Horoszkóp: November 25., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk a napi horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 25., Kedd

Kos: Izgalmas napod lesz, viszont emiatt azokkal a dolgokkal nem tudsz foglalkozni, amiket mára elterveztél. Ne rontsd el a kedvedet aggódással, majd holnap behozod a lemaradásodat.

Bika: Kicsit komoran, bánatosan kezdődik a napod, viszont annyira lefoglal majd a munka és a munkahelyi sztorik, hogy elrepül a nap, este pedig már remekül érzed majd magad.

Ikrek: Éppen elég erős vagy ma lelkileg, hogy egy régi családi konfliktust lezárj. Képes leszel józanul és világosan elmondani, mi a bajod, mit szeretnél és mi az, amin megsértődtél anno.

Rák: Túlhajszolt vagy és csodálkozol, hogy délután már semmihez nincs kedved vagy energiád? Bármilyen furán hangzik, a kimerültségeden a mozgás segítene. Estére nézz ki egy jó fitneszórát!

Oroszlán: A képességeid sokkal jobbak, mint amit általában hiszel magadról. Viszont ezt sugárzod és emiatt mások is azt gondolják, hogy nem vagy elég jó. Derítsd ki, miért nincs elég önbizalmad, és próbáld magad tréningezni.

Szűz: Utálod a konfliktust, de ma kénytelen leszel belemenni egy nagyobb harcba. Majd te is meglátod, hogy néha kell vitázni, mert sok feszültség és magadba fojtott gondolat jön ki ilyenkor.

Mérleg: Szükséged lehet anyagi segítségre, de a egy-két héten belül rendbe jön a pénzügyi helyzeted. Addig is egy kis saját készítésű finomsággal (bonbon, keksz) lepd meg, aki kölcsön ad neked.

Skorpió: Az A tervre számítasz, és sajnos elképzelhető, hogy B és C tervre is szükséged lesz, ha valami fontos dologra készülsz. Nem baj, te olyan alapos vagy, hogy a C verzió is olyan profi lesz, mintha A lenne.

Nyilas: A kütyüid teljesen cserben hagyhatnak, ha munkára is használod őket. Mindent ments le több helyre is, hogy nehogy elvesszen, vagy ne tudd használni, amikor kell.

Bak: Mikor azt hiszed, mindjárt végzel a melóban, utolsó pillanatban bejöhet valami feladat. Viszont a karrierednek nagyon jót tesz, hogy pont te leszel kéznél, szóval mindent vállalj el.

Vízöntő:A barátod szeretné, ha jobban el tudnád engedni magad este, mert vele sem vagy kedves, ha feszkósan érsz haza. Kapcsolj át kedves üzemmódra és meséld el neki, mi a problémád.

Halak: Ne félj kicsit erőszakosabban kifejezni magad, mert csak ez lesz célravezető. Ha finomkodsz, kedveskedsz, nem mondod ki konkrétan, akkor csak félreértés lesz belőle.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te