5 napig Beyoncéként élt, ez történt vele

Ez az újságírónő kipróbálta, milyen, ha az ember úgy eszik és annyit sportol, mint Beyoncé. Nagyon érdekes dolgokat tapasztalt!

5 napig Beyoncéként élt, ez történt vele

„Volt már, hogy elhamarkodott ígéreteket tettem magamnak, mint például, hogy soha többet nem iszom tequilát, vagy, hogy nem írok többet becsípve az exemnek. De mind közül a legjobban akkor szúrtam ki magammal, amikor eldöntöttem, öt napon keresztül úgy élek majd, mint a popdíva, Beyoncé. Hogy miért? Nos, a csajszi diétája és edzésterve valami borzalmas, el nem tudom képzelni, hogy bírja ezt mindennap!” – mondja az ausztrál Whimn újságírója, Michelle Andrews. A következőben a csaj beszámol tapasztalatairól.

View this post on Instagram

Luke & Emma’s engagement 💍

A post shared by Michelle Andrews (@michelleandrews1) on

Hétfő

„Annak ellenére, hogy éppen nagyon meg voltam fázva, ráadásul reggel meg is jött, nagyon vártam, milyen lesz az első nap Beyoncéként. Reggelire az énekesnő három tojásfehérjéből szokott rántottát csinálni, hát én is így tettem. Egyáltalán nem laktam jól, olyan volt, mintha sós levegőt ettem volna. Délután megcsináltam a 45 perces kardio edzését, majd egy popsi-, és láberősítő, szintén 45 perces gyakorlatsorral folytattam. Beyo ugyanis állítása szerint napi 2 órát tölt az edzőteremben! Mondjuk, hogy jól voltam utána. Nem csodásan, de legalább jól…”

Kedd

„Már a második napon azzal szembesültem, hogy nekem három fehérje nem elég ahhoz, hogy el tudjam kezdeni a napot, ezért ötre emeltem. Ezután jött az ebéd, a rengeteg balzsamecetes uborkával és a kapribogyós pulykasülttel. Ezen a napon alig bírtam az edzést, 40 perc után összeomlottam. Estére teljesen kimerültem, csak bedőltem az ágyba.”

Szerda

„A harmadik nap reggelén iszonyatos fejfájással keltem, ami miatt nagyon nyűgös voltam. A pasim szabályosan menekült előlem. Undorodtam a fehérjés rántottától és minden fehér ételtől. Délután sírtam, kétszer is. Szénhidrátra és cukorra vágyott a szervezetem! A héten eddig 15 ezer forintot költöttem színtelen kajákra… Éljen!”

Csütörtök

„Ezen a reggelen már tudtam, meg fogom enni a sárgáját is, Beyoncé tuti megértené. Ebédre pedig avokádót ettem a főétel mellé, amitől sokkal jobban lettem. A kétórás edzést szétszedtem, az első felét délelőtt, a másikat este toltam le.”

Péntek

„Elképesztő, de pénteken reggel észrevettem, hogy lóg rajtam az addig szinte szűk nacim! Nagyon örültem neki, hiszen melyik nő ne akarna lapos, szép hasat. Úgy éreztem, végre közelebb kerültem hozzá. Ekkor azonban eszembe jutottak a fehérjerántották, és rájöttem, én inkább enni akarok. Bocs, Bey!” – Michelle Andrews, ausztrál újságíró.”

Még több

Te Te Te