Horoszkóp: November 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk a napi horoszkópodat november 12-én is!

Horoszkóp: November 12., Szerda

Kos: Már nagyon vágysz arra, hogy legyen egy kis időd magadra? A héten minden estére tervezz valami kényeztető programot. Ebbe beletartozhat az is, hogy kihagyod az edzést, ha fáradt vagy, és kaják terén is megengedhetsz egy kis bűnözést.

Bika: Ritkán tudnak annyira felhúzni a kollégáid, mint ma, ráadásul azért is haragszol rájuk, mert feszülten nem tudod jól végezni a munkádat, elúszol a melóval, szóval még a túlórát is nekik köszönheted.

Ikrek: Nehezen viseled, ha nem vagy akkora hatással másokra, mint szeretnéd, igaz? Pedig ma rengeteg energiát fektethetsz abba, hogy elkápráztasd akár a kiszemelt pasit, vagy a kollégáidat, és mégis sokkal nehezebb lesz, mint gondoltad.

Rák: Bármihez érsz, arannyá változik – na jó egy kis túlzással! De tényleg bármibe fogsz, szuperül sikerül, és ez a magabiztosságodnak is plusz lökést ad majd.

Oroszlán: Általában mások lelki problémáit teljesen komolyan veszed, ma mégis elvicceled, amikor tanácsot kérnek tőled. Segíteni nem nagyon tudsz, viszont felvidítod őket, ez is valami.

Szűz: Szeretsz egyszerre sok mindennel foglalkozni, ugye? Több fitneszórára is jársz, de van még számtalan hobbid, viszont lehet, hogy ma választanod kell két számodra fontos dolog közül.

Mérleg: Halogattad, halogattad, de kénytelen leszel elintézni pár dolgot, különben büntetések, lelkifurdalás és bosszankodás lesz a vége. Először idegesít a meló, de hidd el, megkönnyebbülsz majd.

Skorpió: Lelkizős napod lesz, még azon is elgondolkodhatsz, hogy jó úton jársz-e, a terveidre szánt eddigi idő, nem pazarlás-e, és hasonlók, ráadásul nincs kedved senkivel megbeszélni… Pedig az igazán jót tenne!

Nyilas: Egy félreértés miatt megbízhatatlannak tartanak a kollégáid, de szerencsére lesz alkalmad bebizonyítani, hogy pont az ellenkezője igaz rád. Ők pedig nem győznek majd bocsánatot kérni…

Bak: Mostanában hajlamos voltál a lustálkodásra, hanyagoltad a melódat is, viszont most össze kell szedned magad, és ha a mai projekten túl vagy, azon is el kellene gondolkodnod, miért unod a munkád.

Vízöntő: Valaki nagyon teszteli a türelmedet és az empátiádat. Oltári nagy szerencséje van veled, mert pontosan abban tudsz segíteni, amiben nagyon jó vagy, és amire pont szüksége van.

Halak: Ha éppen van félretett pénzed, akkor azon agyalsz, hogyan lehetne több, ha viszont megszorultál, azért töprengsz a pénzen, hogyan spórolhatnál jobban. Nem akkora az anyagi gondod, hogy állandóan ezen gondolkodj!

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te