Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat december 1-jén is!

Heti karrier horoszkóp

Kos: A munkádat és a hetedet nehezítheti valami egészségügyi probléma, fejfájás, nátha… Ha unod a vizet, készíts óránként egy finom fűszeres-mézes forró teát!

Bika: Belekeveredhetsz egy konfliktusba, de nagyon gyorsan kivonhatod magad belőle, ha úgy csinálsz, mintha mindkettőjüknek igaza lenne, és mondd meg, hogy nem a te dolgod, hogy dönts köztük.

Ikrek: Elképesztő energiával vágsz bele a munkába, hajt valami ötlet, vagy cél, ami miatt bármire képes lennél. Csak arra vigyázz, hogy ne buldózerként vidd véghez az akaratodat, mert így ellenségeket gyűjthetsz.

Rák: Ha legutóbb kimaradtál egy projektből, akkor ma kárpótolnak egy sokkal szuperebb feladattal. Nehezebb is, talán több felelősséggel jár, mégis teljesen feltölt már az is, hogy te kaptad a lehetőséget.

Oroszlán: Minél lazábban veszed a melót, annál könnyebben megy. Ha lezser maradsz, akkor megkíméled magad sok stressztől, de a héten sok feszkóbomba ér majd…

Szűz: Már éppen beleszoktál egy új munkakörbe, amikor megkapsz egy másikat is. Ha nem bírod a terhelést, inkább most szólj a főnöködnek, mert ha azt látja, hogy nem jól teljesítesz, akkor csak az jön majd le neki, hogy nem vagy elég ügyes.

Mérleg: Fáradékonyabb vagy, kevesebbet eszel? Talán a feszültségtől van mindez, mert először doppingol a teljesítménykényszer, de közben ugyanannyira el is fáraszt, úgy, hogy észre sem veszed. A kedvenc csokid és a sok folyadék az ellenszere!

Skorpió: Már éppen megnyugodtál, hogy azokkal a munkatársaiddal is kijössz, akikkel volt némi súrlódás, de megint történik valami, ami miatt felhúzod magad és nem tudod magadba fojtani a véleményed.

Nyilas: Nagy a nyomás rajtad az év vége miatt, plusz olyan feladatokat is elvállaltál régebben, amire most egyáltalán nincs erőd? Akkor nincs más választásod, minthogy lepasszolj pár dolgot a kollégáidnak!

Bak: Nem nagyon birkózol meg egy projekttel, apróságok miatt akadsz el folyamatosan, amitől egyre türelmetlenebb lehetsz. Ne idegesítsd fel magad, mert az is egy új akadály lesz, amit le kell küzdeni.

Vízöntő:Amikor lehetetlennek tűnik a helyzet megoldása, maradj pozitív, és légy résen, mert akkor érkezik a segítség, amikor egyáltalán nem számítasz rá és attól, akire egyáltalán nem gondolnál.

Halak: Már most bombáznak jövő évi tervekkel a kollégáid, amikor még az idei év végét sem látod? Kérd meg őket, hogy írják össze a feladataidat egy listába, vagy táblázatba és egyben küldjék el neked, hogy ne felejts el semmit.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te