Horoszkóp: November 19., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk a napi horoszkópodat november 19-én is!

Horoszkóp: November 19., Szerda

Kos: Lassan és megfontoltan vágj bele mindenbe! A kapkodással csak elrontanád, vagy nem lenne olyan minőségű a meló, amilyenre képes vagy. Azt pedig te sem szeretnéd, ha egy kevésbé jó teljesítményed alapján ítélnének meg, igaz?

Bika: Sok teljesen különböző információt hallasz és ez összezavar. Ha ez a munkahelyeden fordul elő, akkor ne a kollégáiddal vessz össze, inkább te magad próbálj a dolog végére járni.

Ikrek: Nem lesz ma könnyű a pasiddal kommunikálni! Mindketten érzékenyek, feszültek lehettek, még véletlenül se szólj be neki valamiért, ami nem tetszik. Ha muszáj szólnod, akkor is maradj cuki!

Rák: Akármilyen kellemetlen is, mondd le azokat a programokat, amihez nincs kedved. A hét közepe amúgy is nehéz, kimerültebb lehetsz, mint a többi napon. Egy kis pihenés kell most neked!

Oroszlán: Mivel jóban vagy mindenkivel a családban, téged bíznak meg a rokonaid egy family-party megszervezésével. Bár szabadidőd nem sok van, vállald el, mert te is csodásan érzed majd magad a bulin.

Szűz: A barátod kicsit pörgősebb, szenvedélyesebb ma, mint te, de ha neked túl gyors a tempó, nyugodtan kérd meg, hogy lassítson, hagyjon időd, hogy egyedül lazíthass egy kicsit.

Mérleg: Mielőtt megosztanád a terveidet, ötleteidet másokkal, alaposan szedd össze a gondolatodat, és tervezd el, hogyan adod elő. Akár vázlatot is írhatnál, hogy ne felejts el semmi fontos részletet.

Skorpió: A lassúság iszonyatosan fel tud idegesíteni, nem érted, mások mit képesek szöszmötölni egy aprósággal, amikor te sietsz. Inkább nézd a jó oldalát neked kevesebb idő is elég a profi melóhoz.

Nyilas: Konkrét és fontos kritikát szeretnél valakinek mondani? Akkor most ne legyél olyan nyers és cinikus, mint máskor, mert nagyon megbánthatod azt, akinek szánod.

Bak: Mindig a legideálisabbat szeretnéd, és ha valami nem passzol az elképzeléseidhez, teljesen magad alatt vagy! Ezt úgy kerülheted el, ha kivételesen engedsz kicsit a terveidből.

Vízöntő:Ha csak kapkodod a fejed a munkahelyeden a sok munka és az új hírek között, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy sodródsz, és megvárod, téged mennyire érintenek a változások.

Halak: Az nyer, aki kiegyensúlyozott és precíz! Tekintsd ezt karriertanácsnak, mert könnyen lehet, hogy ma egy meglepetés versenyhelyzetbe kerülhetsz. Veszíteni pedig nem igazán szeretsz, ugye?

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te