Hogyan telt Palvin Barbi szülinapja?

A világszép modell tegnapelőtt töltötte be a húszat, úgyhogy ennek alkalmából elcsíptük az ügynökét, Baráti Vincét egy kis beszélgetésre. Figyelj, nagyon exkluzív infóink vannak!

Hogyan telt Palvin Barbi szülinapja?

Gyönyörűek az új fotóid, amelyeket Barbiról készítettél. Még nem is láttuk ezt az arcát: nagyon vagány és fiús ezzel a rövid parókával. A 20. szülinap alkalmából vállaltátok ezt a merész váltást?

Előszőr is köszönjük szépen! Igazából ez a véletlenek “szerencsés” egybeesése volt! Nem terveztük előre. Barbi épp itthon volt, és megbeszéltük, hogy összedobunk valamit! Két sorozat készült aznap, abból az egyik ez a rövid hajas. Olyan képeket szerettem volna Barbiról, amilyeneket még nem igazán láthattuk! Mikor összeállt a kész anyag, megszületett a cím is: “She is young, twenty, beautiful and she will never stop.” Így adta magát, hogy a megjelenését Barbi születésnapjára időzítsük!


A fotósorozat folytatásért katt IDE!

Hogyan köszöntötted fel Barbit? Mit lehet tudni a szülinapi partijáról?

Sokan készültünk a bizonyos estére! Barbi barátai igencsak kitettek magukért! Két helyszínen is voltunk, az elsőn egy szűkebb társaság gyűlt össze, aztán átmentünk egy ismert szórakozóhelyre, ahol már többen is csatlakoztak hozzánk. Szóval az én keddi napom, hát, eléggé viccesre sikeredett, délután 2-től este 7-ig a konyha és boltok között rohangáltam felváltva, de élveztem. A születésnap fő témája nem más volt mint a Panda, így egy ilyen tortára vállalkoztam… A végeredmény nem lett a legszebb, de legalább finomra sikeredett. :D

Íme Vince tortája!

Elképesztő sikereket ér el az ICON többi modellje is. Hol láthatjuk őket most és legközelebb?

Igen! Nagyon örülünk! Három gyönyörű lányunk is elég szép eredményeket ért el a francia divathetek alatt. Franciska a Christian Dior bemutatóján exclusiveként vehetett részt (ő volt az egyetlen exclusive ebben a szezonban a shown), aminél szerintem nem is lehetett volna szebbet álmodni! Ráadásul a tervező egyik kedvenc modellje volt, rajta készítették el a smink- és hajpróbát, a bemutató után pedig le is fotózták rajta az egész kollekciót, valamint videót is forgattak hozzá.

Franciska a CHRISTIAN DIOR S/S 2014 show-n

Timea Givenchy exclusive volt, ami szintén elég nagy dobás! Itt az érdekesség az volt, hogy a tervező kedvéért szőkére festették a haját. Nem tudom, láttátok-e, de maga a bemutató és installáció is nagyon szép volt. A kifutó közepén autóroncsok voltak egymásra pakolva…

Tímea a GIVENCHY S/S 2014 bemutatóján

Grétánknak pedig ez volt az első szezonja, és rögtön Vivienne Westwood bemutatóján vonulhatott végig.

Gréta a Vivienne Westwood-show kifutóján

Az, hogy ezek után mi lesz és mi jön, igazából sohasem lehet tudni, de nem is árulhatnám el. Amiért büszkék vagyunk, az az, hogy Forizs Adina, Srej Zsófi és Palvin Barbara mellett az ICON-hoz folyamatosan jönnek az új arcok, akik hasonló sikereket érnek, érhetnek el. Szóval van utánpótlás! ;)

A múltkor elárultad nekünk, hogy az ügynökségi munkád és a fotózás mellett keményen dolgozol a zenei pályádon is. Mikorra várhatjuk az első dalodat?

Haha, hát igen! Ezen még én is mosolygok egy kicsit, de nagyon szeretem. Az a baj, hogy egyszerre nem tudok mindent pörgetni, de rajta vagyok az ügyön! Minden nap tanulok és járok az énekóráimra is. Szóval egyenlőre semmi konkrétum nincs, úgy érzem, még korai lenne. Tanulni, tanulni, és tanulni szeretnék. Maximalista vagyok!

Ha Te is szívesen kipróbálnád magad modellként, jelentkezz az ICON-nál az info@iconmodelmanagement.net emailcímen! Feltétel: lányoknak 14 éves kortól minimum 170 cm feletti magasság, fiúknak pedig 16 éves kortól min. 185 cm!

Még több

Te Te Te