Film készül az első Cosmo-lány életéből

Képzeld, hamarosan a moziban is lecsekkolhatod a legelső Cosmo-lány, Helen Gurley Brown kalandos életét, aki harminc évig volt az amerikai kiadás főszerkesztője, a sztori pedig garantáltan izgalmas lesz majd!

Film készül az első Cosmo-lány életéből

Helen különleges története a ’60-as évek elején kezdődik majd, nem sokkal azután, hogy megírta a “Szex és a szingli lány” című könyvét, ami óriási siker volt. Így persze nem csoda, hogy mindenki felfigyelt a szókimondó írónőre, aki még a határok feszegetésétől sem riadt vissza, ezzel pedig sikerült megszereznie az álommelót: ő lett az amerikai Cosmopolitan legelső női főszerkesztője!

Helen ezután nem csak teljesen átalakította a lapot egy modern, csajos magazinná, amiben már nem számít tabutémának a szex, de még azt is sikerült elérnie, hogy többé egyetlen szingli lány se érezze cikinek a párkapcsolati státuszát. Kemény munkával, hatalmas adag kreativitással és elszántsággal pedig egy szuper, izgalmas magazint hozott létre, ami azóta is igyekszik minden szituban kisegíteni a Cosmo-lányokat! Ugyan arról még nincsenek infók, hogy melyik színésznő kelti majd életre a vásznon Helent, de a stúdió már meg is kezdte az előkészületeket a forgatókönyvvel kapcsolatban.

Ugye te is kíváncsian várod már a legcosmósabb filmet?

Még több

Te Te Te