4 dolog, ami nem hiányozhat a lakásodból

Ezeket mindenképpen megéri beszerezned!

4 dolog, ami nem hiányozhat a lakásodból

Oké, azt már tudod, hogy egyáltalán nem fontos vagyonokat költened ahhoz, hogy feldobd egy kicsit a lakásodat. Viszont van egy-két dolog, amin nem érdemes spórolnod, ha kényelmes és otthonos kuckóra vágysz! Darabos Anita lakberendező dizájner és iparművész segítségével most össze is gyűjtöttük neked ezeket.

Tökéletes kanapé

Ez az a bútor, ami meghatározza az egész nappali, sőt az egész lakás hangulatát, és így bizony a tiédet is. Ráadásul ez az, amivel a vendégeid is mindig találkozni fognak! Ha mégsem tudsz most beruházni egy hatalmas kanapéra, válassz több egyedi, akár színes fotelt: ezekkel is szuper hatást érhetsz el!

Virágom, virágom

Ha nem is vagy nagy növény-imádó, azért mégse kéne örökre száműznöd a virágokat a lakásodból! Egyrészt egészségesek, hiszen felturbózzák oxigénnel a levegőt, másrészt egy szép kaspóban még a leguncsibb zugokat is feldobhatod velük! Válassz egy bonszai fát, ami nem igényel annyira sok törődést, cserébe extra különleges kiegészítője lesz az otthonodnak!

Trükkös tükör

Egy hatalmas tükör nem csak praktikus, mert elindulás előtt csekkolhatod benne az outfitedet tetőtől talpig, de bármelyik helyiséget feldobja, sőt optikailag nagyítja is. Szóval ha teheted, inkább egy nagyobb méretűt szerezz be a több kicsi helyett! Lehet ez falra szerelhető, de az álló változata még izgalmasabbá teszi a szobádat.

AZ ágy

Te is úgy vagy vele, hogy az ágy nem annyira fontos, mert úgysincs szem előtt, te pedig szinte bármin elalszol? Pedig hosszútávon a lehető legrosszabb, ha rosszul választasz. Oké, egy szép keret és a hátadnak megfelelő matrac nem épp költséghatékony megoldás, de mindenképpen megéri beruháznod rá, hiszen ha folyamatosan rosszul alszol, az kihat a közérzetedre és a teljsítményedre is!