Hűha, Posh nevetni is tud

Az újságírók évekig cikizték Victoria Beckhamet, hogy soha nem mosolyog, de újabban egyre vidámabb a csaj minden fotón. Vajon mi az oka, hogy így kivirult?

Hűha, Posh nevetni is tud

Szupercsinos ruhában, vidáman és kiegyensúlyozottan jelent meg a dögös Vic egy kínai televíziós műsorban. A kollekciójának új modelljeit mutatta be egy talkshow-ban, amire szemmel láthatóan igen büszke volt.

Mivel David a Kínai Foci nagyköveteként szintúgy Pekingben teljesített szolgálatot, összekötötték a kellemest a hasznossal, és rengeteget szórakoztak a párnapos kiruccanás alatt. Szinte mindent fotóztak és tweeteltek is azonnal, és jól látható, hogy Posh olyan boldog és kiegyensúlyozott, mint még talán soha.

Ismerősök szerint azért lazult így le, mert David sokkal több időt tölt otthon, amióta nem focizik és végre tényleg (majdnem) úgy élnek, mint egy hétköznapi család.

Egyébként úgy tűnik Kína is keblére öleli Posh-t, hiszen a tárgyalások sikeresek voltak: jó néhány saját üzletet nyithat ott is! Nálunk vajon mikor nyílik az első üzlete?

Még több

Te Te Te