő időpontját is. A hétvégi bulikat valószínűleg lemondod, mivel takarítási mánia tör ki rajtad.

NYILAS (november 23-december 21.)
Ezen a héten a segítőkészség az, ami áthatja a napjaidat. Érzékennyé válsz mások bajaira, és minden tőled telhetőt megteszel, hogy segíts. Esetenként az ismeretségi körödet veted latba, ha jó ügy érdekében szeretnél cselekedni. Ismerkedésben gazdag hét vár. Bármelyikből lehet szerelem is, bár ennyire nem érdemes előre szaladni. Jelenleg élvezed azt a sok vidám órát és különleges programot, ami előtted áll.

BAK (december 22-január 20.)
A pasid egészen elbűvöl. Nagyon kitesz magáért. Nem csak a Valentin-nap, hanem szinte az egész hét egy szerelemünnep lehet számodra. Persze ehhez két ember kell, vagyis neked is oda kell tenned magad. Remélhetőleg felenged a zárkózottságod, és olyasmiket is kimondasz, amit ő már régen vár, csak éppen benned nem volt elég elszántság. Pénzügyeid egészen jól alakulnak, némi többletet is felfedezel a számládon.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Mozgalmas, eseménydús hét vár rád. Kivételesen még a szívedet is hajlandó vagy egy kicsit megnyitni. Ráérzel a párod gondolataira, vágyaira, így pedig sokkal könnyebb az együttlét. Egy fontos témában – valószínűleg hivatás vagy magasabb tanulmányok területén – nagy lépésre szánod magad. Ez a gondolat nem újkeletű. Hosszú ideje lelkesedsz egy új hely vagy helyzet iránt, amihez szeretnél egyre közelebb kerülni.

HALAK (február 20-március 20.)
Nagyon meghatódsz. Boldog vagy, ha meglepnek, különösen, ha az imádott pasi hozza le a csillagokat az égről. Fogadd el ezt a rajongást, és élvezd ennek a hétnek minden percét. Lehet néhány érdekes meglátásod is. Különösen anyagi vonalon jut eszedbe sok jó ötlet. Mielőtt azonban bármibe is belevágnál, gondold át alaposan. Az elhamarkodott döntéseknek később sok kellemetlen következménye lehet.

Címkék: 0214-20 heti horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Zavarba ejtő oka van, amiért Erzsébet királynő és Fülöp herceg külön ágyban alszanak

Zavarba ejtő oka van, amiért Erzsébet királynő és Fülöp herceg külön ágyban alszanak

Ami nekünk furcsa lehet, az a királyi családban teljesen normális.

A 15 legbizarrabb dolog, amit valaha kimondtak szex után

Tracey Cox szexológusnak osztották meg névtelenül férfiak és nők egyaránt, mik voltak a legdurvább mondatok, amiket szex után hallottak.

A 10 legjobb táncos film, amit látnod kell, ha imádod a műfajt

Nyugodtan táncolj a tévé előtt, nem áruljunk el senkinek.

Ariana Grande nem is lehetne ennél szerelmesebb!

Lassan már egy éve együtt vannak!

4 kreatív és biztonságos módja a zuhanyzós szexnek

Itt a bizonyíték, hogy a fürdő izgibb helyszín a hálónál!

„5 dolog, amit megtanultam az exemtől, akinek nem kellettem eléggé”

Összeszedtük, mire jó egy ilyen kapcsolat, legalább utólag…

Tom Felton újranézte az első Harry Pottert, megható reakciót adott

Ha te is imádod a Harry Pottert, ezt látnod kell!

Ryan Reynolds trollkodása zseniálisan mutatja be a 2020-as évet

A sztár szó szerint professzionális szintre fejlesztette a trollkodást.