2015.01.08.@ 13.01

Csekkold a nagy éves Cosmo-horoszkópot!

Ugye te is izgatottan várod, mi minden történhet veled az idén? Akkor jó hírük van, mert a Cosmo éves horoszkópjával most minden szerelmi és munkahelyi kihívásra előre felkészülhetsz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a nagy éves Cosmo-horoszkópot!

éves-horoszkóp-2015-szerelmi-horoszkóp-kos-cosmopolitan

Kos

Ha Kos jegyű vagy, idén őrülten mozgalmas hónapokra számíthatsz, és olyan sebességgel pörögsz majd, hogy az még téged is alaposan meglep! Azért az év elején még van egy kis időd a pihenésre, kora tavasszal viszont villámsebességre kapcsolnak a futó projektjeid, és még az is lehet, hogy csak nyár végére tisztul ki a kép. Fontos, hogy mindvégig pozitív és kitartó maradj, hiszen csak így oldódhat meg őszre az összes problémád.

Szerelem: Vesd bele magad a randizásba, mert jó esélyed van rá, hogy idén végre megtalálod a Nagy Ő-t! A benned rejlő rengeteg energiát tehát a bulis ismerkedések helyett inkább a szerelem keresésére fordítsd, ami talán pont nyáron fog rád lelni!

Karrier: Próbáld megtalálni a tökéletes egyensúlyt a szerelem és a munka között, mert ez lesz az az év, amikor jelentős lépéseket tehetsz a szárnyaló karrier felé. Ez az út persze nem lesz zökkenőmentes, és több olyan szitura is fel kell készülnöd, ami alaposan próbára teszi a képességeidet. A lényeg, hogy ne mondj igent minden kérésre, mert ez még a végtelennek tűnő energia raktáraidat is kimerítheti!

éves-horoszkóp-2015-szerelmi-horoszkóp-bika-cosmopolitan

Bika

A Bikák számára az „új év, új élet” nem csak egy hangzatos mondás, hisz 2015-ben tényleg óriási fordulatokra számíthatnak! Ne aggódj, a meglepetések nagy része garantáltan pozitív lesz, ehhez pedig csak az kell, hogy merj bízni magadban és másokban. Nem szabad, hogy a korábbi rossz tapasztalatok miatt mindent és mindenkit megkérdőjelezz. Ha új országban próbálnál szerencsét, ez tökéletes év a változtatásra!

Szerelem: Ha kapcsolatban élsz, szuper hírünk van: az idei évben nagyon közel kerültök majd egymáshoz. Egyedül február környékén lehet egy kisebb vitátok, de ne aggódj, a rizikós időszak nem tart majd sokáig. A szinglik se csüggedjenek, mert a bika csajszik 2015-ben népszerűbbek lesznek, mint valaha! Főleg májusban és júniusban járj nyitott szemmel!

Karrier: Az idei évben még a munkádban is szuper változások várnak rád! Ha szereted a jelenlegi melóhelyedet, akkor sem árt figyelned az új lehetőségeket, de ha esetleg pályaváltáson gondolkodsz, ez lesz a megfelelő idő a lépésre!

éves-horoszkóp-2015-szerelmi-horoszkóp-ikrek-cosmopolitan

Ikrek

2015 fantasztikus év lesz az Ikreknek, tele új kapcsolatokkal és még több fejlődési lehetőséggel. Persze ezekért tenned is kell, mert ha csak a szerencsében bízol, a terveid könnyen átalakulhatnak. Az első hetekben talán még összezavartnak érzed magad, és emiatt a szuper lehetőségeket is negatívan ítéled meg, de fontos, hogy inkább a pozitív gondolatokra fókuszálj. Ha ez sikerül, minden gördülékenyebben fog menni, majd meglátod!

Szerelem: Ne csüggedj, ha az éved nem a Nagy Ő megtalálásával indul, mert igenis rábukkanhatsz idén a szerelemre, de várhatóan csak május után. Nagy esély van rá, hogy olyan pasival fűződik szorosabbra a viszonyod, akit már régóta ismersz. Izgin hangzik, ugye? A megtartására viszont oda kell majd figyelned, mert a kapcsolatodban több hullámvölgyet is tartogathat 2015.

Karrier: Bár az Ikrek számára ez nem könnyű feladat, de idén csak türelemmel hozhatod ki a maximumot a munkahelyi szitukból. Kerüld a konfliktusokat, próbálj az emberek kedvében járni, és meglátod, hogy utána ők is erre törekszenek majd veled szemben!

éves-horoszkóp-2015-szerelmi-horoszkóp-rák-cosmopolitan

Rák

Ha Rák jegyben születtél, akkor a te éved az érzelmi kibontakozásról szól majd. Hajlamos lehetsz abba a hibába esni, hogy mások érzéseit és érdekeit magad elé helyezed, de vigyázz, hogy ezt azért ne vidd túlzásba. A legpörgősebb időszakra nyár elején számíthatsz, amit később majd nyugis hónapok követnek. Fontos, hogy ezt pihenésként éld meg, és ne az előrejutásod stop táblájaként!

Szerelem: 2015-ben a leggyengébb pontod a kapcsolatod lehet, ezért jobb, ha néhány dologra rendszeresen emlékezteted magad. Ha kapcsolatban élsz, nyugodtan engedd el a pasidat bulizni a haverjaival, és bízz benne! Ha pedig szingli vagy, véletlenül se dőlj be egy régi exed csábító szavainak csak azért, mert egyedül érzed magad!

Karrier: Ez lehet az az év, amikor a főnöködtől megkapod a várva várt előléptetésedet, és szívesen bíz majd rád nagyobb felelősségű feladatokat. Eleged van a munkahelyedből? Akkor célozd be a váltásra a júniust vagy a novembert, mert ekkor leszel a legenergikusabb és legmotiváltabb!

éves-horoszkóp-2015-szerelmi-horoszkóp-kos-cosmopolitan

Oroszlán

Az Oroszlánok számára 2015 a kiegyensúlyozottság éve lesz. Ne számíts az egész életedet felforgató eseményekre, de ne is legyél letört amiatt, hogy nyugisabb hónapok állnak előtted. Inkább fordítsd a plusz időt és energiát a jövő tervezésére, így biztosan sikerül megvalósítanod őket!

Szerelem: Úgy érzed, az utóbbi időben elhanyagolt a pasid? Akkor jó hírünk van, mert idén viszont lesni fogja minden kívánságodat! A szingli Oroszlánoknak sincs okuk szomorkodni, hisz jó esély van rá, hogy idén összeismerkednek egy nagyon jófej sráccal.

Karrier: Ha új állásra pályáznál ebben az évben, akkor érdemes előtte továbbképezned magad a szükséges területen. A legnagyobb sikerek a meló terén tavasszal vagy november környékén találhatnak rád, úgyhogy ilyenkor extra nyitott szemmel keresd a lehetőségeket!

éves-horoszkóp-2015-szerelmi-horoszkóp-szűz-cosmopolitan

Szűz

Szűz jegyűek, készüljetek fel, mert 12 hónap pörgés következik! Ne ijedj meg ettől, inkább élvezd, hogy egy percig sem unatkozol majd, sőt még a szerencse is sokszor lesz melletted! Néha talán nehéz lesz higgadtan gondolkodnod a betáblázott napok mellett, de szerencsére minden necces szituból sikerül nyertesként kijönnöd.

Szerelem: A sok feladat miatt extra stresszes lehetsz, de nem szabad, hogy ezt a pasidon vezesd le. Ha érzed, hogy tele vagy feszkóval, inkább ugorj le a konditerembe. Így nem csak a kapcsolatodat mented meg, de még pár kilótól is megszabadulhatsz!

Karrier: 2015 nem hoz nagy változásokat számodra a munka terén. Ha fontolgatod a felmondást, inkább várd ki ezt az évet, mert jövőre sokkal nagyobb sikerrel járhatsz. Persze ha az öledbe pottyan egy jó ajánlat, arra nem szabad nemet mondanod!

éves-horoszkóp-2015-szerelmi-horoszkóp-mérleg-cosmopolitan

Mérleg

A 2015-ös év a Mérlegeknek extra adag motivációt hoz, elsősorban ahhoz, hogy minél több pénzt vihessenek haza. Legyél óvatos, nehogy ez teljesen háttérbe szorítsa a magánéleted, hisz csak akkor lehetsz igazán boldog, ha megtalálod a kettő közötti egyensúlyt!

Szerelem: Még egy darabig talán szerelem nélkül töltöd a napjaidat, de 2015 ennek véget vethet! Ráadásul jó eséllyel nem egy új srác csöppen az életedbe, hanem egy régi barátság fűződik románccá. Ha kapcsolatban élsz, nyugodtan hátradőlhetsz, mert ez egy szuper év lesz kettőtök számára.

Karrier: Úgy érzed, nem kapsz elég figyelmet a munkahelyeden? Nyugi, idén végre beérik az irodában töltött hosszú órák gyümölcse, és a kollégáid is felfigyelnek a szuper ötleteidre. Azért ne bízd el azonnal magad, mert beletelhet pár hónapba, mire a főnököd felveti a fizuemelés ötletét.

éves-horoszkóp-2015-szerelmi-horoszkóp-skorpió-cosmopolitan

Skorpió

Hűha, ez aztán mozgalmas év lesz a Skorpiók számára! Persze az elszántságodnak köszönhetően ezúttal is remekül állod majd a kihívásokat, amik a magánéletedben és a karrieredben is meghozhatják az áttörést. Csak tartsd mindig észben, hogy 2015 nem hozhat olyan problémát, amit ne tudnál megoldani!

Szerelem: Az év első felében előfordulhatnak apró félreértések a pasiddal, ezért fontos, hogy mindent őszintén megbeszéljetek. Hidd el, ha nem söpritek szőnyeg alá a problémákat, óriásit javulhat a kapcsolatotok! Ha szingli Skorpió vagy, időzítsd a legnagyobb bulikat az év elejére, mert április után bármikor befuthat a Nagy Ő!

Karrier: Idén megnő a feladataid száma a melóhelyen, és ezzel persze nyakadba zúdul egy újabb adag felelősség is. Nyugi, gyorsan belerázódsz majd, és nyártól már vérbeli profiként kezeled a legrizikósabb szitukat is!

éves-horoszkóp-2015-szerelmi-horoszkóp-nyilas-cosmopolitan

Nyilas

Nem hiába vártad már az új évet, hisz 2015-ben aztán tényleg minden terved összejöhet! Ennyi sikertől könnyen elbízhatod magad, ami nem lenne jó hatással a baráti kapcsolataidra, úgyhogy figyelj oda, és tartsd meg a szerénységedet! Az egészséges önbizalom persze nem baj, sőt, ha hiszel magadban, egyszerűen nem lesz előtted akadály!

Szerelem: Óvatosan kezdj ismerkedni az új kiszemeltekkel, mert bár megvan az esélyed egy komoly kapcsolatra, könnyen lehet, hogy a Nagy Ő előtt egy-két kevésbé hozzád illő sráccal is megismerkedsz majd. Óvd meg magad a csalódásoktól, és tartsd a három lépés távolságot, amíg biztos nem leszel a pasiban!

Karrier: Ha megvannak a konkrét céljaid, és tudod, mit szeretnél, senki sem állíthat meg! Akár új munkahelyen próbálnád ki magad, akár a mostani cégednél akarsz előrébb jutni, ebben az évben szinte minden ötleted beválik majd, főleg augusztus után.

éves-horoszkóp-2015-szerelmi-horoszkóp-bak-cosmopolitan

Bak

Számodra nem indul nagy pörgéssel 2015, így ezt az évet az új lehetőségek keresése helyett inkább fordítsd felkészülésre. Gondold át, mik a rövid- és hosszú távú céljaid, és vedd sorra, mi mindenre van szükséged az elérésükhöz. Ne feledd, hogy a barátaidra és a családodra mindig számíthatsz, ha elakadnál útközben!

Szerelem: Ez az év őszinteséget hoz a kapcsolatodba, és sokkal könnyebben tudtok majd beszélgetni az érzéseitekről, ami meglepően pozitív irányba tereli a szerelmeteket. Az őszinteség más téren is meghozza gyümölcsét: nyitottabb lehetsz tőle az ágyban, amiért a pasid teljesen oda lesz majd!

Karrier: A munkanapjaidat beárnyékolhatja a rutin szürkesége, hisz inkább kisebb feladatokat, mint nagy projekteket kell idén megoldanod. Elképzelhető, hogy besokallsz majd ettől a szitutól, de ne hozz elhamarkodott döntéseket, és semmiképp ne mondj fel addig, míg nincs a kezedben egy sokkal jobb ajánlat.

éves-horoszkóp-2015-szerelmi-horoszkóp-vízöntő-cosmopolitan

Vízöntő

Készülj, mert ez az év a megújulás és a kalandok ideje lesz! Most nem szabad hátradőlnöd és elkényelmesedned, mert még az elsőre hétköznapinak tűnő dolgok is óriási meglepetéseket tartogathatnak számodra! A döntéshelyzetekben merj kockáztatni, mert a szerencse jó eséllyel a te oldalra áll majd.

Szerelem: Amikor azt írtuk, nem szabad elkényelmesedned, az a randizásra is érvényes volt, ugyanis már év elején megismerkedhetsz azzal a sráccal, aki végre tényleg megérdemli a figyelmedet! Ha kapcsolatban élsz, akkor 2015-ben ezt sikerül még szorosabbra fűznötök, de ne feledd, hogy ez sem működik odafigyelés nélkül.

Karrier: Meló téren is pörgős hónapok várnak rád, és nagyon fontos, hogy ne vedd lazán a dolgot! Ha most nem adsz bele 110%-ot, a feladataid pillanatok alatt halmokban állnak majd az asztalodon. Ugye szerinted sem éri meg a halogatás az óriási stresszt később?

éves-horoszkóp-2015-szerelmi-horoszkóp-halak-cosmopolitan

Halak

Akár így tervezted, akár nem, 2015-ben a karriered kerül a figyelmed középpontjába, különösen az év első felében. Ezt persze a családod és a barátaid is észreveszik majd, ezért jobb, ha rájuk is fordítasz egy kis időt. Persze a kikapcsolódásról se feledkezz meg, hiszen néhány buli vagy vacsi még nem tesz keresztbe a fejlődésednek!

Szerelem: Mivel minden energiáddal a melóra koncentrálsz, hiába ismerkedsz meg jobbnál jobb pasikkal, nehéz lesz pár randinál tovább jutnod velük. Azért előnyöd is származik majd abból, hogy több különböző sráccal találkozol, mert így az év második felére végre búcsút inthetsz a randiparáknak!

Karrier: Készülj fel, hogy a melóban óriási pörgés vár rád, hiszen a főnököd is észreveszi, hogy mindent nagyon szuperül megoldasz. Így extra feladatokkal is elhalmoz majd, úgyhogy próbálj meg odafigyelni az időbeosztásodra.

Címkék: bak bika éves horoszkóp halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

A női erő nem hangerő! „Ombudswomannal” erősít az nlc

A női erő nem hangerő! „Ombudswomannal” erősít az nlc

Március 5-től Juhász Borbála nőtörténész, genderszakértő segíti az nlc, az első számú magyar női online magazin munkáját. A Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség tagja szakmai tapasztalatával egyfajta nőjogi lektorként, „ombudswoman”-ként fogja monitorozni a portálon megjelenő, érzékenyebb témájú cikkeket.

Ezt jelenti, ha álmodban megjött

Rengeteget elárulhat a jelenlegi élethelyzetedről.

Fejtsd meg te is ezt a trükkös képrejtvényt!

Aztán írd meg kommentben, hogy milyen gyorsan sikerült!

Megtaláltuk a legcsokisabb, mégis legegészségesebb desszertet

Ráadásul nevetségesen egyszerű elkészíteni!

Kiderült, milyen gyakran kell lecserélned a párnádat

Persze, hogy többször, mint hinnéd!

Ezek a legnépszerűbb márciusi babanevek

Neked melyik tetszik a legjobban?

Ezekkel a trükkökkel könnyedén irányíthatod az álmaidat

Mostantól te mondod meg, miről szeretnél álmodni!

Az 5 legjobb film ma este a tévében

Kuckózz be a tévé elé és lazíts egy szuper filmmel!

„A koronavírus alkoholistává tett”

Egy húszas éveiben járó lány szomorú története.

Megőrül az internet ezért a desszertért, de te inkább ne próbáld ki!

A TikTok az egyik legmenőbb hely az internet bugyrában, de fontos, hogy bizonyos tartalmakat fenntartásokkal kezelj!

5 hatásos tipp, ha mostanában mindenhez fáradt vagy

Ne hagyd, hogy legyőzzön a tavaszi fáradtság!