2011.07.04.@ 08.07

Heti horoszkóp 07.04-10.

Ezen a héten a Rákokat körülrajongják a pasik, a Mérlegek éjjel-nappal buliznak, a Skorpiók pedig a munkahelyükön aratnak sikereket. Neked mit jósol Molnár Éva, a Cosmo.hu asztrológusa az év 27. hetére?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.)
Ez a hét alkalmas a tehetséged kibontakoztatására. Bármihez érzel késztetést, most megmutathatod, mit tudsz. Jelenleg szinte nincs olyan terület, ahol ne lehetnél sikeres. Különleges vonzerővel rendelkezel. Mindenki felfigyel rád, sokan a bizalmukba is fogadnak, sőt, még tanácsokat is adhatsz. Igazságérzeted magas fokon áll. A hét végén mindenképpen pihenj. Legjobb lenne erdős terepen tölteni az időt, árnyékban.

BIKA (április 21-május 20.)
Anyagi helyzeted elég jó. Vigyázz, hogy különösképpen ne dicsekedj vele, mivel néhány távolabbi családtagod jelentkezik, és pénzt kér. Osztogatás helyett képezz inkább tartalékot. Ha éppen külföldön tartózkodsz, új ismeretségeket köthetsz, és szükséged lesz a nyelvtudásodra is. Most, azonban egyszerű, halandzsa szövegekkel nem úszod meg. Egész héten kedvesség, jó hangulat jellemez.

IKREK (május 21-június 21.)
Most még a nehezebb körülményeket is élvezed. Valószínűleg sok fizikai erőre lesz szükséged. Próbára teszi az energiádat egy tanfolyam vagy egy külföldi szakmai út. Különösen a hét közepén kell állnod a sarat. Ügyes vagy, hiszen mindenből kidumálod magad. Ahol nincs meg az alapos tudásod, ott kedves könnyedséggel veszed le a lábáról a másik felet.

RÁK (június 22-július 22.)
Elmondhatod magadról, hogy te vagy a legvonzóbb lány. Élvezed is, hogy körülrajonganak a pasik. Persze nem csak a srácok keresik a társaságodat, hanem a barátnőid is szívesen mutatkoznak veled. A társaságodban mindig történik valami érdekes. A hét elején anyagi ügyek foglalkoztatnak. Szeretnél kicsit szabadabban lélegezni, ha pénzről van szó. A hétvége szexis hangulatban talál.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Addig üsd a vasat, amíg meleg. A mondás ebben az időszakban a hivatásod területére érvényes. Nagy eredményeket érhetsz el. Vezetőalkat vagy, és ezt a döntéshozók is észrevették. A vezetés azonban nem egyenlő a törtetéssel, tehát próbálj mértéket tartani, és intelligensen vállalni a megmérettetést. Lehetőséged lehet egy különleges országba utazni, indulás előtt azonban alaposan készülj fel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Ugye ismered a takarékosság aranyszabályát? Ne ugorj bele minden vásárlásba, a hét első napjaiban ugyanis veszély leselkedik a pénztárcádra. A hivatásodban nem könnyű a helyzet, de képes vagy legyőzni a nehézségeket. Lehet ez egy vaskezű főnök vagy más, kellemetlen szituáció. Minden megoldódik, ha valóban akarod. Gondolkodj józanul, és visszavonulás helyett inkább vedd fel a kesztyűt.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Egyetlen buli sem múlhat el nélküled, minden szabad percedet társaságban töltöd. Igazi party girl leszel. A felelőtlen kalandokat azonban ne bánd! Utólag már felesleges. Építs be magadnak egy kis vészcsengőt, ami megszólal, ha túl messzire mennél a szórakozásban. A hét második felében, ha eredményre vágysz, bújj jó kislány bőrébe!

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Érzelmileg és határozottságban is te viszed a prímet kettőtök közül. A pasidnak fontosabbak a kényelmi szempontok, te azonban szívesen kezdeményezel. Munkahelyeden nélkülözhetetlenné teheted magad. Olyan nagy benned a kitartás, és annyi ötlettel állsz elő, hogy a főnököd csak kapkodja a fejét. A hét közepén szervezz egy csajos délutánt. Egészen felfrissülsz egy kis dumálástól.

NYILAS (november 23-december 21.)
Jó a hangulatod, pozitívan szemléled az életet. Úgy gondolod, előtted nincs akadály. Valóban így is van. Pasikkal te vagy a kezdeményező. Egyszerre több vasat is tartasz a tűzben. Élvezed, hogy te irányítod az eseményeket. A hét közepén minden buliban te lehetsz a sztár, még az sem zavar, hogy reggelenként alig bírsz felébredni. Ilyenkor mosolyogj a tükörbe, és gondolj vissza az esti hódításokra.

BAK (december 22-január 20.)
A pasid továbbra sem akarja elfogadni, hogy számodra a munka, a hivatás legtöbbször az első helyen áll. Nem veszi észre, hogy mindezek mellett te ugyanúgy gondoskodsz a szórakoztatásáról, ápolod a lelkét. A pasik már csak ilyenek. Nagy lehetőségeid vannak a hivatásod területén. A hét közepén, ha kellő felkészültséggel és diplomáciával közeledsz a főnöködhöz, fantasztikus eredményt érhetsz el.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Fontos, hogy ragaszkodj az elhatározásaidhoz, a pénzt pedig ne engedd kifolyni a kezeid közül. Az rendben van, hogy meg akarod mutatni, mi mindenre telik, de a rokonok indokolatlan nyúzásának ne engedj. Bármilyen kedves is egy testvér, tanuljon meg ő is dolgozni és gazdálkodni. Pasik terén egyre izgalmasabbak a napok. Többen is versenyben vannak, te pedig mindegyikkel szeretnél egy randit.

HALAK (február 20-március 20.)
Személyiséged kedvező, pozitív változásokon megy át. Nyugodt vagy és sokkal összeszedettebb, mint korábban. Fontos, hogy megtartsd a barátaidat, és az új ismerősök sorából is ápold a kapcsolatot azokkal, akik az életedet majd előbbre vihetik. Pasikkal szemben gyakran lehetsz kishitű. Az nem baj, ha valaki nem omlik azonnal a lábad elé. Türelemmel, kedvességgel sokra viheted.

Címkék: 0704-10 heti horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

6 jel, hogy ideje munkát váltanod

6 jel, hogy ideje munkát váltanod

Jó ideje nem tudod eldönteni, elég egy nyaralás ahhoz, hogy újra motivált legyél, vagy jöhet egy full új meló? Olvass tovább, hogy kiderüljön, kell-e a CV-det frissítened.

A legfurcsább lánykérős sztorik, amik nemmel végződtek

De vajon mi történt azután, hogy a lány nemet mondott?

Felfoghatatlan az új Insta-trend

Hihetetlenül sokat árthat az egészségednek az Instán terjedő új őrület.

Az okos kütyü, ami megváltoztatja az életedet

Folyton halogatod a nagymosást és a vasalást? Ne aggódj, hamarosan már egyáltalán nem kell ezekkel foglalkoznod!

Megdöbbentő, amit ez a menyasszony a vendégeivel csinált

Nagyon durván reagált, mert nem azt kapta ajándékba, amit kért.

Ez a legcukibb videó, amit valaha láttál

Nem hiszed el, mit csinál egymással ez a kutya és cica!

Veszélyes, ha ébredés után azonnal a telefonodat csekkolod

Azonnal hagyj fel ezzel a rossz szokással!

Te észrevetted ezt az új őrületet az Instán?

Furcsa dolog terjedt el a képmegosztó oldal felhasználói között.

Nincs cukibb a Harry Potterért rajongó kutyánál

Az tuti, hogy ennél bűbájosabb kiskutyát még nem láttál!

Kitörölte az összes ismerősét, meglepő, ami történt

Lehet, hogy neked mindig megdobban a szíved, ha egy ismerősöd regel az Instán, ez a lány viszont pont, hogy kitörölte a legtöbb oldalt. Most pedig azt is elárulja, miért tette.

A legviccesebb csajozós szövegek, amiket valaha olvastál

Létezik egy olyan Insta-oldal, ami ezeket a beszégetéseket gyűjti. Kattints, ha akarsz egy jót nevetni!

Durva, hogyan alázta meg a vendégeket ez a menyasszony

Szeretnéd, ha a Nagy Napodon minden tökéletes lenne, és mindenki jól érezné magát? Neki is ez volt minden vágya, de szó szerint túlgondolta a dolgot…

1 hétig 20 perccel előbb feküdt le, megváltozott az élete 

Sok olyan pozitív változást tapasztalt, amire nem is gondolnál!