Eddig rosszul készítetted a krumplipürét

Semmi kedved vizet forralni, pucolni és várni, várni, várni? Akkor ezt a lusta receptet neked találták ki!

Eddig rosszul készítetted a krumplipürét

Fogadjunk, hogy te sem ismersz olyan embert, aki nem szereti a krumplipürét. Ezt az univerzális köretet egyszerűen bármivel lehet enni, hússal, zöldséggel, savanyúsággal vagy éppen almaszósszal. Viszont az elkészítése egy picit macerás, senki nem vágyik a hámozgatás örömeire egy fárasztó munkanap után. Egy anyuka azonban rájött, ez a fogás a mikróban is elkészíthető, így egy csomó időt meg lehet spórolni. Csekkold le a receptjét, amit a neten osztott meg!

Így készítsd el mikróban a krumplipürét

Tedd a krumplikat a mikróba maximum fokozaton és hagyd bent, amíg meg nem puhulnak. Ezután vágd félbe őket. Pár perc további sütés után szedd ki egy tányérra az összeset, majd egy kanállal szedd ki a krumplik belsejét a héjukból. Adj hozzá vajat, sót és reszelt sajtot, ezután alaposan dolgozd össze a masszát. Kész is! Ugye, milyen egyszerű és finom?

Az internetezők közül egyébként nem mindenkinek nyerte el a tetszését ez a lusta recept, sokan betámadták az anyukát, amiért még egy „rendes” krumplipürét sem hajlandó készíteni a családjának. Persze azért akadtak olyanok, akik megköszönték, hogy megkönnyítette az életüket.

Jó étvágyat!

Még több

Te Te Te