Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 12-én is!

Heti szexhoroszkóp

Kos: A pasid kezd most már nagyon hiányolni! Muszáj több időt szakítanod rá, de főleg az összebújásokra, mert nem sokáig bírja már, hogy ennyit melózol. Ráadásul rád sincs túl jó hatással a szexböjt, igaz?

Bika: Az a típus vagy, aki nem igazán tudja megjátszani magát, főleg azt nem, hogy élvezed az együttléteket. Ez pedig a barátodnak is feltűnik, szóval ne kerülgesd tovább, mondd el őszintén, mi az, ami zavar!

Ikrek: Kiszámíthatatlan, heves és szenvedélyes lesz a heted. Egyik pillanatban idegesít a barátod, a másikban legszívesebben letépnéd róla a ruhát. Ne csodálkozz, ha nem bírja követni a hangulatingadozásaidat!

Rák: Ha mostanában sokat fantáziáltál egy srácról, van egy jó hírünk! A héten végre közelebb kerültök egymáshoz, annyira, amennyire nem is merted remélni. Hűha, izgi!

Oroszlán: Ha még a kapcsolatotok elején vagytok, nem árt, ha picit behúzod a kéziféket. Talán elsőre izgalmas lehet a srácnak, hogy te irányítasz még az ágyban is, de hamar zavarni kezdi majd, ha háttérbe szorítod…

Szűz: Szuper, hogy kísérleteztek és kipróbáltok új dolgokat, de csakis olyanba menj bele, amire te is vágysz. Ha csak a barátod miatt mondasz igent valamire, az még rosszul is elsülhet, sőt a kapcsolatotokra is hatással lehet.

Mérleg: A hét nem épp a nagy Óóó-król szól majd, de neked most pont a meghitt összebújásra, filmezésre, lelkizésre van szükséged. Szerencsére a pasid is érzi ezt, sőt most még neki is bejön ez a nyugizás.

Skorpió: Az új randipartnered már nem bír magával és annyira nyomul, hogy az már zavaró lehet. Ha te még nem állsz készen az első közös ágyjelenetre, mondd meg neki őszintén, mert nem biztos, hogy fogja a jelzéseidet.

Nyilas: Nem igazán bírod a csöpögős, romkomba illő jeleneteket, de most valahogy mégis jól esik a romantika. A barátod ráadásul különösen kitesz magáért és több übercuki meglepetéssel készül neked a héten!

Bak: Annyi stressz ér téged a héten, hogy szükséged lesz a kiadós feszkólevezetésre. Mit szólnál hozzá, ha a szokásos edzések után a fiúdat is befognád egy kis kalóriaégetésre? Az tuti, hogy ő odalesz az extra testmozgásért!

Vízöntő: Hiába vagytok együtt már ezer éve, a pasid még mindig tud újat mutatni neked minden téren. Készülj, mert a szokásosnál is intenzívebb ágytornában lesz részed!

Halak: Egy elég meredek hancúr-ötlettel rukkolhat elő a barátod, amiről elsőre nem is tudod eldönteni, hogyan kezeld. Ne válaszolj rá azonnal, adj magadnak időt, és ha mégsem tetszik annyira a dolog, legalább látja, hogy gondolkodtál rajta.

Még több

Horoszkóp