Te hordanád egy hónapig ugyanazt a bugyit?

Olyan fehérneműt dobtak piacra, amit hetekig nem kell kimosni. Te bevállalnád?

Te hordanád egy hónapig ugyanazt a bugyit?

A menstruációs bugyiról már biztosan te is hallottál! Ez az új alsónemű is hasonló elven „működik”: antibakteriális és szagsemlegesítő anyagból készült, de mindemellett még környezetbarát is. A fazonja egyszerű, azt nem lehet elmondani róla, hogy nagyon szexi vagy egyedi lenne, de franciabugyi és tanga verziója is létezik. Itt pedig végre láthatod is:

Biztosan furcsának találod, hogy egy alsóneműt akárcsak egy napnál tovább viselj mosás nélkül, de a forradalmi cucc készítői egy speciális anyagot használtak, ami ezt lehetővé teszi. A bugyi annyira speckó, hogy szabályozza a testhőmérsékletedet és segít, hogy kevésbé izzadj.

Az „önmosó” fehérnemű elvileg eltávolítja a bacik 99,9 %-át, de azt nehezen hisszük, hogy a foltokat is képes lenne magától eltüntetni. A dán alkotók egyébként a következőket írják a bugyiról: „Egyesek biztosan képesek akár egy hónapig is hordani az alsóneműt anélkül, hogy szükségét éreznék annak, hogy kimossák, míg mások lehet, hogy pár napig tudják csak viselni. A kevesebb mosás sok vizet megspórol a környezetünknek, ami nagyon jó!”

Két bugyit 41 fontért, azaz körülbelül 15 ezer forintért lehet megvásárolni az Organic Basics oldalon. A készítők már piacra dobtak „önmosó” zoknit is, amiről az egyik kommentelő azt írta, hogy 17 óra viselés után sem tudta megkülönböztetni a frissen mosottaktól. Nagyon érdekesnek tűnik! Te mit gondolsz a furcsa találmányokról?

Még több

Te Te Te