Mindenki ezen a lánykérésen háborog

Képzeld el, hogy épp a legnagyobb álmod próbálod valóra váltani, amikor a pasid egyszer csak ott terem, és megkéri a kezed.

Mindenki ezen a lánykérésen háborog
Lehet, hogy istenien hangzik, hogy a szerelmed mindenki előtt, egy hatalmas eseményen térdel le eléd és teszi fel neked a nagy kérdést, de nem biztos, hogy valójában olyan romantikus ez, mint ahogy elsőre hangzik. Tegyük fel, hogy életed első maratonját futod le épp, amire már több mint egy éve készülsz, totál fáradt vagy, izzadsz és rengeteg ember vesz körül – futók és szurkolók egyaránt. Már túl vagy a felén, lenyomtál több mint 26 km-t, amikor egyszer csak megjelenik a pasid, letérdel eléd egy gyűrűvel és megkéri a kezed.
Hát ez történt Kaitlyn Currannal is, akit a vőlegénye, Dennis Galvin ezen a hétvégén jegyzett el. Igen, a New York-i maraton kellős közepén… Az esetről természetesen videó is készült, ami azóta már körbejárta a netet, de nem pont azokkal a kommentekkel, amikkel gondolnád. Az internet nagy része ugyanis felháborodott azon, hogy Dennis egy ilyen helyzetben kérte meg barátnője kezét.

A legtöbb ember szerint abszolút önző dolog volt a srácról a lánykérésnek ez a fajtája:
„Mennyire undorító dolog már ilyet tenni? Ez a lány keményen dolgozott ezért, a srác pedig úgy csinált, mintha ez csak róla szólna”
„A barátnőm lefutja a maratont… nézzük csak, hogy szólhatna ez inkább rólam?”
„Ennek a srácnak jobb barátokat kell szereznie, ha egyik sem mondta azt, hogy soha ne csináljon ilyet”
Persze azt azért érdemes hozzátenni, hogy valójában nem tudhatjuk, hogy Kaitlynnek tetszett-e ez a lánykérés, vagy sem. Igent mondott, és a videón tényleg szuper boldognak tűnik, illetve a futást is folytatta. Simán elképzelhető, hogy tényleg szerette volna, ha Dennis így kéri meg a kezét. Persze ettől függetlenül minden férfi jobban teszi, ha a jövőben kétszer is meggondolja, hogy milyen körülmények között kéri meg barátnője kezét, nehogy magára haragítsa a fél internetet!