A legviccesebb online rendelések, amiket láttál

Titokban te is izgulsz a netes vásárlásaidnál, hogy végül azt kapod majd-e, amire számítasz? A következő shoppingolások elég csúnyán félrecsúsztak.

1. Oké, egy fátyolmaszkkal az arcodon nehéz nem furán kinézni, de azért egy Micimackós megoldástól ennél egy fokkal cukibb végeredményre számítottál, igaz?

2. Ugye milyen bosszantó, ha a csomagoláson sokkal gusztább a nasi, mint a valóságban? Akkor most képzeld el, ha a fullcukorkás verzió helyett egy szem szontyoli falatka van csak…

3. Egy pihepuha pléd a hűvösebb napokra a forrócsokis bekuckózáshoz? Vagy simán kapsz egy köteg fonalat és oldd meg magadnak a többit. Elég undok hozzáállás.

4. Ma már simán rendelhetsz online akár virágcsokrot is, persze benne van a pakliban, hogy kicsit keszekusza lesz a kiszálított “mű”.

5. Elég meredek lenne, ha odabújnál este az alvós mackódhoz és bedobná ezt a mosolyt, egyetértesz?

6. Többet nem kell odafigyelned, hogy ne told túl a nasizást, hiszen megteszik ezt helyetted a cukrászok is. Legalábbis itt nagyjából ez történhetett.

7. Valószínűleg ebben az esetben egy menő tech újdonsággal akarta meglepni magát valaki, de végül egy szó szerint szürke kisegeret kapott a postásól.

Még több

Te Te Te