2017.09.06.@ 11.09

Fitnesz nasi 15 perc alatt: készíts chipset!

Chips, ami egészséges és még finom is? Létezik! Sass Dani gasztroblogger diétás nasija gyorsan elkészül, így az esti film alatt már együtt rágcsálhatjátok a pasiddal!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

sass-dani-gasztro-klub-recept-cosmopolitan

Helló, Cosmo-lány! Fogadjunk, hogy te is szívesen majszolsz az esti filmezések alatt. Ilyenkor pedig – olykor-olykor – becsúszik néhány kevésbé diétás és egészésges kaja is, mint például a chips. Igazam van? Nos, én nem gondolom, hogy mindenről le kell mondani, ami jó. Viszont hiszed vagy sem, simán kiválthatod valami sokkal egészségesebbel a kedvenc nasidat, például zöldségekből is készíthetsz ropogós finomságot! Én készítettem már céklából, édesburgonyából, csicsókából, de kelkáposztából is simán összedobhatod.
sass-dani-recept-kelkaposzta-chips-2017-cosmopolitan

Hozzávalók:

1 fej kelkáposzta
olívaolaj

chili por

Elkészítés:

Vágd ki a kelkáposzta torzsáját, majd óvatosan szedd a leveleire. Áztasd be vízbe, hogy a homok mindenhonnan távozzon a zöldségből, majd csöpögtesd le, töröld át, hogy szárazon dolgozhass vele tovább. A leveleket vágd fel kb 10*10 cm-es darabokra, Ezt követően locsold meg a leveleket olívaolajjal, és masszírozd át úgy, hogy mindenhol olajosak legyenek. ezt követően sózd, majd szórd meg óvatosan chilivel.

Ha előkészítetted, helyezd zsírpapírra úgy, hogy egymást ne fedjék, majd kb. 15 perc alatt 140 fokon szépen pirosra sül kiszárad. Ha igazán jót akarsz, akkor készíts mellé valami tejfölös mártogatóst, így olyan érzésed lesz, mintha a rakott kelkáposzta legjobb részét (a ropogós tejfölös tetejét) eszegetnéd szabadon. Jó étvágyat hozzá! Még több receptért kattints a sassdani.hu oldalamra.

Címkék: chips gasztroblogger kelkáposzta konyhafőnök recept sass dani zöldség chips

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Ő a világ legszexibb időjósa

Ő a világ legszexibb időjósa

Nem csoda, hogy a mexikói pasik kedvenc tévéműsora mostanában az időjárásjelentés.

„Napi rutin helyett élmény a kávé, ha jó barista készíti. ”- interjú Huszár Ádámmal

Kezdetben egészen mással foglalkozott, mégis a kávé mellett kötött ki 6 évvel ezelőtt. Huszár Ádám szerint a kávé útja nagyon hosszú a termőföldtől a csészéig, és ennek a megismerésére egy élet is kevés. Így aztán mindig van mit tanulni és tanítani.

Nincs bizarrabb a koporsómatracnál

Idén nyáron eldöntötted, hogy végre tényleg egy extrém matraccal csobbansz? Ezután a látvány után lehet már csak két karúszóhoz lesz kedved.

5 tipp, hogy újra megszeresd a melódat

Ha nem csíped az állásodat, akkor logikusnak tűnik, hogy munkahelyet válts. Vannak azonban olyan szituk, amikor a befizetetlen számláid miatt, nem lehet csak úgy dobbantani, igaz? Íme, néhány trükk, hogy könnyebben kitarts!

10 dolog, amit csak vegán csajok érthetnek

Még a legjobb barátnőd is azt hiszi, hogy a cuki kisnyuszik miatt nem eszel húst és anyukád minden alkalommal kikészül, ha nem kérsz a híres töltött káposztájából? Akkor ezekkel a szitukkal mélyen együttérzel majd.