4 dolog, ami miatt te is vártad a felnőttkort

Fogadjunk, hogy kislányként neked is rengeteg elképzelésed volt arról, milyen klassz lesz majd felnőttnek lenni, ugye? Akkor biztosan nálad is akad néhány olyan dolog, amiről ma már teljesen máshogy gondolkodsz!

4 dolog, ami miatt te is vártad a felnőttkort

1. Munkába menni

Kislányként alig vártad, hogy reggelente bemenj a menő munkahelyedre, leülj a saját asztalodhoz, és egész nap maximális erőbedobással végezd el az összes feladatot. Ma viszont alig várod, hogy meló után hazaérj a lakásodba, leülj a kényelmes kanapédra és mindenféle megerőltetés nélkül csetelgess a legjobb barátnőiddel a Facebookon.


2. Minden nap fagyit enni
Régebben szinte bármikor be tudtál volna falni egy egész doboz gyümölcsfagyit, és már alig vártad, hogy felnőtt korodban reggelire, ebédre és vacsira is csak jégkrémet egyél majd, ugye? Persze a strandon még most sem bírsz ellenállni ennek a finomságnak, de ma már azért nem bírnál egy egész dobozzal megenni. Na jó, talán mégis, de a szuper alakod és a diétád miatt ezzel inkább nem kísérletezel.


3. Szivárványszínűre festeni a frizkódat
Fiatalabb korodban te is arról álmodoztál, hogy majd egyszer tiéd lesz a környék legszínesebb sérója? Persze a szüleid ekkoriban hallani sem akartak a kék vagy éppen lila fürtökről, így határozottan eldöntötted, hogy felnőtt korodban mindenképpen befested majd a hajadat. A 20-as éveidben viszont már egészen máshogy látod a dolgot; a szivárvány minden színe ugyanis klasszul mutat a ruhádon, de a frizkódon már kevésbé.


4. Minden hétvégén partizni
Tiniként biztosan te is izgatottan vártad, hogy a csajokkal végre minden péntek (és persze szombat) estét a kedvenc bulihelyeiteken töltsétek, ugye? Aztán persze miután elkezdtél melózni, és a rengeteg feladat mellett még egy gyors manikűrre sem jutott időd, rájöttél, hogy az egész estés filmnézés is hasonlóan szuper program. Egy tál popcorn, a legkényelmesebb párnád, és egy vicces film Channing Tatummal (amiben lehetőleg minél gyakrabban láthatod póló nélkül); hát kell ennél több?

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te