22 milliót fizet a lottónyertes, ha valaki végre összejön vele

Minden idők legfiatalabb lottónyertese, mégis boldogtalan!

22 milliót fizet a lottónyertes, ha valaki végre összejön vele

Az edinburghi Jane Park mindössze 17 éves volt, amikor megnyerte a 360 millió forintnak megfelelő összeget. Ez már önmagában híressé tette volna, de a csajszi megfejelte a sztoriját azzal, hogy nem sokkal később egy másik szerencsejátékon is bezsebelt egy elég nagy összeget, majd be akarta perelni a lottótársaságot, hogy hagyták ennyi idősen nyerni. A csajszi ugyanis azt állítja, hogy tönkretette az életét a nyeremény, mivel a pénz és hírnév rengeteg stresszel jár!

A cég egyébként felajánlotta Jane-nek, hogy mondjon le a nyereményéről, ha ekkora terhet jelent a számára, a lány ezzel viszont nem élt… Cserébe megműttette a melleit és feltöltette az ajkait, amitől egy időre ismét boldog lett, legalábbis a róla készült dokumentumfilmben ezt állította.

A szerelemben viszont a nagyobb cicik ellenére sem lett szerencsés! Járt ugyan egy focistával, egy X-Faktor versenyzővel és egy valóságshow-szereplővel is, de a pénz sajnos mindig közbeszólt, mivel csakis a nyereménye miatt hajtottak rá a srácok. A most 23 éves lány épp ezért most úgy döntött, hogy többet nem futja le a felesleges köröket és már kezdetektől úgy keres párt, hogy a „fizetést” is meghatározza.


Jane évi 60 ezer fontot, vagyis nagyjából 22 millió forintot fizetne annak a pasinak, aki hajlandó vele összejönni. Egy weboldalon lehet majd jelentkezni az érdeklődőknek, akiket a csajszi komoly interjúsorozat után választ ki…

A castingról filmet is készítenek, szóval nemsokára az is kiderül, ki nyeri el Jane bankszámláját szívét!