Spoiler: Így folytatódik a Pretty Little Liars

December 9-én végre visszatérnek a csinos kis hazugok a képernyőre, de addig is kinyomoztuk pár infót arról, hogyan folytatódik Aria, Spencer, Hanna, Emily és Alison sztorija.

Spoiler: Így folytatódik a Pretty Little Liars
galéria

Spoiler: Így folytatódik a Pretty Little Liars

Spoiler: Így folytatódik a Pretty Little Liars

Fotó megosztása:

Ahogy arról már korábban is írtunk, a Pretty Little Liars készítői idén nem Halloweenre, hanem karácsonyra időzítették a szokásos külön epizódot. De nehogy azt hidd, hogy az ünnep miatt minden lenyugszik Rosewoodban, sőt! Nagyon úgy tűnik, hogy Ariának, Spencernek, Hannának és Emilynek életük legemlékezetesebb karácsonyára kell felkészülniük – és nem éppen a jó értelemben. Alison ugyanis most már nyíltan ellenük fordul, és új csapatot toboroz magának, ebben pedig még az sem állítja meg, hogy Mona szelleme többször is ‘meglátogatja’.

Jó hír viszont, hogy Aria és Ezra végre ismét közel kerülnek egymáshoz, bár nem sok idejük jut kiélvezni a romantikus pillanatokat. A lányoknak ugyanis össze kell fogniuk, hogy bebizonyítsák, Spencernek semmi köze Bethany Young (tudod, ő az a lány, akit Alison sírjában találtak) halálához. Hosszas nyomozás után pedig úgy néz ki, sikerül is olyan bizonyítékra bukkanniuk, ami egyúttal végre Alison összes kis titkát is lebuktathatja, de természetesen ‘A’ is megpróbál keresztbe tenni nekik. Nem hangzik túl békésnek ez a karácsony, igaz?


Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te