5 film a szuper vasárnap estéért

Most, hogy beköszöntött a november, nem kell, hogy lelkiismeret furdalásod legyen, amiért a vasárnap estét inkább a takaró alatt, egy bögre forró teával szeretnéd tölteni.

5 film a szuper vasárnap estéért

Wonder Woman (HBO2, 21:05)

Egy film, amit minden lánynak látnia kell legalább egyszer! A tavaly készült Wonder Woman főhőse Diana (Gal Gadot), az amazonok királynőjének egyetlen lánya, aki különleges képességeinek köszönhetően megmenti a világot a pusztulástól. Közben persze a szerelem is rátalál.

Szerelem sokadik látásra (RTL II, 20:00)

Oliver (Ashton Kutcher) felnőtt kora ellenére a szüleivel lakik, míg régi barátja, Emily (Amanda Peet) éppen ellenkezőleg, igazi független nő. Hosszú éveken át csak ritkán találkoznak, ám egy napon rájönnek, hogy ennek ellenére szerelmesek egymásba. Csakhogy ekkor éppen mindketten járnak valakivel! Hogy ebből mi lesz? Nézd meg a filmet és derítsd ki!

Ízek, imák, szerelmek (SONY MAX, 22:00)

Liznek (Julia Roberts) látszólag mindene megvan, nagy háza, szuper karrierje és szerető férje, ő mégsem boldog. Úgy dönt, viszonyt kezd egy nála fiatalabb pasival (James Franco), majd lelép, hogy egy világkörüli úton végre rájöjjön, mi célja az életének. Közben találkozik egy bohém brazillal is, akit Javier Bardem alakít.

Suicide Squad – Öngyilkos osztag (RTL Klub, 21:35)

Ha úgy érzed, hogy erre az estére ejtenéd a romantikát, akkor ez a te filmed! Tele van rosszfiúkkal, szuperhősökkel és akcióval. Arról nem is beszélve, mekkorát alakít benne a szexi Margot Robbie Harley Quinn bőrébe bújva.

Csak szerelem kell (FILM BOX, 21:00)

Ez a megható filmdráma a lázongó hatvanas években játszódik, amikor Amerikában hippik tüntettek a háborúzás ellen. A női főszereplőt, Lucyt Evan Rachel Wood, a Westworld szőke színésznője alakítja, ebből már sejtheted, hogy szuper moziról van szó.

Még több

Te Te Te