5 tipikus Insta-pasi, akit te is követsz

Titokban te is imádod helyes srácok képeit nézegetni az Instagramon, igaz? Mi most összegyűjtöttük neked azokat típusokat, akikkel már biztosan te is találkoztál.

5 tipikus Insta-pasi, akit te is követsz

1. #Mr. Szívtipró

Ő az, akinek az összes képéről sugárzik, hogy egy csajmágnes, és jobb, ha te is azonnal behódolsz neki. Igaz selfie-specialista, aki imád csókot dobva, nyelvet kiöltve pózolni, de gyakran bevet egy rózsaszálat, szexi tekintetet vagy egy kezében tartott alsógatyát is a fotókon. Mindezt lehetőleg meztelen felsőtesttel.

2. #Hipstersrác

Őt sem nehéz felismerni. Állandó kellékei a szemüveg, a fülhallgató, a szakáll és a mintás ingek. Utálja az Instát, de becsekkol az összes romkocsmából, moziból és nem felejt el olvasás közben sem lőni egy fotót.

3. #Izompacsirta

Tuti, hogy az ő profilján találod meg a legtöbb fotót, hiszen imádja a testét (és az összes izomcsoportját külön-külön) fotózni, mindenféle szögben és megvilágításban. Fürdőszobában, strandon, kondiban, ágyban fekve… Mindenhol készít egy félmeztelen képet, és ha találsz is róla olyat, amin pólót visel, akkor tuti, hogy azt is épp levetni készül!

4. #ArtBoy

Ha elgondolkodtató idézetet keresel, az ő profilján nézelődj, mert az elmosódott selfie-k mellett azt is találsz majd bőven. Imádja a különböző filtereket és mindent, ami bizonyítja, hogy mennyire különc figura.

5. #Gangszta


Mintha csak egy amerikai videoklippbe csöppennél, mindent megtalálsz a képein: menő kocsikat, csajokat, rapszövegeket. Tuti, hogy Kanye West a példaképe, és ha hasonlítasz Kimre, azonnal le is csap rád, miután belájkoltad.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te