2018.09.11.@ 06.09

Durva megcsalós sztorik a magándetektívtől

Fogadjunk, hogy ezektől a félrelépős történetektől leesik az állad! Csekkold, mit mesélt a nyomozó!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Durva megcsalós sztorik a magándetektívtől

Egy ideje gyanakodva figyeled a pasid viselkedését? Túl sokáig bent ül a melóhelyen, ha pedig otthon vagytok, állandóan pittyeg a telefonja? Mit teszel? Rákérdezel, és megpróbálod kideríteni, mi áll a háttérben? Vagy hagyod, hogy ő maga vallja be az igazságot? Képzeld, van, aki annyira kétségbeesik, hogy magándetektívet fogad, hogy így  buktassa le a párját. Egy kanadai magánnyomozó cég vezetője, Whitney Joy Smith elmesélte, melyek voltak a legdurvább megcsalós sztorik a praxisában!

A hűtlen bolti szarka

„Egy pasi, aki már régóta tervezte, hogy megkéri a barátnője kezét, egy nap felhívta az irodát, mert azt érezte, hogy a lány gyanúsan viselkedik. A csajszi shoppingolással töltötte a nap nagy részét, így elkezdtük követni őt a plázában. Üzletről-üzletre mentünk utána és láttuk, hogy rengeteg pénzt költ a srác bankkártyájáról. Többnyire a barátnőivel mászkált, ám egyszer csak észrevettük, hogy egy sráccal fut össze, kávéznak és csókolóznak is. Amikor végignéztük a leleplező videót, hogy utána beszámoljunk az üzletfelünknek, észrevettük, hogy a megfigyelt nő nemcsak pasizik! A képeken ugyanis megláttuk, hogy rendszeresen lop a boltokban!”

A javíthatatlan

„Egy kétségbeesett hölgy keresett meg minket azzal, hogy kezdjük követni a férjét. A pasi folyton kifogásokat talált, hogy miért ne legyen kettesben a feleségével, túlórára, elhúzódó találkozóra, haveri sörözésre hivatkozott vagy arra, hogy lerobbant a kocsija. Pár nap elég volt arra, hogy kiderítsük, egy másik nővel van viszonya. A házasság végül válással végződött, az ügyet lezártnak tekintettük. Ám nem sokkal később egy újabb nő hívta az irodát, hogy a párjára állítson minket. Amint leírta a férfit és elmondta, milyen kifogásokkal jön a pasi, egyből tudtuk, hogy ugyanarról a férfiről van szó, mint a korábbi nyomozásunknál.”

A szomszéd nője mindig zöldebb

„Az ügyfelünk férje bejelentette, hogy új barátai vannak. Azt mondta, szeretne velük többet találkozni, edzőterembe menni és futni, habár a mozgás egyáltalán nem látszott meg rajta. A feleségnek gyanús lett a dolog és megkért, hogy leplezzük le a férjét. A pasit lehetetlen volt követni, mert túl gyorsan vezetett, ismeretlen utakon közlekedett, így állandóan nyoma veszett a városban. A nő segített nekünk továbblépni az ügyben, mert észrevette, hogy a szomszéd nő mindig pontosan ugyanakkor indul el otthonról, mint a férje. Így aztán a nőt kezdtük el követni. A vége az lett, hogy utolértük őket, és egy sikátorban sikerült rájuk találnunk, eléggé hiányos öltözetben.” 

Címkék: hűtlenség megcsalás szerelem sztorik történetek vicces

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

5 menő dekor, ha unod a klasszikus Halloween tököt

5 menő dekor, ha unod a klasszikus Halloween tököt

A faragás nem a te műfajod? No para, mutatunk néhány egyszerű, gyors és látványos technikát!

„Egy hónapig a holdfázisok szerint éltem, ilyen hatással volt rám”

Ha te is kipróbálnád, segítséget is adunk hozzá!

Ezek a legjobb cuccok az Amazon Black Friday-en

Már most lecsaphatsz rájuk!

3 sütőtökös recept, amit ki KELL próbálnod

Vigyázat, súlyos függőséget okoznak!

„Ezért kezdtem el több olyan nőt követni Instán, aki hasonlít rám”

Ha nem vigyázol, a közösségi média a te önbizalmadra is rányomhatja a bélyegét!

„Amikor szorongok, eszembe jut ez a 4 szó, ami segít”

Ashley Broadwater a Popsugarnak írta meg a történetét, amivel másoknak is próbál segíteni.

Nicki Minaj végre megosztott egy fotót az újszülött kisfiáról

Reméljük, hamarosan még több kép érkezik!

Ennél meghatóbb videót ma már nem fogsz látni

Pedig még csak reggel van, de ezt nehéz lenne űberelni!

Végre kiderült, miért utálja annyira Vilmos Meghant

Oké, csak szerintünk túl önérzetes Vilmos?