Horoszkóp: November 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk a napi horoszkópodat november 5-én is!

Horoszkóp: November 5., Szerda

Kos: Ha reggel nem túl jó a közérzeted, az több tényező miatt is lehetséges. Pl. nem edzetted túl magad tegnap? Vagy sokat idegeskedtél? Egy fincsi gyümölcs-zöldség koktéllal pótold a vitaminokat és máris sokkal jobban leszel!

Bika: Nem érzed magad elég hatékonynak? Ami nem sürgős, azt tedd félre, inkább kicsit hamarabb indulj el a munkahelyedről és sportolj, vagy legalább legyél levegőn, hidd el, ennyi éppen elég, hogy feltöltődj!

Ikrek: Valamiért ma folyton a múlton rágódsz, régi emlékeken jár az agyad vagy hibáztatod magad egy rossz döntésért. Nosztalgiázni lehet, de ne szomorkodj olyan dolgokon, amiken már semmiképp nem tudsz változtatni.

Rák: Tervezgetős, romantikus hangulatban leszel. Hiányzik a barátod és a nélküle töltött időt azzal ütöd el, hogy csak rá gondolsz. Ha évfordulótok lesz vagy a szülinapja közeleg, akkor találd ki már most a programot.

Oroszlán: Ha már napok óta nem jön össze randi az új pasijelölteddel, akkor ne görcsölj rá. Tényleg semmi okod rá, hiszen a múltkori találkátok szuperül sikerült, nem igaz? Csak annyi a dolgod, hogy várj és türelmes legyél!

Szűz: Rengeteg felesleges energiád megy el veszekedésre, bosszankodásra, és alig marad erőd a jó dolgokra, amik munka után várnak rád… Inkább legyints a hülyeségekre és vesd bele magad a bulizásba. Igen, hét közepén is akár!

Mérleg: Ha túlságosan bezárkózol, senki nem mer közeledni feléd. Próbáld ki, hogy kedvesebb, csacsogósabb leszel, és meglátod, hogy a srácok is sokkal inkább közelednek. Akár ma le is tesztelhetnéd!

Skorpió: Nem vagy biztos a tudásodban és ez egyből meglátszik a munkádon. Keresd meg az okot, hogy miért érzed ezt és mitől lennél magabiztosabb, mert így könnyebben kapsz segítséged, de valószínűleg egyedül is megoldod a problémát.

Nyilas: Bár az elmúlt hetekben volt alkalmad pihenni, mégis jót tenne egy-két nap szabadság, utazás. Nem elpocsékolt idő, mert szerencsére olyan alkat vagy, aki képes egy hosszú hétvége alatt is úgy lazítani, mintha kéthetes vakációra mennél.

Bak: Nem igazán bízol meg a pasidban? Nem lehet, hogy csak félsz, mert rossz tapasztalataid vannak? A legracionálisabb barátnődnek vázold fel a helyzetet, és kérdezd meg, ő mit gondol és tanácsol neked.

Vízöntő:Ha fontos munkahelyi találkozód van ma, mindenképp próbálj mosolygós lenni, és nyugodtan poénkodj te is, mert ezzel tehetsz jó benyomást. Sajnos az ügyfeleid, kollégáid nem bírják a zárkózott, túl komoly munkatársakat.

Halak: A félelmeid már réges-régen visszatartanak valamitől, amitől boldog lennél. Oké, nem biztos, hogy könnyebben lenne munkád, száz százalékosan probléma nélküli a párkapcsolatod, viszont boldogabb lennél.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te