2012.05.09.@ 05.05

Joey összehozná a Jóbarátokat

Matt Leblanc, azaz Joey az utóbbi időben komoly erőfeszítéseket tett azért, hogy újra összehozza a régi stábot, és leforgassák végre a Jóbarátok moziváltozatát. Azért nem rossz ötlet, ugye?

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Joey összehozná a Jóbarátokat

A Phoebe-t játszó Lisa Kudrow viszont élből elutasította a dolgot, és el sem gondolkodott az ötleten. “Szerintem semmi esély nincs rá, hogy valaha összejöjjön!” – nyilatkozta.


Majd hozzátette, hogy nagyon kíváncsi lenne, hogy milyen lenne egy olyan Jóbarátok, amiben nem ők, hanem fiatalabb színészek játszanák a főszerepeket! Ezzel Lisa elültette a bogarat a mi fülünkben és rögtön azon kezdtünk gondolkodni, hogy mi kiket választanánk ki a munkára! Ashley Greene például lehetne Monica. Neked kik a tippjeid a további szerepekre?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Ő a világ legszexibb időjósa

Ő a világ legszexibb időjósa

Nem csoda, hogy a mexikói pasik kedvenc tévéműsora mostanában az időjárásjelentés.

„Napi rutin helyett élmény a kávé, ha jó barista készíti. ”- interjú Huszár Ádámmal

Kezdetben egészen mással foglalkozott, mégis a kávé mellett kötött ki 6 évvel ezelőtt. Huszár Ádám szerint a kávé útja nagyon hosszú a termőföldtől a csészéig, és ennek a megismerésére egy élet is kevés. Így aztán mindig van mit tanulni és tanítani.

Nincs bizarrabb a koporsómatracnál

Idén nyáron eldöntötted, hogy végre tényleg egy extrém matraccal csobbansz? Ezután a látvány után lehet már csak két karúszóhoz lesz kedved.

5 tipp, hogy újra megszeresd a melódat

Ha nem csíped az állásodat, akkor logikusnak tűnik, hogy munkahelyet válts. Vannak azonban olyan szituk, amikor a befizetetlen számláid miatt, nem lehet csak úgy dobbantani, igaz? Íme, néhány trükk, hogy könnyebben kitarts!