Horoszkóp: November 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk a napi horoszkópodat november 11-én is!

Horoszkóp: November 11., Kedd

Kos: Álmosan és nyűgösen kelhetsz reggel, viszont a nap folyamán egyre jobb formába lendülsz. Egy finom habos kávé és egy kényeztető reggeli kell neked, és máris elfelejted, hogy fáradt vagy, ugye?

Bika: Nehezen tudod megértetni magad a pasiddal, teljesen félreérti, amit mondasz, úgyhogy a fontos beszélgetéseket napoljátok el, mert semmi értelme belefogni! Inkább nézz ki egy szuper új filmet a moziban és máris megvan a könnyed téma.

Ikrek: A héten ma vagy a legjobb erőben, tehát ha sportolsz, mára mindenképp tervezz egy kimerítő edzést. Persze a hét többi napján is menj, de ma lesz a leghatékonyabb a mozgás.

Rák: Mivel te kommunikálsz a legprofibban, a csapat téged bízhat meg, hogy elérjetek a főnökötöknél valamit. De csak óvatosan, hiszen a felettesed szemében ez tűnhet úgy is, hogy a vezető szereppel az ő helyére pályázol.

Oroszlán: Az unalomé és a halogatásé lenne ez a nap, de szerencsére egy jó hír kizökkent ebből a semmilyen állapotból. Onnantól pedig hiperpörgős és izgalmas lesz a folytatás!

Szűz: Az egyik barátnőd neked önti ki a szívét egy fiú miatt. A vigasztalásnál legyél nagyon finom, de egyértelműen mondd el neki a véleményedet a srácról. Hidd el, ennél jobbat nem is tehetnél!

Mérleg: Igen, jól érzed! Sajnos pazarolod az energiát valamire, aminek nincs értelme. Egy helyben toporogsz már egy ideje, de ma végre sikerül döntést hoznod és lezárhatod ezt az ügyet.

Skorpió: A Skorpiókat a legnehezebb meggyőzni a világon, mégis megváltozik a véleményed egy olyan dologról, amiről eddig szikla szilárd meggyőződésed volt. Ez pedig visszatart egy lépéstől, amit már régóta terveztél meglépni.

Nyilas: Ahhoz, hogy produktívan teljen a napod, a jövőre kell koncentrálnod, ha a múlton merengsz, annak csak szomorúság lesz a vége. Persze könnyebb az emlékeken rágódni, mint a tervezni, de hidd el, az utóbbival jobban jársz.

Bak: Ha folyamatosan csak a feladataidra koncentrálsz a melóban, könnyen lehet, hogy a munkahelyi poénokból kimaradsz, és a pletykák sem jutnak el hozzád, pedig hidd el, lehet lazábban is dolgozni…

Vízöntő: Ma találkozhatsz egy olyan pasival, akiről eddig csak álmodozol, de sajnos most is elérhetetlen lesz, ha nem teszel felé egy lépést! Ne gondolj rámenősségre, csak vetesd észre magadat vele.

Halak: Valaki kihozza belőled a játékos oldaladat, ami egyébként sem nehéz, mert sokszor túlságosan lazán veszed a dolgokat. Pedig most több a tenni valód, mint szeretnéd, úgyhogy egy kis lelkifurdalás lesz a vége!

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te