2017.07.12.@ 10.07

Isteni vacsi percek alatt: készíts sült levest!

20 perc nem csak egy kávéra és sminkelésre elég! Sass Dani gasztroblogger, a Konyhafőnök harmadik évadának döntőse a héten egy extrafincsi, mégis nagyon gyors fogást hozott el neked. Készíts sült levest, és nyűgözd le vele a pasidat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Helló, Cosmo-lány! Nálatok is minden este felmerül a kérdés, hogy mit lehetne gyorsan, egyszerűen elkészíteni, ami nem szendvics, vagy valami rendelős megoldás? Persze erre a legtöbbször az a válasz, hogy semmit, és inkább rendelünk, de aztán vannak azok a napok, amikor meggyőzöm magam, hogy egy pici erőfeszítéssel meg mondjuk 20 perc munkával olyan finom és egészséges vacsit lehet öszedobni, hogy csak na! Az egyik kedvencem az általam csak ‘sült levesként‘ emlegetett zöldségleves. Igazi vitaminbomba, 3-4 féle zöldséggel, egy pici sült ízzel és mindenféle kiegészítővel. Azt szeretem benne, hogy egyszerű, kevés rendetlenséggel jár, és az alapon felül millióféleképpen variálható. Az alapját a paradicsom, a paprika és a hagyma elegye adja, de innentől és a turmixolás után végtelen, hogy mivel egészíted még ki a levest. Próbáltam már parmezánforgáccsal, mozzarellával, természetesen bazsalikommal is, de képzeljétek, most utoljára eper-bazsalikom kombinációval főztem meg, és nagyon finom! Kb. 1 tányérnyitól tele vagy, 2-től szétpukkadsz, és a többi mehet holnapig a hűtőbe, mert iszonyatosan finom újramelegítve is!

sult-leves-sass-dani-2017-cosmopolitan

Hozzávalók:

  • 6-8 db paradicsom
  • 2 db piros kaliforniai paprika
  • 2 db vöröshagyma
  • olívaolaj
  • eper
  • bazsalikom
  • füstölt chili

Elkészítés:

Vágd ki a paradicsom csumáját, majd húzz a késsel a tetejére kis keresztet. Ez azért lesz fontos, hogy sütés után könnyedén le tudd majd húzni a héját. Dobd rá egy tepsire az előkészített paradicsomot, a kimagozott, felnégyelt paprikát, és a felnégyelt meghámozott hagymát. Locsold meg egy kevés olívaolajjal és 200 fokon kb 15-20 perc alatt süsd meg. Ezt követően hámozd meg a paradicsomot, majd turmixolj le homogén állagúra mindent egy kevés chili, víz és só hozzáadásával. Ízlésnek megfelelően hígítsd, majd fogyasztás előtt kockázz bele egy kevés epret, és szórd meg bazsalikommal. Jó étvágyat! Még több receptért kattints sassdani.hu oldalra!

Címkék: gasztroblogger konyhafőnök recept sass dani sült leves

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Ilyen születésnapi bulit szervez Katalin és Vilmos Lajos hercegnek

Ilyen születésnapi bulit szervez Katalin és Vilmos Lajos hercegnek

Kíváncsi vagy, hogy telik majd a nagy nap a royal családban?

Tavaszi megújulás a lakásodban is? Mutatjuk, hogy kezdj hozzá!

Szeretnél feltöltődni energiával, és hasznos programot szervezni magadnak a hosszú hétvégére? Vágj bele az otthonszépítés-projektbe!

Meghan hercegné örökre szakított a családjával

Lezárta a múltat, már csak a jövőre koncentrál.

Így teljesített a páros parfüm a 24 órás kihívásban

A Cosmo szerkesztője a barátjával tesztelte, hogy kibírja-e a randinapot Paco Rabanne egyik kiválasztott parfümpárosa.

5 film, amiért érdemes ma bekapcsolnod a tévét

Csekkold le, mik mennek ma este!

Erre a 4 csillagjegyre hat a leginkább az áprilisi telihold

Csekkold, neked kell-e vajon extra figyelmet fordítani a dolgaidra most, hogy telihold van!

Vajna Timi szerint a férje meglátogatta az éjjel

Andy Vajna özvegye úgy érzi, férje újabb üzenetet küldött neki.

Kiderült, mi lett Ed Sheeran karakterével a Trónok harcában!

Fogadjunk, hogy észre sem vetted az infót.

Horoszkóp: Április 18., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 18-án is!

Videó: A tökéletes frizura, ha nincs sok időd készülődni

Randira készülsz, vagy csak melóba, de totál késésben vagy? Akkor ezt a fonást neked találták ki! Csekkold a videót!