2014.04.11.@ 14.04

Dolgozz te is a Cosmo szerkesztőségében!

Vegyél részt a Cosmopolitan magazin „Dolgozz a Cosmopolitan szerkesztőségében!” pályázatán, és szerezz egy életre szóló tapasztalatot!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Dolgozz te is a Cosmo szerkesztőségében!

A legalkalmasabb jelentkező 2 hónapos szépségszerkesztő-asszisztensi gyakorlaton vehet részt a Cosmopolitan szerkesztőségében, 2 arra érdemes írását publikálják a magazinban és egy 100.000 forint értékű Garnier ajándékcsomagot is nyer!

Jelentkezz Te is a Cosmopolitan felhívására! Küldj egy 5000 karakteres cikket 3 számodra nélkülözhetetlen szépségtermékről, egy fényképes önéletrajzot, egy fotót és egy motivációs levelet, hogy miért szeretnél a Cosmopolitan szerkesztőségében dolgozni a cosmobeautyszerkeszto@sanomamedia.hu e-mail címre.

 

Felhívás – Cosmopolitan Szépségszerkesztő-asszisztens 2014.

Cím: A Cosmopolitan szépségszerkesztő-asszisztenst keres! Főtámogató a Garnier.
Kiíró: Hearst Sanoma Budapest Kft., a Cosmopolitan magazin kiadója (Kiadó).
Beküldési határidő: 2014. június 1. éjfél.
Érvényes: 2014. április 11. 0:00 órától 2014. június 1. 24:00 óráig.
Pályázhat: bárki, aki 18 év feletti, cselekvőképes, és teljesíti a pályázati kiírás feltételeit.

Részvételi feltételek/pályázati szabályzat:

1. A Pályázaton részt vehet minden magyar állampolgárságú, magyarországi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező 18. életévét betöltött személy, aki a megadott határidőig, a cosmobeautyszerkeszto@sanomamedia.hu e-mail címen hiánytalanul eljuttatja a szerkesztőség részére pályázati anyagát.

2. A pályázó pályázatot csak saját nevében küldhet be, más nevében pályázatot benyújtani nem lehet. Egy személy több pályázatot nem terjeszthet elő.

3. A pályázatnak a következőket kell tartalmaznia:
– Egy 5000 karakteres cikket 3 számodra nélkülözhetetlen szépségtermékről
– Egy motivációs levelet, hogy miért szeretne a Pályázó a Cosmopolitan szerkesztőségében dolgozni.
– A pályázó fényképes önéletrajzát (amely tartalmazza személyes adatait, név, lakcím, születési hely/idő) és egy fotót.

4. A pályázat elküldésével a Pályázó a fotók és szöveges tartalom vonatkozásában egyaránt, időben, földrajzilag, valamint a felhasználás száma és módja tekintetében korlátlan felhasználási jogot biztosít a Kiadónak a pályázatról és annak eredményéről történő tájékoztatás céljára.

A pályázatban található fotók és szöveges tartalom nem tartalmazhat többek között (a) szerzői jogi oltalom alá eső művet, kivéve a Szerzői jogi törvény szerinti szabad felhasználás eseteit, vagy ha a jelen Szabályzat feltételei egyébként teljesülnek; (b) a valóságnak nem megfelelő, megtévesztő vagy a valós tényeket hamis színben feltüntető vagy mások személyiségi jogait sértő kijelentéseket, fotókat, illetve egyéb, harmadik személyek vagy a Hearst Sanoma Budapest Kft. jogait potenciálisan sértő tartalmakat; (c) reklámot; (d) szexuális tartalmú vagy pornográf elemeket. Amennyiben a fényképen a Pályázón kívül más is szerepel, a Pályázó felel azért, hogy rendelkezzen e személyeknek a fénykép közzétételéhez való hozzájárulásával.

A Pályázatra történő jelentkezés kizárólag a fenti feltételek együttes teljesülése esetén érvényes.

A nevezéssel a Pályázó feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy amennyiben nyer – részére juttatandó külön ellenszolgáltatás nélkül – fotókat és szöveget tartalmazó, ill. mozgóképi anyag készül róla, amely egészében vagy csupán egyes részleteivel megjelenhet a Sanoma Media Budapest Zrt. és Hearst Sanoma Budapest Kft. nyomtatott és online kiadványaiban, és ezen anyag elkészítése érdekében a Pályázó egy későbbiekben egyeztetett időpontban a Hearst Sanoma Budapest Kft. rendelkezésére áll. A Pályázó vállalja továbbá, hogy a Cosmopolitan magazin promotálása céljából a Pályázaton való részvétel nyilvános szerepléssel jár, a kép- és hanganyagokat a Cosmopolitan kiadója a pályázók külön hozzájárulása nélkül időben, földrajzilag, valamint a felhasználás száma és módja tekintetében korlátlanul felhasználhatja, és a felhasználási jogokat harmadik személynek is átadhatja.

A Cosmopolitan magazinban megjelenő publikációk irányított témájúak és szerkesztés alá esnek a Kiadó által. A kiadott publikációra a Kiadónak időben és földrajzilag valamint a felhasználás módja tekintetében a Pályázó korlátlan és kizárólagos felhasználási engedélyt ad, a felhasználási jog többször szabadon gyakorolható a Kiadó által, illetve átengedhető egyéb, a Sanoma Csoportba vagy a SanomaWSOY holdinghoz tartozó kiadványokban történő többszöri felhasználásra. A Kiadó engedélye nélkül a publikáció máshol nem adható ki.

5. A 2 hónapos gyakornoki időre a Pályázó Vállalkozási keretszerződést/eseti megbízási és/vagy felhasználási szerződést köt a Kiadóval.

6. A pályázat ütemezése:

Pályázatok benyújtásának időszaka: 2014. április 11. 0:00 órától 2014. június 1. 24:00 óráig. A Kiadó a fenti időpontokat saját hatáskörben bármikor jogosult megváltoztatni. A pályázatokkal kapcsolatban felmerülő kérdéseket a cosmobeautyszerkeszto@sanomamedia.hu e-mail címre várjuk.

7. A zsűri:
A Cosmopolitan magazin szerkesztősége.

8. A 100.000 Ft értékű Garnier ajándékcsomag tartalma:
ULTRA DOUX AVOKÁDÓ ÉS KARITÉ SAMPON 250 ML
ULTRA DOUX PROVENCE SAMPON 250 SÁRGAB. ÉS MANDULA
ULTRA DOUX ARGÁNOLAJ ÉS ÁFONYA SAMPON 250 ML
ULTRA DOUX GRÁNÁTALMA 200 BALZSAM
ULTRA DOUX PROVENCE BALZSAM 200 ROZMARING ÉS OLIVA
FRUCTIS SAMP DÚS HAJ HELYREÁLLÍTÓ KRÉM 250 ML
FRUCTIS SAMP PURE SHINE 2IN1 250ML
FRUCTIS SAMP GOODBYE DAMAGE 250ML
FRUCTIS BALZS TÁPLÁLÓ ÁPOLÁS 200 ML
FRUCTIS BALZS GOODBYE DAMAGE 200ML
FRUCTIS GOODBYE DAMAGE MIRACLE 200 ML
FRUCTIS OIL REPAIR INSTANTVARÁZS 200ML
FRU C.RESIST INST VARÁZS 200ML
FRUCTIS HAJPAK TÁPLÁLÓ ÁPOLÁS 300ML
FRUCTIS OIL BRUSHING EXPRESS 150ML
FRUCTIS SZÉRUM GOODBYE DAMAGE TÖREDEZETT HAJVÉGEKRE, NAGYON SÉRÜLT HAJRA 50ML
FRUCTIS ST BAMBUSZ LAKK MEGA ERŐS 250ML
FRUCTIS ST BAMBUSZ LAKK DÚSÍTÓ 250ML
FRUCTIS ST BAMBUSZ CURL CONTROL HULLÁMOSÍTÓ HAJHAB 200ML
FRUCTIS ST BAMBUSZ HAB TARTÓS SZÍN 200ML
MINERAL DEO SPRAY EXTRA FRESH 150 ML
MINERAL DEO SPRAY INVISICLEAR 150 ML
MINERAL DEO ROLL-ON ACTION CONTROL 50ML
MINERAL DEO ROLL-ON BEAUTY CARE 50ML
MINERAL DEO INVISIMINERAL STIFT CALM 40ML
MINERAL DEO INVISIMINERAL STIFT COOL 40ML
GARN BB EYE CREAM 7ML LIGHT
GARN SN MOISTURE MATCH T50ML FÁRADT BŐRRE
GARN SN DARK SPOT CORRECTOR T50
GARN SN ESSEN KRÉM ÉJSZAKAI (JÁZMIN) 50ML
GARN SN ESSEN NORMÁL BŐRRE (SZŐLŐ) 50ML
GARN SN ESSEN KRÉM RÁNCTALANÍTÓ 35+ NAPPALI 50ML reno
GARN SN ESSEN KRÉM RÁNCTALANÍTÓ 35+ ÉJSZAKAI 50ML
GARN SN ESSEN 35+ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 15ML
GARN SN ULTRALIFT SPF15 50ML
PURE ACTIVE BB LIGHT
PURE ACTIVE BB NORMAL
GARN SN MIRACLE SKIN BB CREAM LIGHT 50ML
GARN SN MIRACLE SKIN BB CREAM MEDIUM 50ML
GARN SN PUREACTIVE HŰSÍTŐ GOLYÓS KEZELÉS 15ML
GARN SN PUREACTIVE EXFOBRUSHER 150ML
GARN SN PURE 3IN1 MÉLYTISZTÍTÓ GÉL TUBUS 150ML
GARN SN PURE TONIK 200ML
GARN SN PURE FRUIT ENERGY ARCTISZTÍTÓ GÉL 200 ML
GARN SN PURE FRUIT ENERGY BŐRRADÍR MITESSZEREK ELLEN 150 ML
GARN SN ESSEN TEJ NORMÁL 200ML
GARN SN ESSEN TONIK NORMÁL 200ML
GARN SN ESSEN ARCTISZTÍTÓ KENDŐ 25 DB
GARN SN ESSEN ARCTISZTÍTÓ KENDŐ SZÁRAZ BŐRRE25 DB
GARN SN EROSITO 2 FAZISU SZEMFESTEK LEMOSO 125ML
GARN SN MICELLÁS VÍZ 400 ML
GARN SN PURE MASZK 2X6 ML
GARN SN TOTAL FRESH MASZK 2X6 ML
GARN TESTÁP 7DAYS 250 KAKAÓ – SZÁRAZ, FAKÓ BŐRRE
GARN TESTÁP 7DAYS KRÉMZSELÉ 250ML SZŐLŐ – SZÁRAZ BŐRRE
GARN TESTÁP FIRMING CARE – FESZESÍTŐ 250 ML
GARN TESTÁP BŐRFESZESÍTŐ 250ML
GARN TESTÁP 7DAYS 400 MÉZ – SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE
GAR Bőrszépítő radír 200 ML
GAR Bőrszépítő tej 400 ML
GARN INT 7DAYS BŐRSZÉPÍTŐ OLAJ 150ML
GARN NOURISH AJAKÁP 4,7 ML
GARN SHINE AJAKÁP 4,7 ML
AS SENSITIVE NAPOZÁS UTÁNI TEJ 200ML 2014
AS LIGHT&SILKY NAPTEJ VF 30 2014
AS ERŐSEN VÉDŐ HIDRAT. NAPTEJ VF20 2014
AS GOLDEN TOUCH NAPOLAJ VF15 2014
GARN REG KÉZÁP EXTRA SZÁRAZ 100ML

Odaítélési kritériumok:

A Cosmopolitan szerkesztősége a pályázatok elbírálásakor a pályázó önéletrajzát, pályaművét és motivációs levelét is figyelembe veszi.
A pályázatnak egy nyertese van. A pályázat nyertesét 2014. június 20-ig értesítjük. Amennyiben a kiválasztott Pályázó nem felel meg a pályázati feltételeknek, a Cosmopolitan szerkesztősége pótnyertest választ és őt augusztus 30-ig értesíti.

A Pályázó felelős azért, hogy az általa megadott telefonszám érvényes legyen, és azon a kapcsolatot fel lehessen vele venni.
A Pályázat tisztességességét bármely okból, vagy bármilyen megoldással veszélyeztető Pályázót a Pályázatból kizárjuk, illetőleg a Pályázó ebben az esetben a díjra nem jogosult.

Adatkezelés
A Pályázó a Pályázaton való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy alábbi adatait a Hearst Sanoma Budapest Kft., mint adatkezelő minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a nyertesek értesítése céljából, legfeljebb az elbírálást követő 6 hónapig.:név, e-mailcím, lakcím, telefonszám.
A Pályázó tudomásul veszi, hogy a név-, és lakcímadatait tartalmazó pályázati jegyzőkönyvet a Kiadó székhelyén 5 évig megőrzi az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), melyet követően az adatok törlésre kerülnek.
A Kiadó a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Pályázóktól kapott felhatalmazások keretei között. Adatkezelési nyilvántartási számunk: 00633-0006.

Felelősségkizárás
A pályázatok hiányosságáért (név- vagy számelírás, konkrétumok hiánya, stb.), értesítési késedelemért a Kiadó nem vállal felelősséget. A Pályázók az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Pályázatra történő jelentkezés során vagy azt követően a Hearst Sanoma Budapest Kft.-nek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Pályázókat terheli.

A Kiadó kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Pályázaton való részvétel során, a Pályázat esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Pályázat során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.
A Pályázók a Pályázaton történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot és kijelenti, hogy megadott adatai megfelelnek a valóságnak.

Kelt: Budapest, 2014. április 11.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

8 filmes baki, amit eddig nem vettél észre

8 filmes baki, amit eddig nem vettél észre

Fogadjunk, hogy már ezerszer láttad ezeket a filmeket, mégsem tűnt fel, hogy valami nincs rendben bizonyos jelenetekkel. Csekkold a kínos hibákat!

5 tipp, ha először élsz egyedül

Hamarosan lelépsz otthonról, hogy végre külön lakhass a szüleidtől? Most még tuti azt hiszed, hatalmas buli az egész, pedig néhány fontos dologra nem árt felkészülni. Csekkold, mik ezek!

Meditálj úgy, mint Meghan hercegné

A volt színésznő ezzel a módszerrel küzdött meg a stresszel és másoknak is nagyon ajánlja! Tudd meg, hogyan kell csinálni!

Ez áll a tökéletes Instagram-képek mögött

A valóság nem mindig olyan csodás, mint amit a képek alapján gondolnád! Olvasd el Natalie törtnetét, és másképp fogsz tekinteni az Insta posztokra!

10 dolog, ami miatt imádjuk az őszt

Tudjuk, hogy még szomorkodsz a nyár elmúlása miatt, de itt az ideje élvezni a legszebb évszakot!

5 tipp, hogy könnyebb legyen a reggeled

Ha ezt a pár dolgot betartod, neked is stresszmentesen indulhatnak a napjaid.

Ezeket jelentheti a túl fájdalmas menzesz

Biztos te is tapasztaltál már gyengébb vagy erősebb hasi görcsöket a piros betűs napjaidon. Cikkünkből kiderül, hogy milyen az a fájdalom, ami betegségre figyelmeztet.

Erről a kajáról még a Victoria’s Secret modellek se tudnak lemondani!

Bizony, a szupermodellek is oda vannak bizonyos szénhidrátokért! Szerinted melyik az, amelyiket minden nap fogyasztják?

Egy hétig 9-kor feküdt le aludni, ez történt

Egy olyan csaj mesélte el tapasztalatait, aki sokáig álmatlansággal küzdött, sőt évekig éjfél után járt aludni. Ha kíváncsi vagy, mi történt vele, olvass tovább!

Ezekre készülj fel, ha egy barátoddal randizol

Megesik, hogy egy szuper barátságból még szuperebb kapcsolat alakul, de azért fontos odafigyelni pár dologra!

Ez a két nő lehet a magyar lányok új példaképe

Elképesztő kutatási eredményeikért kaptak díjat ezek a magyar nők. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen felfedezéseket tettek!

Ezeket edd, ha nem akarsz depis lenni!

Egy tanulmány kimutatta, hogy a megfelelő táplálkozás nem csak a fizikai egészségért felelős, hanem a mentálisért is!

Ezt edd reggel, ha utálsz reggelizni

Neked sem ez a kedvenc étkezésed? Segítünk, hogyan éld túl a reggeleket!