Lépj be a Hilton-villába!

Hamarosan bárki alaposan megnézheti magának Paris elképesztő Los Angeles-i palotáját, ugyanis itt forgatták a Lopom a sztárom című film nagy részét! Itt vannak az első felvételek, csekkold!

Lépj be a Hilton-villába!

Sophia Coppola, a film rendezője ámulva lépett le a világ leghíresebb örökösnőjének lakásába, és bár ő készítette a Marie Antionette-mozit is, azt mondja, ez a kecó felér a Versailles-jal!

„Nem hittem a szememnek, amikor megláttam a saját arcképével díszített párnáit – mesélte Sophia egy magazinnak. – Hihetetlen viccesen rendezte be az egész házat! Azt hiszem, Paris az első olyan ember a világon, aki tényleg brandet készített magából. A stílusa lenyűgöző, és a falakon több helyen is róla készült portréképek lógnak, barokkos díszítésű keretben.”

 

 

És hogy miért épp itt forgat a stáb? Nos azért, mert a The Bling Ring egy olyan bandáról szól, akik betörnek sztárokhoz és designerruhákat, táskákat, parfümöket és luxuskozmetikumot lopnak. Megtörtént sztoriról van egyébként szó: Alexis Neiers a barátaival többek között Miranda Kerrhez, Megan Foxhoz, Lindsay Lohanhez, Rachel Bilsonhoz és Paris Hiltonhoz is elmentek látogatóba. A filmet 2 hét múlva, június 27-én mutatják be itthon!

 

Még több

Te Te Te