Horoszkóp: Június 18., Kedd

Helló Cosmo-lány, most megtudhatod, milyen izgalmakat tartogatnak mára neked a csillagok!

Horoszkóp: Június 18., Kedd

Kos
Az első megérzés általában helyes, most azonban jobban tennéd, ha a második szerint döntenél. Legyél megfontolt!

Bika
A párkapcsoladot nagyon érzékeny téma számodra, de nem azért mert gondok vannak. Ez szimplán egy ilyen időszak.

Ikrek
Kering néhány pletyka körülötted, amelyeknek természetesen a fele nem igaz. Ha tovább titkolózol, még több álsztori születik majd…

Rák
Amíg nem tisztult ki a kép, és nem szedted össze a gondolataidat, ne kezdeményezz beszélgetést az illetővel, akivel összevesztél.

Oroszlán
Már most eleged van a munkából, mi lesz itt később? Lehet, hogy más feladatkört kéne vállalnod, keress új lehetőségeket!

Szűz
Meglehetősen hűvös vagy ma mindenkivel, még a szeretteiddel is. De vigyázz, azért ne bántsad meg őket a viselkedéseddel.

Mérleg
A meggondolatlan szavak sokat árthatnak neked, helyettük inkább hallgass figyelmesen, és bólogass nagyokat míg mások okoskodnak.

Skorpió
Ha folyton ugyanazzal a problémával találkozol a magánéletedben, talán nem jó megoldást alkalmazol. Találj ki valami mást!

Nyilas
Ez az a nap, amikor a vállalkozásod vagy egy saját terved elindulhat a siker útján. Kalandos lesz, de élvezni fogod.

Bak
Szinte izzik körülötted a levegő, ezen pedig nem is áll szándékodban változtatni. Élvezed, hogy mindenkit elcsábíthatsz.

Vízöntő
A mai nap tökéletes arra, hogy kiengesztelj valakit, akivel múlt héten konfliktusod támadt. Szinte biztos, hogy most megbékél.

Halak
Hova ez a nagy sietség? Nyugi, a munkahelyi feladataid, akárcsak az otthoni tennivalók is, megvárnak, szóval lassíts le!

Még több

Te Te Te