5 új spoiler a Carrie naplójából

Ugye te is izgatottan várod már, hogy jövő héten végre folytatódjanak Carrie Bradshaw kalandjai? Akkor most figyelj, mert AnnaSophia Robb elárult 5 titkos infót a sorozat második évadjának premierjén.

5 új spoiler a Carrie naplójából

1. A ‘Win Some, Lose Some’ című epizódban Carrie egyik este elveszít valami számára nagyon fontos tárgyat, majd egész éjjel egyedül bolyong Manhattanben, hogy megtalálja. Hű, csak nem a híres Carrie-tatyóját hagyta el valahol?

2. De ne izgulj, Carrie-t már nem kell félteni, igazi NYC-lány lett a nyáron! Apukájának viszont annyira nem jön be a csajszi új stílusa, főleg miután Dorrit elkotyog egy titkot, úgyhogy lesz egy kis feszkó otthon…

3. Mouse nem próbálja meg kibékíteni Maggie-t és Carrie-t, hanem egyszerűen az utóbbi pártjára áll. Szerinte megbocsáthatatlan, hogy Maggie megcsókolta Sebastiant. Maggie pedig nem lógatja az orrát, inkább vad álláskeresésbe kezd, hogy elég pénzt gyűjtsön az egyetemi tandíjára.

Végre találkozunk majd a fiatal Samanthával is!

4. Donna és Carrie az új évadban már barátnők – vagy legalábbis elég sokat lógnak együtt a városban. Samanthát is Donnán keresztül ismeri meg Carrie, és olyan hamar egymásra kattannak, hogy még akár össze is költözhetnek.

5. Na és a nagy kérdés: vajon kibékül-e Carrie és Sebastian? Sajna egyelőre úgy tűnik, hogy nem, bár a jövő heti részben egyikük bevallja, hogy még mindig szerelmes, a másik pedig csak annyit mond, hogy szerinte még nem ért véget kettőjük kapcsolata. Hm, ezek szerint még van remény?

Ha még többre van kíváncsi, akkor csekkold le ezt a vicces előzetest, amiben Carrie és Samantha első kalandjaiból is kapsz egy kis ízelítőt!

Még több

Te Te Te