2011.07.18.@ 08.07

Heti horoszkóp 07.18-24.

Ezen a héten az Ikrek tele vannak energiával, a Skorpiók szerelmi élete fantasztikus, a Vízöntők pedig hivatásukban örülnének valamilyen változásnak. Neked mit jósol Molnár Éva, a Cosmo.hu asztrológusa az év 29. hetére?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20.)
Ideális esetben ezen a héten egy vízparton üldögélsz. Szükséged van kikapcsolódásra, azonban kivételesen nem a lármás bulihangulat vonz. Elvarázsol egy naplemente, de az is elég, ha a hullámok hangját hallgatod. A hét közepén, ha valaki a munkahelyedről próbálkozik, ne engedd, hogy felhúzzon. Mondd meg neki, hogy nincs pótolhatatlan ember, tegyék azt, amit jónak látnak. Anyagi ügyekben kevés céltudatosabb lány van, mint te.

BIKA (április 21-május 20.)
Hallgass a megérzéseidre! Legyen az munka vagy magánélet, a megérzések most jó irányba visznek. A hét egy meglepetés vendéggel vagy különleges partival indul. Megérkezhet egy régen látott barát, vagy valaki, akit évek óta nem sikerül becserkészned. Érzelmileg egészen megkavarodsz. Még könnyelmű lépésre is szánhatod magad. Vigyázz, nehogy megbánd, mert hamarosan jön a nagy kijózanodás.

IKREK (május 21-június 21.)
Annyi energia van benned, hogy egy rakétát is képes lennél földkörüli pályára juttatni. Elhatározod, hogy megbolondítod az összes pasit a környezetedben. Mivel nem csak külsőleg ragyogsz, hanem szellemileg is jó passzban vagy, könnyű lesz a győzelem. A hét elején nem ártana néhány kollégádra odafigyelni. Lehet, hogy ármánykodnak a hátad mögött. A bizalmadba ne avass be akárkit!

RÁK (június 22-július 22.)
A pasid még mindig berzenkedik, hogy többre tartod a munkát, mint a vele való törődést. Próbáld megbeszélni vele, hogy számodra most érkeznek a lehetőségek, amiket kár lenne veszni hagyni. A hét elején túlcsordulnak az érzelmeid. Egy dal, egy kép, ami felidéz egy korábbi, feltehetően külföldi élményt, könnyen lehet, hogy megríkat. Egy kis nosztalgiázás nem árt, de vésd eszedbe, itt az idő, hogy végre elkezdj élni.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Néhány hirtelen, szertelen ötlettel felkavarod az állóvizet a környezetedben. Igazán nehéz téged kiszámítani. A nagy kavalkádnak meglesz a böjtje, hiszen néhány napig öröm helyett inkább a sebeidet nyalogatod. Valószínűleg valaki megsért, és azt bizony nagyon nehezen nyeled le. Éppen azon az oldaladon támad, amire a legbüszkébb vagy, vagyis az önzetlenségedet és segítőkészségedet kérdőjelezi meg.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
Az önmegvalósítás problémát okoz. Nagyon várod a változást a munkádban, de ne csak várakozz, hanem tegyél is lépéseket, és alakítsd magad a sorsodat. Sokat jelenthetnek a barátaid. Érdekérvényesítési tanácsokban nagyon jók. Nem a gyengeségedet mutatod, ha leülsz valakivel egy árnyékos helyre, kiöntöd a szívedet, iszogattok valami hideget, és megváltjátok a világot.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
Megkötött kézzel nagyon nehéz valamit is alakítani. Éppen ezt érzed már jó ideje. „Hol az önállóságom?” – kérdezed gyakran. Jól tennéd, ha legalább két-három alkalommal a héten összejönnél a barátnőkkel, és egy kávéház teraszán csendesen beszélgetnétek. Sokat oldana a feszült lelki állapotodon. Ezen a héten még jó sok munkád lesz. Ráadásul nem csak fejjel, hanem igazán, szívből dolgozol.

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Nálad lakik a boldogság kék madara. Szerelmi életed egészen fantasztikus. Itt már nem csak a forró éjszakák, hanem a varázslatos, együtt töltött hétköznapok is szerepet kapnak. A hét elején egészen fantasztikus terveket szövögettek kettesben. Komoly kitartás és erő van benned. Igazi célokat fogalmazol meg, és el is indulsz az oda vezető úton. Hivatásodban szükség van a szervezőkészségedre.

NYILAS (november 23-december 21.)
Teljesítményed, a befektetett energia és a kereset között nincs igazán egyensúly. Éppen ezért jól teszed, ha ezekben a napokban inkább visszavonulsz egy kicsit családi körbe. Szerencsés vagy, ha van otthon egy kert, lugas, hideg limonádé és megértő légkör. Jól teszed, ha kicsit lazítasz, mert nemsokára igen pörgős időszakod veszi kezdetét. Azon is elgondolkodsz, hogy jó lenne valami új dolgot tanulni.

BAK (december 22-január 20.)
Végre sokkal biztosabbnak érzed a párkapcsolatodat. Nem kellett más hozzá, csak egy kis engedékenység mindkét részről. Sokkal magabiztosabban kezeled a pasid rigolyáit, mint korábban. Mostanában képes vagy azonosulni az elképzeléseivel. Eddig sem akartál vitatkozni, de azért igyekeztél kiélezni a helyzeteket. Ez a hét sok szép percet hoz, bár a hét vége felé megint paprikásabb lehet a hangulat.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Olyan elképesztő anyagi elképzeléseid vannak, hogy attól mindenki hanyatt esik. Remélhetőleg nem kérsz kölcsön, és nem is szórod el a pénzed ok nélkül. Hivatásodban megint megérint a változás szele, a változtatás igénye. Gondolkodj el azon is, hogy ha elég volt a mókuskerékből, megpróbálhatnál valamit önállóan. Nem kell mindent feladnod, de lassan keress olyan mellékállást, ami szórakoztat és elégedetté tesz.

HALAK (február 20-március 20.)
Varázslatosak a napjaid, szinte lubickolsz a sok élményben. A szerelem angyalkája is a válladra ül. Kedvességed, bájos vonzerőd kiapadhatatlan. Régi pasi vagy új kapcsolat, szinte mindegy. Minden percét élvezed. Mindketten feltöltődtök egymás közelében. A jó háttér biztos alapot ad, és sokkal magabiztosabbá tesz. Most már nem szeretnél a háttérben maradni, önbizalmad sokat erősödik.

Sosem volt még ilyen egyszerű megtalálni a tökéletes bútort vagy dekorációt (X)

Ha szeretnéd lakásodat felturbózni és szebbé tenni, vagy éppen új otthont rendezel be, mindenképpen mentsd el könyvjelzőként a FAVI.hu bútor és dekoráció kereső odalat. Útmutatóként és asszisztensként fog segíteni a vásárlásnál, ráadásul időt takarítasz meg vele.
Címkék: 0718-24 heti horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Rossz hír a Netflix rajongóknak!

Rossz hír a Netflix rajongóknak!

Ennek nagyon nem fogsz örülni....

3 tipp, hogy rendbehozd a bőröd a party után

Egy átbulizott éjszaka után te is száraznak, piszkosnak és nehéznek érzed a bőröd? Mutatjuk, hogyan varázsolhatod egészségessé és ragyogóvá néhány pillanat alatt!

A bőrápolási termék, ami nélkül ne indulj el fesztiválra

Tudtad, hogy ilyenkor rengeteg veszélynek van kitéve a bőröd? Mutatjuk, mivel regenerálhatod egy lépésben az átbulizott esték után!

Hogyan készítsd fel a bőröd a fesztiválszezonra?

A fesztiválozás alatt a bőröd extrém körülményeknek van kitéve, amire azt alaposan fel kell készítened - most kiderítheted, hogyan!

Az egész internet most ezt a párt keresi

És az ok elképesztően aranyos!

Imádsz utazni? Megtaláltuk az álommelód!

Bár gyakrabban hirdetnének meg ilyen állásokat!