Horoszkóp: Június 17., Hétfő

Helló Cosmo-lány, most megtudhatod, milyen izgalmakat tartogatnak mára neked a csillagok!

Horoszkóp: Június 17., Hétfő

Kos
Keresd meg azokat a pontokat az életedben, amelyekre ráférne egy kis frissítés – szép lassan kezdj is neki a változtatásonak!

Bika
Túl sok problémát veszel a válladra, pedig legalább a feléhez nincs is semmi közöd. Hagyd, hogy mindenki a saját gondjával foglalkozzon.

Ikrek
Nem lesz könnyű megtalálnod a közös hangot egy új kollégáddal, kellő nyitottsággal és jókedvvel azonban sikerülhet. Hajrá!

Rák
Engedd el a múltat. Eleget tekingtettél hátra, most nézz előre, a jövőbe! Biztos lehetsz benne, hogy szuper dolgokat tartogat!

Oroszlán
Vannak napok, amikor bármennyire is szeretnéd, nem nagyon tudsz előrébb jutni. A mai is ilyen, törődj bele, inkább pihenj.

Szűz
Szakadj ki egy kicsit a hétköznapi rutinból, forgasd fel a mindennapokat már a hét elején! Fogadjunk, hogy már van is ötleted!

Mérleg
Húzd ki magad, legyél büszke magadra! Végre látszik a munkád eredménye, ezt pedig miért ne tudhatná meg az egész világ?

Skorpió
Figyelj oda a táplálkozásodra! Ne egyél semmilyen kétes eredetű cuccot, ha pedig diétázol, ne szegd már meg hét elején a fogadalmaidat!

Nyilas
Őszinte mosollyal az arcodon járkálsz mindenfelé, ez pedig néhányaknak szúrja a szemét. Tudod mit, mosolyogj még jobban rájuk!

Bak
Meg kell válogatnod, kivel töltöd az idődet. Egyrészt, mert eléggé elfoglalt vagy mostanság, másrészt, mert nem mindenki érdemel meg.

Vízöntő
A pénzügyi kérdések mindig kihívást jelentenek, pláne a mostaniak. Ez egy olyan dolog, amiben egy férfi ismerősöd tanácsára lesz szükséged.

Halak
Nagy öröm éri a családodat, neked pedig most velük kell lenned, hogy együtt ünnepelhessetek. Kezdődhetne ennél jobban a hét?

Még több

Te Te Te